Bebelusi de martie - aprilie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 10
danna_J spune:
Buna dragele mele,am lipsit mult dar cu gandul am fost si sunt la voi! Vesti noi, ne-am mutat de aproape o saptamana, eu nu m-am stresat prea tare cu amenajatul si nici n-am prea avut spatiu pentru ca inca se munceste prin casa. Multumesc pentru sustinerea voastra, imi cer scuze ca nu am participat pana acum la serbarile puiutilor care deja au implinit 1 an!La Multi Ani Fericitidin partea mea si a Sarei pentru:Livia & Maya / LorelaiAlexandru / NinoStefan Catalin / CameronStefan Costin / ElliniaIrina / BetillinaAlicia / CaramelaSylvia / Mary-JaneSonia / AriadnaBenny / AlessiaLavinia / Lauraspedysi Alice / Elibuiva pup si mai revin
carmenduta2003 spune:
LA MULTI ANI, ALICE GABRIELA SI LAVINIA ANA-MARIA!!!
Elibui, sa te bucuri de fetita ta frumoasa.
Mamacita, Rares este bine, multumim de intrebare.L-am scos azi putin afara, sper sa nu raceasca, pentru ca era cam vant. Si a invatat sa faca ceva urat, si-a descoperit nasucul, l-am vazut de vreo doua ori ieri cu un deget varat adanc intr-o nara mititica..![]()
Andruzza, distractie placuta, sa fie totul perfect. Rares o sa fie un nasic foarte dragalas.![]()
Caramella, felicitari micutei Alicia pentru primii pasi sigurica.
Ocrainic, ce greu trebuie sa fie, atata timp departe de baietii tai, mai ales de cel micut. Bine ca-i pe maini bune si poti sa stai relativ linistita.
lui David.
An_k, am vazut carutul, dar nu am inteles mare lucru in germana. O sa incerc sa caut pe vreun site romanesc.
Am vazut ieri niste carucioare la Crido Kids, ABC erau, dar niste preturi imense, cel mai ieftin, fara parasolar, fara loc sa depozitezi macar un biberon, era 3.000.000 lei.
Poze Rares
Varsta lui Rares
mamacita spune:
Sa intru si eu sa dau exemplu despre mentinerea normei
Acum abia am ajuns de la cursurile de masterat si am terminat cu mesele(Alex si noi).
LA MULTI ANI Alice,esti deja domnisoara,sa fii frumoasa,delicata,sanatoasa si desteapta si sa ia grija de bb mic si de mamica ta curajoasa!
Meniu,repede,sa nu uit![]()
-era de presupus la 11,dar buni a facut cum a taiat-o capul,adica la aproape 13
]:gris cu lapte si mar cu afine
-15-supa cu morcov si dovlecel si putin cartof(plus legumele "supesti"
) si desert ca dimineata
-20-branza cu iaurt si...ceva,sa vedem ce
Poate-i pun niste salata verde fiarta.Nu-i mai dau vreo 2 saptamani cel putin citrice,ca azi noapte a facut circ toata noapte cu dureri de burtica si vanturi de la portocala de ieri
;saracutul,si ce-i placea...Dar e atreia oara cand observ asa ceva la lamaie nefiarta sau porto/mandarina.
ligia,multumesc de ponturi,deci se si fixeaza rotile.E bun pentru plimbari in care sa nu doarma prea mult...de exemplu shopping![]()
,cred ca o sa-i iau.
Multumesc in continuare ptr.aprecieri.
"Exilato"
,stiu prea bine ce inseamna,de aceea intarzii intoarcerea pe cat posibil;la noi garzile sunt de la 8 la 8,singur anestezist pe 18 sali de operatie![]()
![]()
,apoi intri in program normal in continuare,de la 8 la 14 teoretic,ca practic,daca ai inceput interventia la 13,n-o sa lasi pacientul adormit acolo ca tie ti s-a terminat programul si esti dupa garda in care ai facut noapte alba etc.etc.
As putea sa ma intorc,pana la 2 ani ai copilului,la program de 6 ore,dar trebuie si pentru asta sa ma asigur de o femeie,ca vad ca nu am baza in nici una din cele 2 bunici pensionare!

Iti trimit reteta mai tarziu,ca acum doarme samuraiul[de aceea imi fac norma
]si nu pot sa iau caietul din camera lui.
carmen,cam nasoala faza cu nasucul,chiar,nici nu m-am gandit cum sa procedez in cazul asta.Vezi ca la Crido au printre cele mai mari preturi din oras,daca nu cele mai mari.Un exemplu:am luat ghetute de la ei cu 1.050.000,si aceeasi firma,doar ca alta culoare si cu siret in loc de arici,la Doraly m-au costat 630.000,o diferenta semnificativa,zic eu!Daca aflu ceva de carut iti spun.
andruzza,petrecere frumoasa,sa fie cu noroc si...cum il imbraci pe Rares?![]()
Intrebare:cum le bagati piticilor ghetutele in picioare,fara sa-i chinuiti sau sa-i stranga,pentru ca al meu face degetelele ca o gheara cand ii introduc piciorusul in ghetuta si nici gand sa le mai indrepte.Daca ii inchid gheata asa,ii lasa niste urme groaznice si nici pozitie corecta nu are/daca il pun in picioare,in speranta unei pozitionari mai bune a piciorului,arunca ghetuta in secunda 1/daca astept sa-si lase piciorusul normal,stau mult si bine,ca nu oboseste.Ceva trucuri?Sau n-ati patit asa ceva,desi eu stiu ca pana la o varsta e reflex,atat ca nu stiu cand e de presupus sa dispara![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
mamacita spune:
Am uitat sa-i raspund Nikai,lapte suge cu greu 400-500ml,dar in 3 nu in 2 mese,de aceea am precizat"cu greu",iar cu lactatele nu se omoara,iaurt in cel mai bun caz,daca e combinat cu ceva care-i place,ia 100g,iar branzica undeva la 30-40g.Noroc ca-i grasut oricum peste varsta lui,ca altfel,la cat de mofturos e,m-as arunca in zbor planat de la balcon![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
rrox3 spune:
La multi ani Alice!!!
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, mereu iubita si fericita! Si sa ai o surioara frumoasa ca tine si sanatoasa tun!
(sau fratior, mai stii?
)
Elibui felicitari! 
La multi ani Lavinia!!
Daca mamica ta ne mai citeste, o rugam sa-ti dea multi pupici de la noi! ![]()
Mamacita Multumesc pentru invitatii!
L-am admirat azinoapte pe Alexut pe indelete dupa ce am culcat fetele, dar n-am mai apucat sa sii scriu. (tati era la Iasi, trebuie sa soseasca in curand). Mai, ai o mununatie de baiat!
E mortal! Un dolofan tare haios. Si mai are si o mamica supla si draguta si un tatic la fel de dragut
Am vazut ca intrebi de incaltat. Si Ioana face la fel. Incerc sa-i tin o palma de-a mea pe talpa pana bag putin ghetuta si uneori reusesc sa-i mentin talpa cu degetelele intinse, dar nu intotdeuna. Oricum, nu-i place incaltata. Plange mereu cand o incalt. Dar ii trece repede
Defapt plange si cand o imbrac, apreciaza numai procesul invers ![]()
Ligia Si cu Raducu m-am delectat azinoapte
S-a facut mare si pletos! Si e si mai scump! Imi venea sa-l pup prin monitor
Da-i tu multi
de la mine. Ma declar (in continuare)fan Raducu ![]()
Si apropo de baba, a mea a fost ieri, dar la Bucuresti a fost soare
Andruzza Sa-ti traiasca finutul si sa ni-l arati si noua in poze!
Sa-l inveti sa ia exemplu de la nasul lui frumos! ![]()
Danna Sa locuiti cu drag in noua casa si sa fiti fericiti acolo!
Te asteptam cu detalii despre voi si pozici.
Ocrainic Uff, nasol cu garzile astea. Eu inca nu am priceput de ce spitalele au metoda asta de garzi de atatea ore?! Pai cum mai poate fi un medic 100% in stare sa-si exercite meseria dupa 20 de ore de lucru?! Ca-i si el om totusi, chiar daca se mai obisnuieste cu toate astea. Eu zic ca rutina nu e chiar asa de buna in medicina si as prefera sa se ocupe de mine un medic odihnit si in forma maxima. Spor la treaba si cat mai mult timp liber iti doresc! 
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Na ca tot am uitat ceva (sau mai multe, da' asta imi amintesc acum
): Felicitari Alicia pentru primii pasi!!! ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
adseana spune:

LA MULTI ANI! ALICE SI LAVINIA!

Nu pot sa va scriu mai multe acum,pentru ca nu sunt acasa, scriu de pe calculatorul cuiva, ca al nostru e bolnav...e plin de virusei, si il repara sotul acum![]()
Va pup pe toate si mai revin!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png
gegea spune:
La multi ani, Lavinia si Alice! Sa cresteti mari, sanatoase si sa aveti mult noroc in viata!
Caramella, bravo pt primii pasi ai micutei blondine! 
Mamacita, mi-ai dat o idee tare buna. Si eu vad ca Daria are probleme cu burtica noaptea, are vanturele dureroase dupa cum maraie. Si adevarul este ca am cam exagerat cu citricele in ultima vreme. Multumesc! 
Danna, sa fiti fericiti si sanatosi in casa noua! 
Ocrainic, acomodare cat mai usoara la spital!
Multumim pentru aprecieri, adrianafedorca si ocrainic! 
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Geani si Daria (03.04.05)
lauraspeedy spune:
Hello!
Multumim fff. mult pt. urari

.
Da rrox3, va citesc cand reusesc sa o adorm pe fii-mea. Altfel cum ma vede la calculator incepe sa tipe de ma dor timpanele ca sa o iau si pe ea in brate. Asa ca, de scris, scriu mai rar
(
va rog).
Astazi, din pacate, nu i-am luat motul fii-mi pt ca nu au putut veni nasii. Ne-au anuntat ca vin saptamana viitoare, asa ca o sa va aratam poze abia atunci.
La multi ani Alice Gabriela, sa cresti mare si voinica si sa-i bucuri pe parinti! 

lauraspeedy si
Lavinia
an-k spune:

La multi ani fericiti Lavinia si Alice, fie ca primul anisor sa fie primul dintr-un sir lung de ani fericiti, va doresc numai bine, voua si parintilor!

Mamacita, am vazut si bebe Alexut, e tare frumusel, si grasunel, e tare dulce
, despre incaltat... io am o metoda da' nu's maestra in "a explica" totusi o sa incerc. Ei strang degetelele de la picioare acolo unde simt ceva(degetul spre exemplu), cand simte pantofii strange degetelele dar eu ii pun degetul meu aratator peste degete perpendicular, la simtirea degetului meu indreapta degetelele ei si hop pantofiorul! Vai de ea de poveste, dar sper ca s-a intales pentru ca merge metoda de minune!
Carmenduta, aici gasesti caruciorul nostru www.maxi-cosi.com/" target="_blank">http://www.maxi-cosi.com/, cel maxi taxi citi cx, in engleza. L-am vazut azi si pe Rares cel frumusel, seamana, seamana in continuare cu Bradu'
Dana bine ai revenit
anca si micutza Bianca(14/03/2005)