bebelusi de ian-feb 2005 ( 85)
Raspunsuri - Pagina 10
crinuta spune:
Oana Cretu, dar ce s-a intamplat mai exact? Of, mi-ar parea rau daca ati fi nevoiti sa va intoarceti aici. Poate gasiti o solutie totusi.
Rayan vad ca si-a cam dat programul din timpul zilei peste cap.
Daca luni de zile adormea la 20:30-21:00, de vreo luna si ceva adoarme pe la 22, in unele seri chiar mai tarziu si numai dupa ce face hopa mitica vreo ora in pat.
Noi il adormim in patul mare, dar in seara asta a incercat de cateva ori sa se dea jos din pat, asa ca acum l-am lasat in tarc sa adoarma singur.
Azi nici nu a prea dormit in timpul zilei, el care pe la 16:00 17:00 adormea usor.
Oana, la ce dr merge sora ta?
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Anda, pai m-ai trecut la cei fara iconite si eu am zis CU. Si la fel si MihaT. Dar...nu mai conteaza.
Crinuta, merge tot la Tutunaru
, la Elias.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
MihaT spune:
Kita multi inainte si sa aveti parte de o casnicie fericitasi si lui Andrei multa sanatate!!!
crinuta spune:
Amaya, m-am uitat pe site-ul acela cu restaurantul si pare tentant. Poate ajungem si acolo.
Kita, La multi ani!
Crinuta si
Rayan
Ubi spune:
Io, Ubi Voievod cel Mare am fost sarita brutal si nedrept de la vot.
Eram (citez din memorie ca nu mai stiu prin ce capitonl/pagina am scris)contra iconite caci: incarca reteaua, ne joaca in fata si pierdem esenta listei.
Propuneam: Piticodromul de ianuarie-feb 2005
Cartonas rosu la arbitru!
Bonus: 6 poze noi noute cu Alexandra
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
bubu05 spune:
Kita, multi ani fericiti! Sanatate multa lui Andrei!
Poze cu Vladutz
lavinia345 spune:
Buna seara!
Patricia ai dreptate cu bobul,acum mi-am amintit ca mama mi-a zis la fel cand a fost aici si a vazut gradina jupanului.Dar eu personal n-am vazut in Ro fasole din aia,mama zicea ca avea in gradina la tara la mamaia mea.
Crinuta nu ma avant sa zic ca vin la intalnire,mi-ar place nu zic ba dar sunt prea multe necunoscute.Una ca nu stiti inca cand va intalniti si eu nu stiu cat o s-o lalai prin Bucuresti si in plus nu prea am cu cine sa las fata.Daca se nimereste printr-un miracol sa fie dupa-amiaza dupa ora 16 sa ziceam ca as avea ceva sanse sa las fata cu frate-meu sau/si cumnata-mea,dar asta depinde si de serviciul lor al carui program oscileaza mult si daca nepotelul va fi sanatos,caci in ultima luna si el a batut spitalele.Avea laringita iarasi(a doua oara luna asta)saptamana trecuta,acum e bine dar ma astept la orice.
Mi-ar fi placut Plaza ca e mai aerisit si mai putin formal.Sau noul Mall,City Mall parca se numeste,cel de la Eroii Revolutiei,am impresia ca e magazinul Piticot acolo,am nevoie de pantofiori de primavara pentru Natalia.
Salata cu mult patrunjel se numeste tabuleh(a se citi tabuli)si se face cu mult mult patrunjel,menta,ceapa(de preferinta verde),burghul(grau pisat),rosii,zeama de lamaie si putin ulei de masline,Se serveste pe o frunza de varza si e super buna.Dar iti ia o groaza de timp s-o prepari,totul se toaca super marunt.
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
bubu05 spune:
Lavinia, parca e Piciul la City Mall, nu Piticot, nu? Eu asa am vazut, dar preturile parca sunt duble fata de magazinul Piciul din Mihai Bravu.
E o idee buna si City Mall, ca e mai aproape de mine ![]()
Auzi, cum e ala grau pisat? Adica e fiert inainte sau cum? Ca suna bine salata asta!
Poze cu Vladutz