bebelusi de ian-feb 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

tigabita, poate s-a plictisit sau poate ii ies niste dinti noi.
eu nu ii dau supica in fiecare zi, de exemplu.ea are o singura masa de genul asta pe zi (are 2 de lapte: dimineata si seara, una de fructe (pe la ora 13, una de papa pe la 16-17 si un supliment desert iaurt normal sau dulce pe la 19). suc de fructe sau ceai/apa peste zi.
Masa asta de papa este foarte variata la noi: o zi are ciorbitza, supica; o zi are omletica cu iaurt; alta are ficatel cu piure; sau peste cu piure, sau mamaliga cu brinza+smintina, etc...si pina acum nu mi-a facut mofturi. daca papa si ciorba si alt felul 2 se da peste cap.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu

magga, inchide usa la baie

nah, o deschide. n/ar strica o cheie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Tigabita, cand am fost la controlul de un an pediatra ne-a avertizat ca perioada dintre un an si doi ani este ca o zona crepusculara, copii fac multe mofturi, se orienteaza catre o preferinta alimentara, incep sa se dea cu fundul de pamant ca sa obtina ce vor...este ca o criza de personalitate cand si cei mai cuminti copii pot trece prin perioade atat de agitate cat sa ne scoata peri albi, dar este o etapa normala pentru varsta lor si nu dureaza foarte mult...acum nu stiu daca este si cazul lui Andrei dar ti-am spus ca sa te poti orienta...

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Si mie imi place cum a propus Oana "Pitici nazdravani de ian-feb 2005"
Si sint de acord fara iconite, chiar cred ca e cel mai bine, mi mi-a placut cu multe iconite diferite

Daca va intilniti vreau sa vin si eu la intilnire, cu sau fara bb

Si Vladut e foarte mofturos in perioada asta. Am postat un subiect ca nu maninca decit daca se joaca, si e din ce in ce mai rau pentru ca jocurile de dinainte nu-l mai conving acum sa deschida gura . Tomasa, mi-ai dat un sfat grozav acolo, iti multumesc mult.

Ma gindesc si sa ii fac analize de paraziti intestinali. Si zilele astea trebuie sa facem si vaccin, vom face vaccinul de 1 an, Infanrix, si ROR in acelasi timp si in locuri diferite.. Mi-e groaza cind ma gindesc ca o sa fie si bolnavior dupa vaccin..

Iar nu am timp sa mai scriu, am sa incerc sa scriu mai incolo

Eu va spun Primavara frumoasa (si sa vina o data!!) si trimit un martisor

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Witchie

ok, deci scot iconitele?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Epoca de pietricele

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Nu mi-ar placea deloc fara.
La titlu imi plac toate propunerile voastre.

Oana, am fost eu cu treburi si m-am enervat ca nu aveam pe unde sa calc, era sa cad de N ori, masinile erau parcate pe trotuar, eventual ar trebui sa zbor ca pentru pietoni nu mai exista drepturi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Adita, multa sanatate lui Nectarie.
Sa stii ca te inteleg ca nu ai timp. Eu cu unul si mi-e greu, daramite cu 3. Ce voi face cand voi fi fara ajutor nu stiu.

Ana Maria, asa te vreau. M-am amuzat copis citind ce face Victor.

Lavinia, ce face Natalia?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Sunt de acord cu Anda in privinta top-urilor. A trecut 1 an, nu mi se pare relevant nici cine are mai mult par, nici cine e mai vorbaret si nici cine are mai multi dinti, etc. Astea nu aduc nimic folositor. Fiecare copil e unic, deci nu vad rostul acelor top-uri.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

s-au cerut pareri, fiecare a venit cu pareri. Mie personal nu imi place nici pitici, nici nazdravani, ingerasi cu atit mai putin (ma duce cu gindul la ceva trist). si uite asa vor iesi discutii contradictoriisi cel mai bine e sa alegem varianta simpla/de mijloc, fara icon, fara top, fara alte detalii, etc. Parca iconurile sint folositoaredaca e sa o luam asa.

Mergi la inceput

Nu am vazut nici o propunere cu ingerasi, mi-o fi scapat.
Iconurile merg pt ca vorba de copii si lista ar fi vesela. Cine vrea iconuri sa zica.
Titlul il votam si propunerea cu cele mai multe voturi o punem in practica.

Eu votez asa: pentru iconuri, iar ca titlu: " Copilasi dragalasi de ian-feb2005"!
Acu' sa va vad!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

icon: ma abtin
titlu: 1. copilasi-dragalasi 2. Fetite si baietei...de..

Mergi la inceput