Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-111
Raspunsuri - Pagina 9

Liana30 spune:
Buna dimineatza!!!!
e soare e frumos...o zi minunata va doresc..si un w-e pe masura..
Cristinna drum bun si distractie la maxim...
gata..si io plec luni in Austria
"Nimic nu-i imposibil!"

KITTA spune:
Avaloanenu i o bila neagra si multumesc ca nu m-ai uitat. Intr-adevar aveam progesteronul la pamant (ori gresisera desteptii aia de la Medsana analizele...). Nu le-am mai repetat de ceva timp in care am facut HSG, laparo, instilatii, etc. In tot acest timp adica vreo 3 luni am bagat si BU cat se poate, iar acum dupa 3 luni fac o pauza. Nu stiu daca ar mai trebui sa continui, dar vad ca rezultate au fost. Oricum progesteronul il repetasem atunci cand a iesit prost in doua luni la rand, dar ce-i drept tot la Medsana.
Asa ca fata mea iti mai dau o bila alba si un

Tabitha spune:
melutzica: se poate intampla ca in timp spermograma sa se inrautateasca pana la azoospermie. Cine stie, posibil ca atunci cand am ramas insarcinata sotul sa fi avut vreo 2-3 milioane iar dupa aceea, din cauza stresului, a tigarilor, a lucrului in mediu incarcat electronic, a caldurii, sa fi disparut toti. Sau, mai degraba, eu zic ca s-au infundat canalele, mai ales ca la biopsie s-au gasit spermatozoizi, deci nu lipsesc cu desavarsire, ci nu vor sa coboare in sperma.
Liana: cat stai in Austria? Incerci ceva pe acolo? O sa ne scrii in perioada asta sau nu vei avea posibiliatea de a intra pe net?
Fetelor, eu azi am avut TB 37,2 din nou. Deci sanse... Mama, si ce vise am avut azi noapte, ca eram deja in 9 martie si nu-mi venisera rushii. Am visat si ca mai aveam ceva probleme care trebuia rezolvate medical inainte de a ramane insarcinata, si am visat-o pe Andicu, desi n-o cunosc deloc Si am mai visat vila lui simonettu. Va dati seama ce noapte agitata am avut.
Va pe toate, ca mi-ati intrat in sange

danyalo spune:
Tabi
te
Tinem pumnii!!
Maaama...ce de vise!! inseamna ca nu te-ai odihnit deloc..daca ai fost asa prinsa... Oricum io sper sa fie bine si de 8 martie sa nu rezisti...si sa-ti faci un test...mic..
Dany

Amely spune:
Azi la 16.30 ma intalnesc cu draguta de Stuart, in principiu am vorbit si cu Rami si vine si ea... daca mai are cineva timp de o palavrageala mica, asa ca intre fete, noi ne vedem la Orhideea.
Liana scumpa, sigur ca le dau un fetelor si din partea ta
Inteleg ca in Austria mergi la ski sau cu alte treburi?
Poate te intalnesti cu Melutzica!
Tabi, tin si io pumnii, am impresia ca luna asta dai de baut , nu mai scapi!
Apropo, cred ca Simonettu in perioada asta este foarte obosita si in acelasi timp fericita... nu pot sa va spun de ce, pt. ca am promis... dar poate o sa va spuna ea intr-o zi. Simo, te pupam dulce!
MOana, m-am gandit la tine... sper ca s-au mai calmat lucrurile si ca ai scapat de probleme... si sper sa vina altele, cu okisori
Cristinnica, distractie placuta la ski! si sa va relaxati, ca sigur va prinde bine!
Picca, cu prolactina si eu ma intreb cum mai stau... mi-am luat sange ieri, iau rezultatul peste 2 saptamani, odata cu toxoplasma. Bafta multa si tie la analize!
Pupicei la fetele dragi!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Mirona spune:
am intrat sa urez schioarelor sa se intoarca cu ce am io in butik de pe munte.
ati calculat fetelor, ati calculat? relaxare 100%, ovulatia pe munte + iubire = reusita.
Tabi ... "ti-am pastrat un loc la mine in celula" = la mamici de noiembrie-decembrie.
FETELOR!!! mai sunt locuri ... cu duiumu ... Va astept.
Miro

Tabitha spune:
Danyalo, Amely: nici nu vreau sa scap de dat de baut, va imaginati, nu? Se pare ca la mine este o placere sa visez, caci in fiecare noapte am tare multe vise, de aia nici nu ma odihnesc prea bine. Are cineva vreo reteta ca sa nu mai visez???
Mirona: tine-mi locul cald ! Doamne, ce bine ar fi sa fim cat mai multe cu teste pozitive... Si sa stiti ca eu nu-l fac pana pe 13, am zis, am zis! Nu vreau sa am vreo dezamagire.

Amely spune:
Tabi, te inteleg...cu testele. Nici eu nu fac niciodata, tot din acelasi motiv, decat daca am vreo intuitie aparte . Luna asta a fost o exceptie, l-am facut (desi banuiam ca e negativ), intrucat luam antibiotice, si vroiam sa fiu 100% sigura ca nu fac o prostie. Cu datul de baut, abia astept
, ai pus sampania la rece? ca TB e supeeer!
Miro, tu ce faci-dutzo, cand te-a mai chemat la eco?
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Tabitha spune:
Amely: pun sampania, friptura, pizza, tot ce vreti voi. Si aducem si pe Chippendale, ca tot au ceva spectacole prin tara.

Mirona spune:
Ame - io fac bine.
La eco m-a chemat azi. La ora 7 azi voi fi cu sotiorul in cabinetul medicului.
Avem niste emotii ... amandoi...
Problema este ca mi-e si frica ... am la mamici de noi-dec inca 2 fete cu UM fff aproape de UM-ul mea, una dintre ele a fost la eco deja si nu s-a vazut nimic. Mi-e tare frica ccc ca nici la mine nu o sa se vada ... si suntem atat de nerabdatori ...
O alta problema, dar asta tine de narozelile mele din cap, este ca nu mai dorm bine noptiile ... de cand am aflat ca sunt insarcinata ... ma macina ganduri, care ma macina noaptea.
Am o perinutza pe care mi-o pun in fatza burtii si la simpla reactie a lui Dani de a se intoarce ... reactionez si ma intorc cu tot cu perna sa-mi protejez burtiku.
Ei, asta nu e normal. Ce-o sa fac eu 9 luni de zile? Ca doara si dupa ... voi avea putine ore dormite pe noapte ...
Intreb azi doctorita ce sa fac sa nu mai fiu asa de paranoia.
Va pupa fata pe toate.
Pt fiecare dintre voi exista un locshor ... unde sunteti asteptate ... stiti voi ... acolo la odisee.
Miro