Bebelusi de martie - aprilie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

La multi ani SONIA!
La multi ani BENNY!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

LA MULTI ANI SONIA MARA

SA CRESTI MARE ,FRUMOASA, DESTEAPTA SI SA AI MUUUULT NOROK IN VIATA

Ariadnabr

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!!!!! Sonia Mara - Ariadnabr. Sa cresti frumoasa, sanatoasa si sa fii iubita.

La multi ani!!!! Bernhard - Alessia 105. Sa fii sanatos, sa iti bucuri parintii si sa ai o viata frumoasa.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

La multi ani!!! Rada Valentina - Carmissis.

Poze

Mergi la inceput

Alessia multa sanatate sotului. Sa auzim numai de bine.

Mamacita multam de informatie despre premolar...eu nu ma prea pricep.

Rrox un job cat mai placut si "avantajos".

Danuta multumim lui Mihai pentru martisor.

Poze

Mergi la inceput

Buna tuturor!

Vad ca rand pe rand mamicile noastre incep serviciul. Sper sa mai gasiti timp si pentru forumul nostru drag! Spor la serviciu!
Mamacita acum ma uit pe pozele tale. I-am vazut ghetutele noi si scaunelul nou! Sa le stapaneasca sanatos! Si multe felicitari pentru primii pasi nesustinut!
Nino felicitari pentru premolar! Am citit eu ca astia sunt cei mai durerosi asa ca mai rezista un pic. Sa stii ca Stef a devenit foarte agresiv. Cand il apuca o durere din asta de gingii mai puternica se enerveaza si strange ceva tare intre dinti si se incordeaza pana tremura. Si s-a apucat de os cele mai ciudat chestii: scaune, tablia de la pat, telecomanda, absolut tot ce e tare, eventual si rece.
Gegea I-a trecut demult lui Stef scrasnitul din dinti. Asa ca las-o un pic cat e fascinata ca dupa aceea ai sa uiti complet. Stii ce ingrijorata eram eu...acum chiar ca am uitat - mi-ai amintit tu
Danuta cand e sa ai zile aiurea se mai intampla sa fie si una dupa alta! Da lasa ca trec ele. Felicitari lui Mihaita! Si noi suntem singurei pana duminica. O sa ne fie greu ca nu prea suntem obisnuiti dar asta este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

LA MULTI ANI BENNY
SA CRESTI MARE FRUMOS DESTEPT SANATOS SI MUUULT NOORK IN VIATA

alessia

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Am facut ieri vaccinul, a plans numai cand i-a introdus serul si era un plans nervos si se uita asa urat la doctorita si dadea din buze de era chiar amuzant! Am uitat sa intreb cand e urmatorul vaccin, voi ce stiti?
Am trecut cu bine de noaptea de ieri, nici febra nu a facut, nici nodul, s-a fatzait toata noaptea prin pat dar macar a dormit!
Am facut o schimbare la meniul de ieri si la cina i-am dat amestec de legume cu orez prefiert. L-am blendurit ca avea si mazare si porumb si mi-a fost frica. Avea un aspect yeak si nici nu prea s-a omorat, de abia a mancat trei sferturi de farfurie.
Azi cred ca am sa-i dau banana cu branza, ciorbitza de pui si piure cu ficatzel - care trebuia sa i-l dau ieri.
Apropos Mamacita am ajuns la poza cu tinuta ta de la nunta. Pacat ca nu te-am vazut din picioare. E cu fusta sau pantaloni? Imi place foarte mult! Sunt innebunita dupa nuanta aia de verde, de fapt imi place verdele in general. Arati foarte bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

LA MULTI ANI retroactiv si cu scuzele de rigoare:STEFAN COSTIN,ALICIA,SYLVIA ELOISE!!!si desigur copilasilor sarbatoriti azi,dragii de :
SONIA SI BENNY!!!

Sa cresteti mari,frumosi,destepti!!!

reviu mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

[S]La multi ani SONIA![S]
[S]La multi ani BENNY![S]

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput