Bebelusi de martie - aprilie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

am gasit aici un subiect foarte interesant zic eu.... daca vreti sa aruncati o privire... vorbirea un joc in 2...

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69256

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Anul trecut pe la ora asta ma uitam uimita la ghemotocul din bratele mele. Era asa de frumoasa! Atat de fragila!! Minunea mea! Acum iubita mea are un anisor!!!! Mi-a umplut viata de lumina si de o fericire la care niciodata nu am visat! Am uitat cum era fara ea si nu-mi doresc decat sa-mi petrec viata vazand-o cum creste si cum se face mare si frumoasa! Viata mea e cu adevarat implinita!

Va multumesc mult pentru urari!!!

La multi ani Benny!!! La multi ani Rada Valentina!

V-am pupat!

Madalina si bebe Sonia
www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia 10 luni!
Sonia 9 luni! Sonia 8 luni!
Sonia 7 luni!
Sonia in vacanta - 6 luni!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59892" target="_blank">Povestea nasterii

www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

La multi ani frumosi si bogati Sonia si Benny. Bucurie maxima in viata si sa luminati viata parintilor vostri ! Ariadnabr, m-a emotionat tare cum ai exprimat sentimentele tale vis-a-vis de acest eveniment.

Mamacita, pozele sunt superbe. Dar si mai superb este Alexutu-ul.
Ce ma bucur cand vad cate au in comun bebelusii de pe forum. Avem si noi un magarus la fel (din Germania), dar albastru deschis. Pe la 3 luni Mihai adormea singur cu el, il prindea de coada si-l tot invartea deasupra capului pana adormea. Si avem si noi o poza cum se pupa in oglinda.
Mi-a placut "copilul Mitsubishi" si tare-i frumoasa si "nuntasa obosita". Vad ca si Alex are treaba cu peretele, la fel face si Mihai, dar lui ii place sa vorbeasca cu peretele cand e in pielea goala, da capul pe spate, danseaza si zice "ho, ho, ho", dar n-avem nici un Doamne-Doamne pe perete.

Zuzunaki, nu stiu daca am inteles bine, o sa ma uit deseara un pic pe carte sa vad cam cum as putea sa-ti descriu continutul si iti trimit un PM. Eu citesc mai des Mama si Copilul care este organizata pe luni, iar astalalta o citesc pentru pb punctuale. Eu zic ca este buna, gasesti usor ceea ce te intereseaza.
Iar cadoul pentru Bubu e super, sunt convinsa ca o sa-i placa. Soacra-mea il pune pe Mihai cu funduletul pe revista Mami si il plimba asa prin casa (nu vreau sa ma gandesc la spatele ei, mai ales ca sufera de osteoporoza, lombosciatica, etc). Mihai e incantat de plimbare, asa ca sunt sigura ca Bubu va aprecia mult cadoul.

Vorbiti de scrasnitul dintilor. Mi-aduc aminte ca cineva intreba si de leganatul capului. Mihai nu si-l mai leagana de vreo saptamana-doua, cred ca acum e mult mai preocupat de senzatia pe care i-o da mersul decat leganatul capului.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani, SONIA si BENNY!
Sa aveti o viata cat mai frumoasa si plina de fericire si iubire! Sa cresteti mari si sa va bucurati mereu de dragostea parintilor vostri!

, Ariadnabr!
, Alessia!

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Revin cu meniul:
dimineata: 2 mere si kiwi fara seminte cu aproape 2 biscuiti
pranz:carnita de vitel, morcov, telina, patrunjel, putin orez, suc de rosii si ulei de masline
seara:branzica cu mar si morcov crud

Alexut, l-am admirat inca de asta-noapte, dar n-am mai apucat sa scriu... Imi place mult cum dialogheaza cu Doamne-Doamne si cand face parte din echipa in turqoise.
Caramella, felicitam micuta vorbreata... Ce frumos isi exprima ea dragostea!

Poate scriu mai incolo, acum nu ma mai lasa Daria, s-a pus pe suspinat...

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumesc in continuare pentru aprecieri,si trebuie sa va multumesc dublu,caci vad ca ma coplesiti si pe mine cu laude,ba chiar si pe tati...Sincer,daca va place samuraiul,la mine puteti sa scoateti si limbaMey,zuzu,pai normal ca ne laudam in cor,doar de-asta e clubul,se numeste clubul laudatorilor,atat timp cat ne preaslavim odraslele,orice e permis,ca doar de-aia ne-adunaram
Canapea turqoise spre vernil am eu,extensibila,din catifea(cred),folosita la greu de 6-7 ani si abia acum da semne de murdarie.Chiar ma gandeam sa chem o firma profi sa mi-o curete,sa nu incerc eu diverse solutii...Deci,eu zic ca daca iti place,sa o iei,e vesela si te binedispune.A,poti s-o vezi in unele poze,una care imi vine acum in minte este"Asta este balustrada mea",dar nu mai stiu daca e in albumul 'februarie' sau ''ianuarie',caut si-ti trimit.PS:eu am o slabiciune cu turqoise-ul.
ariadna,bine ai revenit,poate ne spui ce mai face Sonia(asteptam laude,of course),cum arata(poze),cat ai slabit,daca lucrezi etc.
Si ma alatur lui zuzu si in ce priveste lipsa celorlalte mamici,chiar va ducem dorul.

Nu mai stiu ce mai voiam sa spun,ca am scris mesajul acum 2 ore si am uitat sa-l trimit,luata cu valul sa-i dau papa.Meniu:
-roscove,orez,mar
-supa dovl.,morcov,chiftele vita
-mandarina,biscuite,orez de consistenta,iaurt
N-am apucat sa va spun ca acum vreo doua seri i-am dat"salata":branza,rosii decojite si fara seminte si ardei gras copt si decojit.I-a placut,ma rog,in stilul lui care deocamdata nu e nici pofticios,nici lacom,dar se observa cand ii place ceva,ca mananca minim 100 g.

A,rrox,cum a fost prima zi la noul loc de ...sef?

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Multumesc in continuare pentru aprecieri,si trebuie sa va multumesc dublu,caci vad ca ma coplesiti si pe mine cu laude,ba chiar si pe tati...Sincer,daca va place samuraiul,la mine puteti sa scoateti si limbaMey,zuzu,pai normal ca ne laudam in cor,doar de-asta e clubul,se numeste clubul laudatorilor,atat timp cat ne preaslavim odraslele,orice e permis,ca doar de-aia ne-adunaram
Canapea turqoise spre vernil am eu,extensibila,din catifea(cred),folosita la greu de 6-7 ani si abia acum da semne de murdarie.Chiar ma gandeam sa chem o firma profi sa mi-o curete,sa nu incerc eu diverse solutii...Deci,eu zic ca daca iti place,sa o iei,e vesela si te binedispune.A,poti s-o vezi in unele poze,una care imi vine acum in minte este"Asta este balustrada mea",dar nu mai stiu daca e in albumul 'februarie' sau ''ianuarie',caut si-ti trimit.PS:eu am o slabiciune cu turqoise-ul.
ariadna,bine ai revenit,poate ne spui ce mai face Sonia(asteptam laude,of course),cum arata(poze),cat ai slabit,daca lucrezi etc.
Si ma alatur lui zuzu si in ce priveste lipsa celorlalte mamici,chiar va ducem dorul.

Nu mai stiu ce mai voiam sa spun,ca am scris mesajul acum 2 ore si am uitat sa-l trimit,luata cu valul sa-i dau papa.Meniu:
-roscove,orez,mar
-supa dovl.,morcov,chiftele vita
-mandarina,biscuite,orez de consistenta,iaurt
N-am apucat sa va spun ca acum vreo doua seri i-am dat"salata":branza,rosii decojite si fara seminte si ardei gras copt si decojit.I-a placut,ma rog,in stilul lui care deocamdata nu e nici pofticios,nici lacom,dar se observa cand ii place ceva,ca mananca minim 100 g.

A,rrox,cum a fost prima zi la noul loc de ...sef?
nino,interesant linkul,multumesc.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

BUna seara mamici
Somn usor la pitici

Iaca intru si eu sa va scriu la sfarsitul zilei.
Nazdravana de Dora nu ma lasa deloc sa butonez ziua.
Sta linistita cu bona numai daca nu ma vede pe mine in camera.Cum ma vede repede zdup pe mine.Azi a mancat jumatate de mancare cu bona,dar inca nu vrea sa adoarma cu ea.Mai avem timp pana la 01.04.2006/
Imi vine sa plang ca incep serviciul.

rrox cum a fost la serviciu?

URAAAAAAAAAA ,AVEM INCA DOI COPILASI MARI

La multi ani !

Sonia Mara Ariadnabr
Bernhard Alessia 105

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE PROASPETE CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Multumesc tuturor pentru urari!
Azi a fost greu. Pentru ca am lipsit toata ziua de acasa, n-am vazut puiul mic si n-am putut sa fac lectiile cu Mariuca. Si pentru ca m-am trezit iar la munca si inca la o munca noua, intr-un loc nou. Da' o sa ma adaptez eu, sper... Pe de alta parte maica-mea saraca era obosita moarta cand am venit seara. Mariuca a suparat-o la greu, cred ca se razbuna pe ea ca nu mai sunt eu acasa, e cam suparata pe tema asta. Uff... Daca nu o sa faca fata o sa mai angajez pe cineva sa o ajute, o sa fie mai greu de gasit cineva-ul asta.

Ariadnabr Bine ai revenit putin pe la noi!! Te mai asteptam cu detalii despre frumoasa de Sonia si despre tine!

Mamacita Te rog, vreau si eu invitatie sa-ti vad albumele! Abia astept sa vizionez Samuraiul. Felicitari pentru pasi! Vezi ce baiat sensibil ai, a vrut sa-ti faca un cadou de ziua ta Cat despre locul "de sef" , deocamdata vreau sa stiu tot ce stiu subalternii mei si abia dupa imi iau rolul de sef. Sunt si niste dotari tehnice noi pentru mine si vreau sa stiu tot despre ele si despre operarea lor. Cu asta ma ocup zilele astea. Si observ subalternii

Ocrainic Serviciu usor si frumos! Si te asteptam cat de rar cu povesti despre voi. si tie si Daviducului frumos!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Aoleuuuu,,asa e,ca tie,rrox, si lui marox va trimiteam invitatie...
Chiar greu,sper sa te poata ajuta mama ta si Mariuca sa inteleaga situatia,ca deh,e domnisoara mare de-acumMa bucur ca ai mai gasit puteri sa intri,te vrem cu noiiii!!!

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput