Bebelusi de martie - aprilie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Lavinia si Alice!!

In rest noua ne iese un nou dintisor si azi noapte nu am dormit aproape deloc.Si in plus azi a venit invizita bunica de la Turnu Magurele si a venit cu noaptea in cap si nici azi nu s-a prea odihnit!!

in rest avem pozici de cand facem baie daca vreti sa ne vedeti si pe noi!!

va pupam!!

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

rrox3,multumim de laude! Daca tu esti fan Raducu , primul pas e facut, adica sunt shanse ca si Ioana sa-l placa .

mamacita, se pare ca eu is norocoasa, Radu inca nu s-a invatat sa stringa degetele.
Dar eu l-am tinut descult mai mult. Afara , azi a fost prima oara cand l-am incaltat , iar prin casa bunica e de principiu , gehetute sa tina glezna, dar treaba ei cum il incalta, iar la noi acasa mai rar il incalt. Eu il tin de obicei in botosei crosetati.
Acum o sa-l incalt mereu, ca am vazut ca aluneca pe parchet.

oanacrainic.
bafta cu garzile. Chiar va apreciez pe voi doctorii cum rezistati. Eu daca as vaea un serviciu cu garzi sau un serviciu la care ar trebui sa ajung mai repede de ora 9 dim, vaaai. M-as obisnui poate , dar cred ca extrem de greu. Si asha cu program de la 9 nu prea ajung la timp acum. Noroc ca am serviciu de asha natura ...

caramella, de ce te-ai gandit sa-i dai lapte batut in loc de iaurt Aliciei? Cel putin reteta pe care ne-ai dat-o e de lapte batut din cate stiu eu. Adica in iaurt sunt niste culuri speciale parca, sper sa nu spun prostii.
Eu de exemplu de la lapte batut (lapte prins , cum spunea bunica )facut in casa ma cam deranjez la stomac!

Azi am dormit 2h cu Radu, amandoi in patul mare, lipiti unul de altul. Ce bine a fost! Cand s-a trezit , nu-i veneasa creada ca sunt inca linga el. Acum nu prea am somn.
In seara asta au fost la noi niste prieteni cu o fetitza de 4 ani pe care Radu o iubeste tare. Doamne ce s-a mai jucat cu ea. Dar a si ciupit-o, tras-o de par ... Off, baietii astia. Unii niciodata nu invata sa se poarte cu o fata.

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Alexia!!! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si mereu fericita! Si sa ai o surioara la fel de frumoasa ca tine si sanatoasa tun!
CatXO si te mai asteptam cu vesti.

Gabrianah lui Gabriel pentru 11 luni!

Am vazut pozici cu Daria cea carliontata si frumusica foc si cu Matei zambaretzul Doi frumosi!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

La Multi Ani Alexia! Sa cresti mare si desteapta , sa ai parte numai de bucurii si de o surioara dragalasha cu care sa te intelegi bine si sa sa fiti ca "fratii"

CatXo sa-ti traisca fetele sa te bucuri de ele!

Poze cu noi

Mergi la inceput

Eu ori sunt cu pluta ori m-am imbatat, dar am dat acum "din greseala" pe linkul cu poze al tau rrox3 si am observat ca eu albumul ianuarie nu-l vazusem. Nu stiu cum am putut rata. .
Am ratat sa o vad pe dragalasha de Ioana cum striba ea din nas si cum se joaca ea frumos cu cuburile!
O mai "suporta" inca balansoarul?

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

buna dimineata,multumesc pentru urari, rrox si gegea, anka te pupic...La multi ani Fericiti Alexia!Noi ne-am trezit de pe la 7,30 am papat tot lapticul, am studiat ce mai e prin camera, si acum suntem fiecare in patutul ei, ca doar e duminica si sa mai lenevim putin ca asa ne sta bine. Ce sa va mai spun eu despre noi? Sara e tot cu borcanasele, am trecut la borcanase avansate, cu bucatele de legume si carne, le papa cu succes, la fel si pe cele de fructe. Saptamana viitoare mergem la controlul periodic si sa vedem ce ne spune noi, ce trebuie sa ii mai introduc in alimentatie. Pe mine ma ingrijoreaza ca Sarei nu-i prea place apa, incerc sa-i dau cate putintel dar refuza. Laptele il bea bine, aprox 210 -240 la o masa, dimineata si seara. Are in continuare 4 mese, doua de lapte si doua solide (fructe + legume), ii dau un biscuite intre mese, sau un compot de fructe pentru bebe sau paine unsa. De dormit doarme bine la pranz cam 2 ore si seara la 7 doarme pana dimineata la 8. Fetita lui mami e o scumpa, rade ii place sa descopere in fiecare zi ceva nou, plage rar, se joaca putintel, apoi mai umbla taras, mami o tine sa mearga pe picorusen, face cativa pasi maaari, apoi ori oboeste ori ii este teama si se lasa la sol unde se simte ea mai in siguranta. Suntem sanatoase, avem in total 6 dintisori si stim sa ne facem intelese, cand dorim ceva nu prea ne lasam pana obtinem, mai ales daca mami si tati indraznesc sa pape ceva fara ea, e musai sa-i dam si ei cate ceva ca face rau :)!Acum tre sa fug la printesa ca ma solicita, s-a plictisit cred in patut!va pupic si va doresc o duminica superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

La Multi Ani Alexia!

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!!!! Alexia - CatXO. Multa sanatate si o viata frumoasa.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

La multi ani!!!! pentru Gabriel-Stefan - Gabrianah.

Poze

Mergi la inceput

Danna j bine ai revenit. sa va bucurati de noua casa si sa aveti parte numai de bucurii in ea. wow doarme de la 7 seara pana la 8 dimineatza... eu as vrea ca macar de la 10 cand il culc si pana la 8 sa nu se mai trezeasca de vreo 4 ori pe noapte...

Poze

Mergi la inceput