Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-111
Raspunsuri - Pagina 11

iepurila spune:
Stiu iubita ca stress-ul influenteaza prolactina. Dar imi tot repet ca muncesc cu placere si chiar asa fac, ca mi-a lipsit prea mult activitatea si ca nu sunt de fapt deloc stresata, doar obosita.
acu cata dreptate am se va dovedi in timp.
Te pup
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

simonette spune:
Dragele mele!!!
Desi un pic cam tarziu, dati-mi voie sa va urez o primavara minunata si perfecta, in care barza sa ne viziteze pe toate! Primavara in sufletele si pe chipurile voastre va doresc!!!
Simonettu, care va iubeste mult!!!

Tabitha spune:
Simo: bine ai revenit! Sa fii iubita, fericita, si sa-ti dea Domnul ceea ce iti doresti. O primavara frumoasa si tie!

simonette spune:
....Amely....esti o dulce...multumesc pt pupicii aia dulci! Uite si de la mine cativa
Fetelor...ce sa zic...are dreptate Amely...dar inca nu pot sa va spun motivul, desi poate multe banuiti! Va iubesc mult si langa voi am simtit multa caldura si multa prietenie! As vrea sa va spun mai mult dar din motive de securitate nu pot...sper sa ma intelegeti!
Sa stiti insa ca raman in continuare o aspiranta la burtik si nu ma las pana nu o sa se intample!
Bun venit lui Stuart! Imi pare tare rau ca nu o pot intampina personal! Dar sunt sigura ca icul asta va ajunge la ea!
Eu sunt aici deseori sa stiti, dar asaaa, din umbra si numai cu ganduri bune!

simonette spune:
Un singur indiciu pot sa va dau si anume sa va spun ca Dumnezeu mi-a implinit un vis!!!

simonette spune:
Tabitha! multumesc mult... uite de la mine un si nu uita ca nu ma las

piccaflor spune:
Fetelor simt ca nu mai pot...sint distrusa sufleteste...Vladutz,pisoiasul meu superb pe care il iubeam ca pe ochii din cap,a murit aseara.......iesise sa-si faca plimbarea ca in fiecare seara...si de obicei se intoarce repede...dar aseara trecuse o ora si nu mai venea...si sotul meu s-a dus sa-l caute si l-a gasit in spatele casei...mort...
...avea capsorul spart...se pare ca a cazut de pe terasa...
De aseara pling in continuu...pt noi nu era doar un pisoi...era sufletul nostru...un membru al familiei...si sint furioasa si nu inteleg de ce ni l-a luat Dumnezeu...toata iubirea noastra o revarsam asupra lui...iar el ne-o inapoia inzecit......
Fetele care au animalute cred ca inteleg perfect prin ceea ce trec...
Am sufletul pustiu...
Sint la pamint iar momentan nu am forta sa ma ridic...asa ca pina nu-mi revin,n-am sa mai intru ca sa va intristez si pe voi...
Va pup pe toate,va multumesc ca mi-ati fost mereu alaturi si va doresc tot ce e mai bun pe lumea asta...

Tabitha spune:
picca: eu nu am avut niciodata nici un animal, dar iti inteleg tristetea. Stii ca viata nu-i niciodata dreapta, stii asta, nu? Nu stiu, zic si eu, poate ca Dumnezeu ti-a luat pisoiasul si iti va da in schimb un bebel. Imi pare rau ca ti-a murit pisoiasul...

iepurila spune:
Picaflor, te inteleg perfect. Si eu am un motanel, sufletelul nostru, baiatul tatii. Si nici nu vreau sa-mi amintesc prin ce am trecut cand l-am pierdut pt cateva ore acum cativa anisori. Am fost neoameni.
De aceea iti spun ca te inteleg perfect, ca suntem cu toate cu manutele intinse spre tine, cu un umar intins.
Nu pleca, varsa-ti lacrimile alaturi de noi, descarca-ti sufletelul.
Te pup
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Liana30 spune:
asi si Tabitha ia aruncati voi tampoanele alea incoa
ca nu aveti ce sa faceti cu ele iar io am mareeee nevoieee
sorooooo ma bucur pentru tine..o mai zic odata de parca nu ti'am zis'o
Miro stai potol ca va fi bine
pica imi pare tare rau..
moldoveancoooo
Amely sa'i dai lui stuart pupicul de la mine sa nu uiti..
Mishuleeeee
"Nimic nu-i imposibil!"