Bebelusi de martie - aprilie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI Sonia si Benny!Sa cresteti frumos,sa deveniti destepti,inteligenti si frumosi,sa va bucurati de sanatate si noroc,iar parintilor sa le aduceti culmile fericirii!

Multumim pentru aprecierile la adresa lui Alexut adseana!Si pentru urari,caramella si ellinia.ellinia,n-am avut timp sa fac poze cu tinuta-care e cu fusta-acasa,iar la nunta,in cele cateva ore cat am stat,am dansat si nu avea cine sa ne faca poza.sa vad daca fotograful angajat de prietena mea ne-a surprins in picioare.Si eu ador verdele,in general cromatica bogata

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

mamacita vazut samurai fruuuuumos,nevoie mare! A crescut ! M-a uimit cat de activ e . Ce frumos pupa oglinda! Si ce imperial sta in fotoliu! Tu areti f bine,toaleta de la nunta frumoasa tare.Cel mai mult mi-a placut foto de la mamull marii,unde toti 3 erati infofoliti.
danuta bine ca s-a terminat! Sper ca nu te-a prins raceala si era doar oboseala.
ellinia vezi ce repede a trecut! Pupam voinicul!
rrox spor la lucru!
gegea Brien si-a scasnit dintii vreo 2-3 saptamani. Apoi i-a trecut pasiunea.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Cu mii de scuze pt intarziere apar si eu:
La Multi Ani Alicia! Sa cresti mare si frumoasa , parintii tai sa se bucure de tine si sa ai o viatza plina de noroc, sanatate si iubire. caramella la multi ani si pt tine!

de asemenea : La multi ani mamacita!

[size=4]LA MULTI ANI[size=4] BENNY! Sa fi sanatos si sa ai o viata frumoasa. Alexia

LA MULTI ANI Sonia! Sper sa mai primim vesti despre tine!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

daria,multumesc.Ma faceti sa ma umflu in pene cu frumosul mameiSi asa este,e foarte activ,de aceea nu prea mai am timp decat noaptea tarziu sa intru pe forumMai nou,de ieri,probabil ca parte a antrenamentelor pentru mers,se ridica si apoi isi da drumul la manute,indiferent unde s-ar afla.El crede ca asta e tot secretul mersului,pur si simplu sa nu te mai sprijini.Si bineinteles ca ne alegem cu o colectie de vanatai,care de care mai estetice
Multumesc pentru urari,ligia!Sa-l vedem pe Raducu in hainele noi,pleaaaase!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Mamacita si eu am vazut samuraiul plimbaretz... ca Alex a fost cuminte si a dormit un pic mai mult astazi... e un scump cand va da sfaturi la remi.., si mamica e o nuntasa frumoasa.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Sunt restanta la scris, stiu, dar am nebunie la serviciu, o sa vedeti voi.
rrox3 , felicitari pt job. Bafta si tie , dar si mamei cu noile responsabilitati.
mamacita, am admirat un umflatel simpatic, am apucat sa vad doar cateva din poze, dar am vazut ce frumos merge, ce mami frumoasa si eleganta are el si ce tati mandru.
Raducu meu e asha marait de la un dinte cred ca nici chef de oozat nu am am. Dar incerc in weekend sa incarc ceva poze, promit!

elinia, am reusit sa vad pozele cu baiat de baiat Stefan. pt el si mama lui. Bine ca ati scapat de vaccin!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Profit ca Alicia face nani ,sa intru putin.

ZUZU,LIGIA thx!
Am reusit sa vizionez poze.

MAMACITA am vazut un Alexut mare ,frumos si activ.Vad ca are ceva in comun cu fata mea ,da pupici in oglinda.E tare dragalas,cum vorbeste el cu doamne doamne.Felicitari pentru primii pasi!Si pozele cu marea cool!

IONELA ai o fetita scumpa foc,ce frumos se joaca cu jucariile,cele cu ursuletul roz imi plac.
ELLINIA ce bine ca a trecut buba,noi urmeaza sa mergem la vaccin,parca am emotii.Dr mi-a zis ca il face pe acesta in sold nu in picior ,ca a avut probleme cu niste copii care nu au mai vrut sa calce pe picior un timp.Oricum si in sold doare,noroc ca ea doarme pe burta.Urmatorul e tripluvaccin pe la 1 an si 3 luni.
RROX servici usor si sa ai spor!
DANUTA sa te faci bine!

GEGEA Alicia acum a descoperit si ea scrasnitul de dinti ,si toata ziua asa o tine.O las in pace ,sper sa nu o tina prea mult.
ALESSIA sanatate lui Benn!Iti simtim lipsa!

Gogoneata mea a zis azi ceva foarte frumos dar nu mi s-a adresat ,a zis asa jucandu-se TE IUBEEm-am topit de tot.

Ma duc sa fac ceva de mancare pana vine al meu sotior de ;la munci.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Dragelor,
am revenit.Abia apuc s amai citesc...uf...

Suntem bine toti:eu,Bubu,bb mic.Nu mai e chip sa stea locului musiu al meu;ma solicita nonstop.Iar eu...vai steaua mea polara:ai grija de Bubu,curat,spalat,etc.Soacra mea nu prea serveste,doar ce a venit si mi-a calcat rufele pt ca la capitolul asta nu pot,ma taie mijlocul.Suntem in pregatiri cu camera lui Bubu pt ca vrem sa-l mutam cat de curand,sa se obisnuiasca pana apare bb mic.Trebuie sa luam o canapea cae se poate face pat(in caz ca vor fi nopti in care trebuie sa doarma cineva cu el neaparat).Am gasit una superba,turcoaz,dar nu ne-am hotarat inca pt ca ni se pare totusi ca e prea deschisa culoarea si se murdareste repede.Am luat si bordura pt perete f draguta si urmeaza sa luam si niste stickere de perete cu Winnie,foarte dragute.Sper sa fie fain rezultatul final.Si mai sper pana la sf lunii sa terminam.
Am fost sa ne interesam de tort,pt ca pana la urma il vom comanda si pt a gusta si Bubu voi face ceva separat.Eu nu ma aventurez in mari gateli ,mancaruri fensoase or something like thatNu facem party pt oameni mari,vor fi mai mult copii,ce-i drept doar o fätuca va fi de varsta lui Bubu,in rest verisorii/oarele au intre 3-7ani.Vor fi cam 10 in total cred,pustii venind cu mamicile.Am vazut niste aperitive pt copii tare haioase si usor de facut;probabil voi recurge la ele,o salatica de boeuf(nu ratez ocazia)si gratar (face socrul).Cam asta.
Desi nu ma omor cu partea culinara,ma ocup de decoratii de party cu mare drag.Am cumparat deja niste seturi de coifuri,baloane,etc.Imi place mult partea asta si sper sa iasa tare frumos.
Sa va mai zic ce ispravi face Bubu(ca vad ca va laudati in cor,asa ca nu facem exceptie):stie sa faca "ciao ciao" cand pleaca cineva,stie sa arate unde e lumina(intrebat in greceste,socrul l a invatat),bate palmutele de bucurie("bravo"),sare si el in fundulet ca si Ionuca lui Rocs,danseaza imeidat cum aude muzica(nu conteaza ca e blues,el se balangane),cred ca incet incet intelege ca "nu e voie" sau "ia manuta de acolo".Trage si el de sertare(dar am inceput sa le "baricadam"cu clipsuri speciale asa ca sunt scutita de asezat/reasezat),fuge prin toata casa(de-a bushilea),ii place mult sa-l impingi cu masinutele lui(sta mandru ca un cocos).Chiar de ziua lui am gasit un cadou care sper sa -l incante pt ca pe noi parintii ne-a incantat deja.Iata-l aici

Insa problema ce amai grava e ca nu mai bea laptic de vreo 2 zile,spre disperarea si nervii mei.Hai dimineata i-am mai dat un iaurtel cu painica se secara,dar seara ...uf...sper sa -i treaca in curand ca o iau razna.Ma consum f tareI-am luat ieri laptic Humana 8 luni+ cu aroma de banane si vanilie si nu l-a acceptat.De fapt nu mai suporta bineronul,nici macar sa -l vada.Am observat ca si cantitatea de suc si apa s-a cam diminuat in ultimele zile,desi eu stau cu bibi la gurita lui des si il incerc.
trimit si revin,ca sa nu se piarda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Sa continuam:

danuta_t,te rog mult spune-mi si mie cateva vorbe despre cartea drlui Spock.as vrea sa mi-o comand.Dar ma intereseaza daca e mai mult axata pe explicatii si comentarii despre normalitatea copilului si nu despre eventuale boli neuro,psihice,etc...hai ca m-am exprimatsper sa intelegi.

alessia,pupici de la noi si sanatate lui Ben mare!

mamacita,superbe toate pozele,iar samuraiul este adorbail,fecior de-acuma!Tu bineinteles ca arati f bine,chiar ma uitam cu sotul la poze si a remarcat si el cat de supla esti

nino,caramella,ellinia
,v-am vazut motatii si motata,foarte draguti cu totii si pregatirile pe masura evenimentelor!

rocs si oanacrainicservici usor si multe succese profesionale!

Nu vreau sa omit sa multumesc tuturor pt felicitarile legate de Bubuca mica(?)din burtica
A vrea sa mai stiu ce fac tzucurasii lui Marox,gabrianah,gabrielaveres,DantjeMie imi plipsiti fetelor!

Hai sa va dau si eu meniul,desi nu pot intra zilnic:
9.30 in loc de lapte,1 iaurt simplu si juma felie paine d esecara
12.30 cereale (cu lapte)cu mar,bananuta si sucul de la juma de portocala
16.30-17.00 piure de cartof,conopida si dovlecel cu branzica si galbenus(sper sa-mi iasa branzica)
18.30 gustare budinca d evanilie(100gr,am gasit de la Alete/Nestle si ii place f mult)
19.45 ori bisccuiti(praf pt crema)cu capsuni,zmeura,mar(hipp) ori iaurt cu fructele respective
la culcare sper sa vrea laptic,dar vorba aia:sper degeaba

Hai ca azi mi-am facut norma pe o saptamana

va pupacesc pe toate ,cu bebei cu tot!

O PRIMAVARA FRUMOASA SI INSORITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

LA multi ani Sonia! LA multi ani Benny!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput