Bebelusi de martie - aprilie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Antonio-Haruki - Mihaela Imai.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

LA MULTI ANI Lavinia Ana-Maria
SA CRESTI MARE FRUMOASA SI SNATOASA SI MUUULT NOROK IN VIATA

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Alice Gabriela
SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI MUUULT NOROK IN VIATA

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Ellinia n-am apucat sa fac fasolica lui cezar pt ca ieri am fost toata ziua plecat si cand am ajuns acasa aveam o leneeee...dar ii fac azi, o s-o fac asa:
tai o ceapa mica marunt, mai poti pune praz daca ai, asa am vazut la alte mamici, pun o lingurita de ulei de masilne apa si las sa fiarba ceapa 2-3 minute, apoi pun pastaile mai pun apa si lasa asa pana se fierb pun si un catel de usturoi pisat marunt un strop de sare la final toc 2 rosii ( decojite si fara seminte ) sau suc de rosii daca nu ai rosii mai lasi sa fiarba vreo 4-5 min pui marar si asta e tot, eu am s-o bag totusi la mixer pt ca mai are atze si sigur se stramba maria-sa...aaao servesc cu pui ....pofta buna

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

am vazut ieripoze frumoase cu raducu, alex care s-au facut mariiii...si frumosi si cu scumpa de daria cu carliontzii ei e adorabila toti copilasii frumosi

noi ieri am fost sa cautam carutz sport , dar nu am gasit, la chicoo nu mai aveau , costa 3 mil cel ca al ligiei , asa ca ne-am plimbat prin mall si cezar s-a dat in toate masinutzele de acolo , a fost tare incantat , ma asteptam sa planga ...da de unde...nu mai puteam sa-l iau de acolo...

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La multi ani Alice Gabriela , sa cresti mare si destepta. Elibui, sa-ti traiasca minunea, sa va bucurati de ea si de fratirul/surioara ei.

La Multi Ani Lavinia Ana-Maria! Nu stiu daca mama ta ne mai citeste ca sa-ti transmita toate urarile de bine de la noi!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

andruzza, adrianafedorca

mamacita, nu stiu daca acest carucior este bun pt adormit . Pentru ca este destul de mic, deci nu poate sta pe o parte de exemplu, si spatarul se lasa dar nu chiar orizontal si asha cam la 30grade. Rotile pivotante fatza se pot bloca. De exempolu mie mi se par mai sigure caruciaorele cu bara in fatza. Asha trebuie chair si 1 min daca il lasi sa il legi in carucior.
In rest pare ok, dar nu l-am folosit decat in weekend putin!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Salutare fetele! Eu ma muncesc din greu pe tarimurile spitalului!
Pe linga ca am revenit la servici full time (ca altfel nu se poate la nivelul la care lucrez eu acum), m-au si pus de garda in weekend, adica si simbata si duminica de la 8 la 23. Asa ca acum ma zbat de dorul lui David pe care l-am lasat c taticul lui pt prima data o zi intreaga. Din ce am mai vorbit eu cu ei s-au descurcat prima zi cu bine. Mai ramine si duminica!

Eu nu am fost fff ocupata azi, dar si numai faptul ca stai inchis aici, fara macar sa vezi cerul, e de ajuns. Ma simt asa de obosita acum!!! Mai am inca o ora si jumatate!!!

Am vazut si eu copiii frumosi ai mamacitei, ligiei, gegei.

Daviducul se munceste de o vreme buna (cam de cind a inceput sa se raceasca vremea), cu niste monstrii mari si galbui in nasuc. Nu pot sa zic ca este mucos, caci sunt chiar asa de greu de scos,dar iti dai seama ca respira greu, mai ales dimineata la prima sticla de lapte, de abia o bea. Eu ii pun niste spray cu ser fiziologic si atunci reusesc sa-i extrag mai usor. Azi imi zicea Marian ca a si inceput sa tuseasca mai des. Dar inafara de astea altceva nu prezinta, e vesel, papa ffff bine...Nu as face nimic inca, mai vad cum merge.

Am inceput sa umblam peste tot, chiar daca doar in 4 labe sau in picioare tinindu-ne de obiecte, dar deja trebuie sa fi in fiecare secunda cu ochii pe el.

rrox - si tu la servici? Si mai ales la unul nou!!! Trebuie sa-ti fie greu! Spor la toate!

zuzu - si david a avut acum vreo 2 luni faza asta de refuz al laptelui. Dar si-a revenit acum, papa bine 2 ori 260 ml, seara si dimineata, eu sunt multumita cu asta! Oare am scapat eu? Stii ca va fii fetita bebe mic?

mamacita - da, e vina mea, m-am exprimat aiure. Ma gindeam la ceva mincare gatita mai "uman", nu asa "bebeluseste". Am vazut ca tu ii gatesti asa cum ma gindeam eu, adica chiftelute, peste la cuptor...As face si eu, dar nu stiu cind. Imi mai dau inca 2 sapt sa ma abisnuiesc cu serviciul, si pe urma o sa incep sa ma organizez mai bine si cu papa lui beb, caci tanti care sta cu el nu face nimic din proprie initiativa, ii dau eu indicatii precise. De fapt asa e si bine. Daca mai ai reteta de chiftelute, mi-o trimiti si mie please. Stiu ca ai mai scris-o mai demult, dar nu am reusit sa mi-o notez.

La multi ani la bobocei!

Sonia, Benny, sa va umpleti parintii de bucurii!
La multi ani pt Alisucul lui ELibui si pt fetita Laurei, Lavinia.

Iar miine va fi alexia sarbatorita, La multi ani, frumoaso!

Va pupiliesc cu drag, exilata la spital, Oana

http://community.webshots.com/user/dcrainic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LA MULTI ANI ALICE GABRIELA!!!sa cresti mare,sa fi sanatoasa ,norocoasa si sa-ti bucuri parintii!Elibui .

LA MULTI ANI LAVINIA ANA-MARIA!!mult noroc in viata,sanatate si numai bine!

MAMACITA reteta mea de iaurt nu e speciala ,de fapt cred ca am mai citit la cineva de aici.Laptele fiert si racit ,putin caldut l-am turnat in castronase si am pus cate o lingurita de smantana in fiecare si am amestecat sa se omogenizeze.Am acoperit cu farfurioare si am lasat 2 zile.Acum reactiile ,azi a facutkk mai moale dar nu stiu daca din cauza iaurtului.Voi vedea.
ANDRRUZZA distractie placuta!
ZUZU frumos cadoul lui bubu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Sa ma laud cu puiu meu ,ieri a facut primul pas singura si azi a facut 3 pasi.I-am dat ceva in mana care ii placea si m-am indepartat putin ,am chemat-o la mine si a venit.
Meniul nostru de azi:
la 11 iaurt cu banana si cereale.
la 4-5 ciorbita de pui cu paine
seara mar cu biscuiti,paine cu unt.Si laptele binenteles cam 400ml seara si dimineata in total.Seara bea cam de 1 saptamana lapte de vaca.Dimineata mai bea formula.
Am vazut ca discutati de carucioare ,noi avem unul primit cadou de la bunici,nu e o firma foarte cunoscuta,arata bine dar are unele inconveniente.Nu se lasa spatarul deloc pe spate,rotile din fata nu se pot fixa,iar in fata are bara (ligia tu ziciai de bara)dar e si aia fixa si trebuie sa o ridic pe sus ,o scot destul de greu din carut mai ales acum infofolita.Am vazut ca la unele carucioare bara din fata se desface la un capat sau pe mijloc,dar intradevar e si bine cu ea ca nu mai leg centura,se tine de ea si o roade.In rest e foarte usor si merge destul de bine,se pliaza usor.Vrem sa-l vindem pe celalalt ce de vine vara.

Mergi la inceput