Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-111
Raspunsuri - Pagina 12

Liana30 spune:
nu va parasesc fetelor uite ca grasu tine cu voi
de dimineatza mi'a dat vestea ca luni plecam...acu venii si'mi zisa ca se amana plecarea ca mai are neste probleme de rezolvat...asa ca stau in asteptare...o fi luni?????? o fi miercuri???
nu o mai fi deloc???????
mi'a mai tras el klapa luna trecuta....tot asa planuisem sa plecam si hop s'a hotarat "domnu" sa se opereze
asa ca NU stiu cand plec!!!!!
da poate aflu
"Nimic nu-i imposibil!"

megbeng spune:
picca, mie mi-a murit catelul in aceeasi saptamana in care am pierdut sarcina uf, ce bine te inteleg si cat de rau imi pare!
tabitha, de unde esti tu moldoveanca? eu sunt din suceava...
liana, cum adica ai nevoie de tampoane?..pai eu intru aici cu sufletul la gura pentru vesti de
si voi va faceti de cap cu tampone pe aici?!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

simonette spune:
Pica, te rog sa te descarci alaturi de noi! Nu tine atata suferinta numai pt tine!
Eu iti inteleg durerea si imi pare nespus de rau!L-am admirat si in poza atasata la avatar...o frumusete de motan!!!
Macar mai intra si tu pe mess.....Te pup si sper sa iti aline D-zeu durerea cu un bb!
Simonettu, care va iubeste mult!!!

melutzica spune:
Scumpicelor ,va pupaces pe toate.
Picca,imi pare rau pt pisoiasi,dar poate Doamne Doamne iti da un bebic in schimb.
Tabitot asa s-o tii cu temperaturile, si mersic de lamurire.
Amely,ce mumoasa esti mei
m-am uitat la poze.
Avalon si tie un pupic dulce si numai bine
Iar le restul fetelor ,va doresc un weekend minunat plin de dragoste si bucurii

Tabitha spune:
picca, iepurila, megbeng, melutzica: apasat
simo: ma bucur enorm pentru tine
Liana: le vrei pe alea interne sau externe? Ca m-am dotat cu de toate
megbeng: sper sa nu te superi pe mine, dar dat fiind ca fac IAD prefer sa nu dau prea multe informatii personale despre mine, te rog sa ma intelegi, e pentru siguranta bebelului din burtica mea, care nu trebuie sa afle niciodata ca a fost facut prin IAD, si la fel toate cunostintele mele sau familia nu trebuie sa stie. De asta voi sunteti singurele care stiti. Merci frumos de intelegere

Mishulina spune:
Piccaflor si eu te inteleg,ca nu stiu ce m-as face fara "sufletzelul" nostru drag....Am mai avut un motan care a murit acum 2 ani de leucemie si tare rau a fost desi stiam ca sufera si era batran,il aveam de 10 ani! Stiu cum e sa-ti reversi toata dragostea pe un animalutz si sa-l iubesti ca pe copilul tau pe care nu-l poti avea....Hai fruntea sus,te tin si eu de manutza pana te mai pui pe picioare!
Iepurasule,pe unde esti?
Miro,ai venit de la echo? Te asteptam pe aici cu vesti bune....
Ina

Liana30 spune:
moldoveancoooo da'le pe toateeee..ca curge de parca se ravarsa Jiu in Dunare
Miro hai cu vesti..
"Nimic nu-i imposibil!"

asi spune:
Piccaflor imi pare rau pentru motanul tau
Liana daca ai nevoie iti trimit ca tocmai am facut aprovizionarea ca se apropie "ziua femeii".
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

megbeng spune:
tabi, nu ma supar, cum o sa ma supar?!
miro, si eu sunt pe baricade, asteptand vestile bune....da probabil ca mai intai ai iesit cu sotiorul in oras, sa serbati
mishu, ai avut un motan care a murit de leucemie?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)