bebelusi de ian-feb 2005 ( 85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simona, vreau sa fac budinca de peste. Salau proaspat eu iau de la pescaria din piata, la fel si pastravul.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

hehehe, Patricia, promovarea este numai ca pe acelasi salariu, nu ti-am zis ca am pierdut trenul cu marirea . dar asta e, nici dc ma duceam in decembrie nu cred ca ma baga la marire avind in vedere ca 1 an si 4 luni eu nu am mai lucrat si am avut contractul suspendat, deh, in viata nu le poti avea pe toate . Insa sint fericita ca timp de 1 an voi fi la 16:00 acasa, de azi asa am ajuns si am timp pt mine mult mai mult. ma pot duce pe la sala, etc in cele 2 ore pina la 6 cind pleaca bona. Sau pot merge la niste interviuri ca tot aud ca se cauta la concurenta in domeniul meu ... sa vad, ma mai sfatuiesc cu sotul care zice sa nu dau vrabia din mina pe cioara de pe gard... ma rog, cum am zis, ma mai gindesc! am totusi 7 ani la ac companie si parca m-ar tenta o schimbare, insa nu cred ca dc merg la unii noi imi vor mai da si 6 ore 1 an, asa ca... cred ca mai stau aici inca 1 an cel putin... mai ales ca sint zvonuri mari ca ne mutam in Buc in iunie . Da Doamne asa sa fie!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Astazi noi serbam 4 ani de la casatorie si chiar ii spuneam lui Gabi ca acum 4 ani eram la coafor, iar azi dimineata facem impreuna laptele pentru Andrei :))
Si drept "cadou", Andrei mi-a vomitat in jet de vreo 4 ori pe la ora 6, si inca odata pe la 6:40; acum vad ca s-a linistit ca i-am dat numai saruri de rehidratare, dar a dat afara mesele de la ora 12 si 16; Am vorbit si cu dr. de familie si mi-a zis ca daca se repeta, cu tot ce mi-a zis ea sa fac, ma paste iarasi spitalul; Nu inteleg de ce am ajuns aici din moment ce l-am tinut pe regim de luni, cu lapte fara lactoza, piureuri fara cartofi ci numai de legume si mult morcov si orez;
Ziceti-mi va rog ce ati mai facut daca ati trecut prin situatia asta

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

BOX POPULI
Contra Iconite

1. Ubi - Fara iconite, piticodromul de ian-feb
2.Liviana - 1. Fara iconitze 2. "Juniori de ian-feb 2005"
3.Witchie - fara iconite si fara kg/cm... rosu/albastru e destul. Mie imi placea bb ala de care zice leta. si copilasi pur si simplu.
4.Catiflo: votez si eu: fara icons, pagina pare prea incarcata. "copilashi poznashi / nazdravani / dragalashi " etc
5.V.Erica: Votez si eu: fara iconuri, iar la titlu nu pot sa ma hotarasc: multe sunt frumoase. Cel cu "printisori" e singurul care-mi displace.
6.Amaya: Votez si eu: 1. fara iconite 2. "Copilasi dragalasi..." este ok
7.Adita – eu votez pt titlul ala cu copilasi dragalasi, parca asa ii zicea, si fara iconitze
8.Tomasa - FARA iconite, copilasi dragalasi de ian-feb...
9.Sirimie: Eu votez fara iconite, si titlul sa fie cu "nazdravani", pitici sau altceva.
10.Gabi.i Eu votez pentru: 1.Lumea piticilor de ian-feb2005 sau Lumea copiilor 2.fara iconite
11.Megg Eu votez fara iconite titlu din partea mea poa' sa fie "copilasi dragalasi" sau altfel, nu ma deranjeaza.
12.Leta VOTEZ FARA ICONITE. Sau macar la toti bebeii, diferentiere facuta cu albastru/rosu.
13.Coraly: Si eu zic ca e suficient rosu si albastru la listuta.
Legat de titlu: nazdravani/juniori/ingerasi...
------------------------------------------------------------------

Pentru iconite
1. Bubu05 cu iconite si " copilasi -dragalasi".
2. MihaT Votez si eu :cu iconite
3. Ana maria : Copilasi nazdravanasi dragalasi si mai cum vreti voi si sa fie cu emoticoane ca sa hie mai vesel.
4. Magga: io votez cu pentru alternanta si cel cu inimoare pe care nu-l gasesc acum si "copilasi dragalasi"
5. Danielai: eu votez la fel cu Crinuta.
6. Crinuta: Eu votez asa: pentru iconuri, iar ca titlu: " Copilasi dragalasi de ian-feb2005"!

Abtineri
1. Miatincu: Cum hotariti voi, asa e bine, dar treceti-ne si pe noi
2. Lavinia: In ce priveste titlul eu pledez pt ceva scurt si simplu.Emoticoane,nu m-am hotarat inca,e vesel cu,dar fiind multi copii parca e prea incarcata pagina.
3. Patricia: icon: ma abtin titlu: 1. copilasi-dragalasi 2. Fetite si baietei...de..
cory35: Cu iconitze.. titlul:copilasi dragalasi..."
4. Amo: Ca titlu pentru topic prefer si eu variatiuni pe teme cu pitici, cat timp sunt inca atat de mici.
Variante:
1) Despre pitici de ian-feb2005
2) Lumea piticilor de ian-feb2005
3) Clubul/Zona/Topicul piticilor de ian-feb2005
4) Noi suntem piticii de ian-feb 2005

Inteleg ca urmeaza o lista simpla cu albastru/rosu si titlulcopilasi dragalasi
Daca am sarit pe cineva va rog sa spuneti.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Epoca de pietricele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara , ne scuzati absenta insa siti voi , lucru e lucru .
Eu votez pt. iconite la baieti motociclete si fetele le facem majorete .
Titlul mi-ar placea copilasi de ian-feb
Data nasterii si nr. de dintisori
Sper ca noua lista sa apara in curand.
IN rest totul e o.k. am vorbit cu Viktoria la telefon si totul e o.k. Clara a a vut bronsita si in rest e ocupata mai tot timpul cu 2 copii , de , insa ne mai citeste cateodata seara .
Va pup si mai revin !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Draga bbdeian-feb iata noua lista.
Va rog sa va treceti singurele linkurile spre poze.

COPILASI-DRAGALASI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2005

Noiembrie
23 nov. Alexandru (Bellamia)

Decembrie
15 Victor Stefan (Ana Maria) 9,2 kg/75 cm
21 Bianca Maria (Ingerasu)
22 Rayan (Crinuta) 10,5 kg/83,5 cm
27 Dragos Mihai (Lali) 11 kg/78 cm

Ianuarie
2 Vlad Ionut (Bubu02) 10,7 kg/79 cm
3 Sebastian (Adana)
3 Sergiu Denis (Coraly) 10,4 kg/76cm
3 Mara Theodora (Megg) 8,8 kg
3 Alexandra Beatrice (Ilucae) 9,2 kg/ 73 cm
5 Nectarie Ioan (Adita) 11 kg/78 cm
6 Stefan (aurelrusu)
6 Rares Daniel (o prietena) 10,6 kg/76 cm
7 Andreea Oana (Leta)
8 Andrei Stefan (Amary)
9 Tudor (Tomasa)
10 Sebastien Stefan (Oana Cretu) 9,7 Kg/74 cm
10 Maria Theodora (Cocolino)
10 Ruxandra Maria (V. Erica)
10 Ioana Maria (Anuc)
11 Cosmin David, 11 kg/80 cm. (Mia Tincu)
13 Mihai (amo2004) 11,5 Kg/ 77 cm
13 Mihai Cristian (Bdana)
17 Viktor (Monique)
17 Natalia (Lavinia345)
17 Simona Andreea (Andrutza) 10kg/ 79 cm
17 Mandy Stephanie (Alina Maria)
17 Amanda Maria (Cory35) 10,2 kg/ 79 cm
18 Irina Ioana (Witchie)
25 Maria (Danielai)
25 Alexia (Miha T)
26 Bianca Maria (Kris)
31 Alexandra Maria (Ubi)

Februarie

4 Andrei Razvan (Tigabita)
4 Iustin Gabriel (Gabi.i)
4 Gabriel (Catiflo) 10,6 kg/ 76 cm
5 Rebecca Andreea (PatriciaArdeleanu) 8,400kg /76 cm
6 Alexandra (Jone)
7 Elena Stefania (Gabry)
9 Tudor Constantin (Bestutza)
10 Andrei (Kita)
11 Nicodim (Bagoiu)
11 Stefana (Alipiticot)
18 Cristina Mihaela (Ixxi)
18 Radu Andrei Alexandru (Amaya) 81 cm/10.350 kg
21 Matei (Lbelciug) 9,2 kg/ 70cm
21 Codrin Stefan (Shobo) 10,8kg /80cm
22 Hana (Magga)
23 Lucian (Crinia)
27 Vladut (Sirimie)

Martie
7 Clara Sophie (Viktoria)

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Epoca de pietricele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

M-am trezit si eu:
sunt contra iconite, diferentierea sa fie numai pe culori asa cum este deja in lista facut, iar ca denumire de topic: Lumea piticilor de ian-feb2005

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Tomasa, eu am vre-o 3 dvd-uri baby einstein pe care i le mai pun lui Cris si pare interesat de ele. Bine, nu iti imagina ca sta cate o ora si priveste la ele, dar oricum, ii starnesc interesul. Le-am dat jos de pe net, cu dc++.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Alina, dar de ce nu mai scrie Victoria?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Scuze, nu mai intru, nu mai citesc. Am ajuns sa spun ca pe fruntea noastra scrie ghinion. Din necazuri in necazuri, acum nasoale, cu politie, risc de puscarie (fara sa facem un rau, doar condus cu un permis romanesc aici care pentru ei e egal cu zero), decizia de a pleca definitiv acasa sau nu, de a nu mai calca pe teritoriul Frantei niciodata. Poate vedem maine avocatul si vedem ce zice si daca e nasol, Romania scrie pe noi in maxim o luna. Tristete, ma uit la Seb si plang non-stop ca ii stric viitorul...abia a ineput gradi aici...in fine. Scriu telegrafic ca nu am chef. Este vreun avocat sau jurist printre voi sa ne dea un sfat? Daca nu, sper ca avocatul maine sa ne zica ceva bun, maxim o amenda, si nu prea mare, ca nu avem cum sa o platim...

Am vazut ca m-ai cautat pe ym Anda, banuiesc ca pentru listuta. Eu eram pt emticonul cu bebe, care il am si in semnatura si "Copilasi-dragalasi...".

Pupici!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput