Bebelusi de martie - aprilie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

LA MULTI ANI ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

LA MULTI ANI ALEXIA!

La multi anisori Gabriel!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani , Alexia! Sa cresti mare, sanatoasa si sa fii fericita!
CatXO si sa te bucuri de fetitele tale mereu!

rrox
pisicuto, l-am vazut pe micutul tau dragalas in baita... e tare fascinat. Si m-am mai uitat si la cele din zapada, nu le vazusem. E frumos piticutul vostru, sa va traiasca!

Daria a dormit mai bine, dar tot s-a trezit de vreo 3 ori, iar azi dimneata a papat painica cu unt si branzica de vaci (am facut o pasta si am uns felia) si o jumatate de mar ca desert. Pentru pranz urmeaza supica de legume si niste piftelute inspirate din reteta mameicita, dar cu anumite modificari. Seara, va fi probabil ceva iaurt cu mar si banana.
Sa aveti o duminica frumoasa!

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

La multi ani!Lavinia Ana-Maria
Alice Gabriela ,Alexia

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

La noi e mare nebunie. Maine e ziua lui Mircea. Deja au inceput sa vina oaspeti si pentru el dar si pentru Brien,desi mai este o sapamana.
A PRIMIT BB IERI UN CADoU SPECIAL: o lingurita de argint,cu numele lui gravat frumus,cu caractere vechi. E foarte frumoasa si extrem de pretioasa.

pisicuta Matei e un scump.M-am delectat cu pozele lui.
caramella felicitari pentru primii pasi dar si pentru "te iub..."
andruzza cum s-a comportat nasicul la botez? Dar finutul?
danna sa stapaniti cu folos si numai cu bucurie noua casa. Sa fiti fericiti si lipsiti de probleme.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LA MULTI ANI!ALEXIASa cresti mare,sa ai parte numai de bucurii in viata!Catxo felicitari!

Multumiri pentru urari si laude ELLINIA,NINO,PISICUTA,GEGEA,RROX,CARMEN,AN-K,DANNA,DARIA.

LIGIAam primit reteta de la o matusa,zicea ca e de iaurt,nu ma prea pricep eu.Si cum lapte aveam destul am zis sa incerc.Acum eu am mancat si nu am avut probleme,Alicia a mancat si ea azi din nou si nu am observat nimic sa o daranjeze .Daca observ ceva nu ii mai dau,normal.
Mie mi se pare mai gustos decat cel din comert,laptele e de la tara.

DARIA frumos cadoul primit.La multi ani sotului!Distractie placuta maine!
DANA sa stapaniti sanatosi noua casa!Ce cuminte e Sara pui pe ea!(cum zic babele)Alicia se trezeste si acum de cateva ori pe noapte.
PISICUTA l-am admirat pe Matei la baita ,ce simpatic e,se urca el singur in cadita!

Meniul de azi:
la 11:30 iaurt cu banana si cereale ,jumate biscuite si o coaja paine roase de d-soara.
Acum e 4 ,inca doarme,cand se trezeste ciorbita de ieri si ciulama de pui cu piure de cartofi(azi mananca in comun cu noi)
Seara pe la 9 mar cu portocala si biscuiti.
Ma bucur ca mananca din nou bine ,a facut buchite.Stam cam mult la masa dar macar mananca.

Carmen si Alicia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/album?.dir=c099&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elibui spune:

Vai, va multumesc mult pentru urari! M-am umflat si eu in pene la randul meu. Sincer, nu ma asteptam deloc sa ne uitati, dar cand am citit urarile mi s-a parut extraordinar! Sunt asa de mandra…ca n-am cuvinte.

Iertaciune mamicilor si puilor pe care I-am privat de o asa bucurie: Irina Maria, Alicia, Sylvia, Sonia, Benny & Lavinia! sa va traiasca si sa va bucure cu zambetele lor, sa fie sanatosi si voiosi!
Cat XO, La Multi Ani Alexiei! Si pupam si puiul secret din burtica!

Am facut chef de mot-turta! Alisuca ne-a surprins la maxim: nu a tipat deloc, cu toate ca pana ieri la vederea oricarei persoane straine facea crize de plans! Ba dimpotriva, chiar s-a purtat ca o sarbatorita constienta de rolul ei: a facut vocalize, ne-a dansat si s-a bucurat si a ras la toata lumea! Am pus-o si noi pe o oala cu apa, in care, la final si-a bagat picioarele. Scuzati expresia! A ales pieptane (jucaria preferata), pix si chei de masina! Saru’ mana Daria, ai avut o idee geniala cu cartonasele. Noi I-am facut niste biletele de hartie amarate pe care fiecare invitat a scris cate 2 calitati morale. A ales sa fie blanda, iubitoare si altruista! Nu s-a lasat pana nu le-a scos pe toate din cos; ultimul ramas a fost…generozitatea, cu toate ca si ea da tot ce are in manute (numai lui mami + tati)!

Am fost joi la dr. Si…surpriza…tot nu se vede sexul. Mentinem suspansul pana pe 23 martie! Am fost si cu Lisu si cu Tati la dr, si in timp ce se uita la ecograf, Alis I-a pus o mana pe umar…Asa…parinteste! Si cand dr. a strigat asistenta (Coca), ghiciti cine striga cu foc “KK” prin tot cabinetul! Rusinica mare!

Va pupicim, Eli + Alis + bb undercover (28+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

La multi ani, Alexia!! Sa fii fericita, sanatoasa, norocoasa, sa te bucuri de parintii tai si de micuta surioara (sau micutul fratior?).

Mamacita, nu ma gandeam sa iau carut de la Crido, este un magazin foarte scump, intr-adevar. Am luat de acolo o pereche de pantaloni foarte frumoasa, cu doar 190.000 lei, la reduceri, pentru un baietel de 4 ani. Si daca tot eram acolo m-am uitat si la caruturi, dar sunt niste preturi exagerate.

Si eu am probleme cu incaltarea lui Rares, la piciorul stang ii pun incaltaminea fara probleme, la dreptul nu prea pot. Si el isi strange labutele ca o maimutica. I-am studiat picioarele, sa vad daca nu are vreo problema la piciorul drept, n-am vazut nimic, asa ca nu inteleg de ce nu reusim sa-l incaltam decat cu chin mare.

Elibui, nostima tare fetita ta. Bebe mic este secretos nevoie mare, poate o sa aflati ce sex are abia la nastere...

An_k, multumesc pentru site, interesant carutul, din demonstratie se vede bine. N-am gasit deocamdata nici un site romanesc care sa-l comercializeze, mai caut.

Dana_J, sa stapaniti fericiti casa cea noua, sa aveti o viata frumoasa si linistita acolo.

Daria, la multi ani sotului tau, si distractie placuta maine.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ligia da, Ioana se mai da inca in leagan. Defapt a cam inceput sa adoarma in el.

Daria La multi ani lui Mircea!

Elibui mortala Alice! Nu stiu de ce, dar aveam impresia ca v-a zis ca e fetita si bb2... dar uite ca e un mare secretos Si Ioana a fost tare secretoasa, pana la 21 saptamani si jumatate habar n-am avut ce e, mereu era cu cordonul intre picioruse si tzopaia asa in toate partile

Danna Am ramas cu gura casacata, doarme de la 7 la 8 dimineata?! 13 ore? Ioana doar 9. cuminticii Sara!

Andruzza Nu ne povestesti cum ati nasit micutul? Eu cand am nasit finutul mititel ma lipisem de el, nu-mi mai venea sa-l dau parintilor Si Ioana a fost nasica, ca eram insarcinata in luna a 5-a la botez

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Daria, superb cadoul lui Brien! Sa-i fie de folos si sa-l stapaneasca sanatos! pentru Mircea si multa sanatate! Petrecere frumoasa sa aveti!

Elibui, asteptam cu interes si drag pozicile, ca din cate povestesti tu acolo, avem cu ce ne distra ochii...

Caramella, tineti-o tot asa cu papica!

Daria nu a dormit la pranz decat aproape jumatate de ora si acum e cam maraita, ii dau papica si o bag la somnic.
O seara frumoasa si

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput