bebelusi de ian-feb 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 10
ana maria spune:
Hai sa va mai povestesc si eu ce facem.
Organizat:
prostii si prostiute:
- scos din dulap sticla de vin si spart pe jos in bucatarie (vin de Porto, gusturi fine asadar)
- deschis usa de la intrare (apasat pe clanta ca e cam jos si ajung si piticeii) si iesit pe holul blocului (noroc ca era intuneric si s-a oprit)
- pus mana pe usa cuptorului fiebinte
- rupt sertarul de la biblioteca (l-a lipit tati apoi)
- sunat de la telefonul fix pe o persoana necunoscuta care s-a suparata pe noi
- rupt carti caiete samd
- catarat si aplecat peste gratiile patutului
- deschide toate usile si sertare dulapurilor si comodelor...
Am luat si protectii pentru usi sertare dar fara folos le deschide si pe alea. Acum mi-a vandut cineva un pont cu niste protectii care se insurubeaza. Asadar o sa gauresc mobila ca altfel nu mai tine.
Lucruri bune
- se urca si coboara singur pe/ de pe tricicleta si calut
- vorbeste si cere ce vrea (dei, bei, vei.....)
- bea singur cu canita cu cioc, si-o ia de pe masa si bea singur
- are multa imaginatie, se joaca singur cu jucariile lui imitand sunetele pe care ar trebui sa le scoata masinutele,
- nu mai merge cracanat (desi cred ca o tendinta ramane si din cauza pampersului) si fuge ,ca un robotel deocamdata .
In alta ordine de idei am tot folosit pana acum libero dar am primit cadou si un [pachet mare de pampers si de o spataman am trecut pe pampers (pana la 14 kg). Iar Victor cu mare indulgenta cred ca are 10 kg (asadar ii sunt buni ca marime). In primul rand se irita in zona burticii iar in al doilea rand miros oribil (curati fiind). Ati mai patit asa ceva? Sa fie de la marca asta sau e o intamplare?
Crinuta pana la urma ai stabilit intalnirea?
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
ana maria spune:
Adita si eu am problema cu baia. De asmeenwa, deschide usa si pune mana pe/in Wc. Mi se face rau numai cand imi amintesc. daca il prind la timp apuc sa-l spal pe maini inainte sa bage mana in gura
. Poate ar trebui sa incuiem usa la baie. Trebui sa vorbesc cu sotu' meu sa se ocupe de asta.
Eu mai am o problema cu usa de la balcon (la care am iesire din 2 camere). El vrea deja sa o deschida dar nu reuseste. Insa dupa ce va mai creste vreo 3 cm va ajunge sa apese bine pe clanta. Iar in balcon nu va spun, ca am inghesuit o multime de lucruri care ar putea sa-i faca rau tocmai in ideea ca acolo nu intra.
(15 12 2004)
bubu05 spune:
Buna ziua!
Noi am fost la zapada, ne-am tras cu sania, ne-am inrosit in obrajori, iar acum a cazut lat la datorie, doarme cu fundu-n sus!
Fetelor, daca va place mai mult fara iconite, e ok si pt. mine! Ar fi frumos sa le facem un martisor bb-ilor de 2006 sa treaca in locul nostru!
Hi, hi, Ana-Maria, ce tare m-am amuzat de prostioarele "shefului"!
Crinuta, sunteti si voi la zapada?
Amaya, imi place si mie "pitici-nazdravani".
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Megg spune:
Ana-Maria, eu ii pun Marei pampers pt 7-18 kile sau asa ceva... Nu se irita la burtica, uneori la elasticul d ela piciorus e o dunguta roz, dar nu f nasol. cred ca depinde cum il prind, nu stiu.
http://community.webshots.com/user/megg2005
Megg si bb Mara
adita spune:
am uitat sa va spun ca a facut si Nectarie laringita, azi noapte a avut si febra. asta e partea proasta cu multi copii, daca se imbolnaveste unul, o iau toti dupa el. in rest e tare fain, se joaca toata ziua impreuna, ma topesc cand ii vad cum se iubesc si cum se pupa si se iau in brate.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/viorel_calin/my_photos
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)
amo2004 spune:
De martisor, va doresc o primavara insorita si plina de iubire.
Adita, sanatate lui Nectarie, sa se faca repede bine. V-am vazut pozicile, imi plac tare mult cele in care sunt toti trei: in halate de baie, respectiv pe sanie. Mortala si ultima poza, in care Nectarie doarme pe covor! Felictari pentru carnet!
Ca titlu pentru topic prefer si eu variatiuni pe teme cu pitici, cat timp sunt inca atat de mici.
Variante:
1) Despre pitici de ian-feb2005
2) Lumea piticilor de ian-feb2005
3) Clubul/Zona/Topicul piticilor de ian-feb2005
4) Noi suntem piticii de ian-feb 2005
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
magga spune:
fetitzul meu intra in baie si vrea sa se catere pe cada si la faza asta imi cam tremura genunchii si mie...aveti ceva remedii?
Shobo si Florina, excelente poze. vreau si eu cutie din aia.
va pupam in mare graba
ana maria spune:
Adita multa sanatate lui Nectarie!! Am vazut si eu pozele si ce crezi? Mi-a venit cheful sa mai fac si eu unul... Cred ca esti tare fericita cu minunile tale...
(15 12 2004)
tigabita spune:
anamaria, mai stau in Drumul Taberei, insa in noul cartier anl. am reusit sa ma mut, stau in ap. de trei camere, spatios si foarte frumos. asa ca ajung mai rar in parc la Moghioros, pe vremea asta. astept caldura
Am si eu o problema: Andrei nu mai vrea sa manance masa de pranz, adica supa cu diverse combinatii nu, ciorbica acrita, nu....Pentru o saptamana a vrut borcanase Hipp, dar azi nici de-astea nu a mai vrut. Nu stiu ce sa ma fac, el a fost super cuminte din punct de vedere al mesei, papa orice, acum insa...
Astept sfaturi, va rog frumos
Andrei(04.02.2005)si Mamica gravidutza Gabi
PatriciaArdeleanu spune:
magga, inchide usa la baie![]()
realizez ca e o perioada grea (si extrem de frumoasa, in acelasi timp). Ma gindesc si eu ca zilele sint numarate pina o sa isi dea si ea drumul la maini de tot si atunci sa te tii...daca o sa aiba viteza la fel de mare ca de-a busilea...si ea vine dupa mine in baie daca las usa deschisa la camera si pune mana pe wc, pe galeata de sters pe jos, ah...nici nu vreau sa ma gindesc la peria de wc sau altele de prin baie...cred ca o sa iau cheie.
Chiar, voi ati reorganizat locul de tinut detergenti si alte alea???ca eu pina acum le tin inca in baie pe un suport in spatele closetului sau in bucatarie sub chiuveta...cred ca trebuie sa ma reorientez.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)