bebelusi de ian-feb 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 9
Megg spune:
Bune fetelor,
Referitor la listuta, eu cred ca e mai simplu fara iconite. Daca punem iconite diferite nu e prea greu de facut listuta?
Particularitati despre fii-mea nu stiu, nu e "cea mai" decat pt mine. Titlul e ok si "copilasi" si "juniori" din punctul meu de vedere. Link cu poze nu stiu sa-mi pun dar cred ca invatz. ![]()
Tigabita, felicitari pentru sarcina.
Ubi, am citit mai demult "Narcis si Gura de Aur", mi-a placut si mie. Dupa aia am mai cautat carti de Hesse, stii asa fac, imi place o carte, mai caut de acelasi autor, pana dau de altul.
Asa imi placuse mai demult cartea "Noaptea de sanziene" -dupa cele recomandate pe la lectura in liceu si cautam Eliade pana am citit "D-ra Cristina" si mi-era frica sa mai dorm singura.
Dupa aia am zis ca o iau pe categorii si caut doar tema romanului de dragoste fara sf-uri si lumi paralele. ![]()
Stii ce mi-a mai placut mie mult? Dar nu mai stiu autorul
- ISKANDER - e despre viata lui Alexandru cel Mare si am citit-o cand eram acasa cu bebe.
O primavara frumoasa tuturor!
http://community.webshots.com/user/megg2005
Megg si bb Mara
Witchie spune:
unde sunteti doamnelor? la cumparat martisoare?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Epoca de pietricele
Megg spune:
a... am uitat
Anda, eu ma gandeam sa nu scoatem fetele ca poate au perioade cand nu mai scriu. Eventual sa fie puse altfel pe lista sau nu stiu... sau macar sa li se dea o intrebare pe privat....
Megg si bb Mara
ana maria spune:
Anda noi am plecat sa primim martisoare!!
Amaya ai fost la oftalmolog?
Tigabita stai tot in Dr Taberei?
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
PatriciaArdeleanu spune:
nu stiu ce
s-a intimplat ca ma chinui sa scriu un mesaj si nu reusesc. am avut mai multe de spus dar m-am enervat si nu mai scriu.
Mi-am updatat semnatura si am vrut sa adaug un link de poze cu "scurtatura" si nu am putut deloc sa postez-cred-din cauza asta![]()
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Megg spune:
Patricia, dupa cartea de care zici s-a facut si film pare-mi-se, sau documentar , nu mai stiu, am vazut si eu ceva...
Apare ciudat rau cum scrii tu, subliniat, colorat, cu litere bagate in text, mie mi-e greu sa citesc. Of course ca merg topuri din alea, da' eu la fii-mea nici p-alea nu le stiu...
Megg si bb Mara
PatriciaArdeleanu spune:
cred ca de la semantura, dar nu inteleg de ce??ce nu am facut bine...ma rog, am renuntat momentan la idee.
mesajele le-am sters, cel putin asa imi apare mie
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Amaya spune:
Ana-Maria, inca nu...avem programare la 16:40...cand vin de la doctor va spun ce-am facut.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
adita spune:
buna fetelor. sa aveti mereu primavara in suflete. sa nu va suparati pe mine ca nu raspund la timp, dar intru rar, si atunci nu apuc sa citesc tot ce ati scris, asa ca nu prea raspund
MihaT, m-a distrat grozav faza cu olita
Patricia,multumesc pt articolul cu gramatica, chiar nu aveam idee de modificarile astea
in legatura cu lista, si eu sunt de acord sa fie cat mai simpla.
eu nu mai stiu ce sa fac cu Nectarie, a invatat sa deschida usile si intra mereu in baie, gramada sa bage mainile in wc
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)