Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-111

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Mirona: va fi bine, vei vedea. Nu te mai stresa atata. Si daca vrei sa dormi bine noaptea, gandeste-te la ceva frumos inainte sa adormi si bea un pahar de lapte inainte de culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Miro, multa bafta azi la eco, abia astept sa aflu ce ai facut!sigur va fi bine, fii linistita si calma, Dumnezeu va veghea sa ai o sarcina fara probleme, ai sa vezi! intr-un fel te inteleg, dupa ce astepti cu atata ardoare o sarcina, atunci cand vine, nu mai stii ce sa faci ca sa o protejezi acolo in burtica... Ma gandesc ca probabil si eu as face la fel!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna fetele!
Afara e zapada,soare,e super...azi e baba mea,iar peste o luna ziua mea...sper sa am si eu vesti bune pana atunci:Doamne ajuta!!!!!

Cristinnadistractie placuta la munte,cred ca vei avea vreme buna;noi promitem sa fim cuminti dar si tu trebuie sa vi cu vesti bune

Lianavrei sa ne parasesti,draguto?Petrecere frumoasa si tie si asteptam...sa dai de baut...

Tabithanoi iti respectam dorinta cu testele,si sper din tot sufletul sa treci la si sa ne tragi si pe noi..

Amelypup-o te rog si din partea mea pe Stuart

Fetele citesc o carte a Parintelui ARSENIE BOCA pe care v-o recomand din tot sufletul-Tinerii,familia si copiii nascuti in lanturi...

VA pe toate

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

MIRONA, nu te stresa, ca nu e bine, vorbesc din proprie experienta..si eu am stat cu gandul numai la extrauterine si saricni oprite in evolutie si boli si malformatii si pana la urma am "reusit" cu gandurile mele negative evenimente negative. la eco, daca ai mai mult de 5 sapt de la UM, si mai ales daca faci eco transvaginala o sa vezi sarcina

LIANA, sa stii ca e pe bune, in deplasari sansele sa ramai cresc substantial..eu am vreo 4 exemple in acest sens, incluzandu-l pe cel personal!! hai, sa fie cu noroc

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Am intrat sa va salut si...sa nu va mai gasesc! Ce faceti pe pagina a doua?
Miro , chiar ma intrebam ce mai faci,de vreo 2 seri te caut pe net....Pune mana si odihneste-te in loc sa-ti faci atatea ganduri,sti ca nu fac bine,ai uitat ce-mi spuneai mie?
Hai nu te lasa coplesita de temeri ca nu asa fac Scorpioancele! Mai bine gandeste pozitiv,cum zice Megbeng (si mama ) si va fi bine,ai sa vezi...Iti tin pumnii la echo si vezi ca diseara sunt pe Mess,da?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Miro, multa bafta la echo. Sunt sigura ca e totul OK. Si da, nu te mai stressa atata. Stiu ca e usor de dat sfaturi..... dar stii si tu ca gandurile pozitive functioneaza.

Mishu!!!! esti pe Mess si pt mine?

Tabitha, tin pumnii stransi sa iasa cu 2 liniute. Din cate am inteles eu (ca in ultima vreme citesc mai rar forumul si cam din doi in doi) esti moldoveanca? Si eu sunt.
Liana, te pup ca tare imi esti draga. Si calatorie placuta.
Cristinna si eu iti urez un week-end minunat la ski. Te invidiez, recunosc.

Amely, pupa Simonettu din partea mea. Sper sa aflam si noi motivul fericirii. Te pup si ai grija de tine.

Eu sunt cumintica, harnicuta (ajung numai dupa ora 20.00 acasa, iar recordul e 23.50)mi-am luat Dostinex-ul, am facut prostioare si gata.

Va pup pe toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ca ziceati ceva de vise eu am visat ca faceam provizii de tampoane ca imi venise ciclul.

Mirona draga incearca sa dormi noaptea ca totul e bine.O sa vezi dupa ce nasti cum o sa-ti para rau dupa noptile in care poti dormi mai multe ore legate.Atunci o sa dormi si cu capul pe masa numai sa te lase bebe

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Iepurila: si eu sunt moldoveanca, asa cum bine ai aflat.

Fetelor, daca raman insarcinata va fac cadou tampoanele mele (nefolosite, bineinteles)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

De unde esti moldoveanca frumoasa?

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

-ici moldovencelor mele dragi! Iepurila, mi-a fost dor de tine...chiar ca ai fost ocupata, daca ai ajuns tu acasa la ora aia... las-o si tu nitel mai moale, ca n-o fi foc mai importanta e sanatatea ta, nu? Doar stii ca nivelul prolactinei este direct influentat de stres

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput