bebelusi de ian-feb 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Mia bine ai revenit!!!!

Tigabita sarcina usoara si bebe sanatos!!!!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Mia, bine ai revenit

Tomasa, sigur ca da...cum iti e si tie mai convenabil asa facem cu cartea.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Florina, el nu refuza biberonul, doar refuza masa de seara...in rest bea din bibe laptele de dimi, suculet in timpul zilei...cana cu cioc e buna doar pe post de jucarie, altfel n-o vrea...sper sa-i treaca mofturile in curand.

www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

MihaT - am vazut pozele cu olita. Toata stima mea. Alex nu serveste inca.
Anda - parerea mea e ca iconitzele incarca reteaua si strica ochii - sunt tare miscatoare si ne fura de la esenta listutei. Imi place ideea cu ziua pusa la inceput. Dar daca majoritatea or sa fie pentru iconitze, eu nu ma opun deloc.

A, si apropo de carti. Ce mai cititi dragi mamici? Va recomand cu caldura "Narcis si Gura de Aur".

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Patricia,nu am facut nici o referire. Pur si simplu am simtit nevoia sa mai "intru" pe forum. Si a coincis cu discutia respectiva. Simpla coincidenta.
Oricum multumesc pt articolul cu schimbarile gramaticii.
VA urez o primavara insorita!!!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Buna dimineata mamici!

Si eu zic ca e suficient rosu si albastru la listuta.
Legat de titlu: nazdravani/juniori/ingerasi...

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

In legatura cu linkurile pt poze, as fi vrut ca listuta sa fie postata de userul bbdeian-feb si fiecare sa intre sa isi treaca linkul. Daca va hotarati fara iconite, va rog sa imi spuneti, e f simplu sa le scot in word. Evident mai exista varianta ca fiecare mamica sa isi aleaga ce iconita crede ca ii caracterizeaza copilul. Pe de alta parte, e adevarat ca iconitele incarca serverul.
Eu una nu as face topuri, mi se pare neproductiv si daunator.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Epoca de pietricele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

De asemenea va propun sa va hotarati azi, sa lasam bebelusii de anul asta sa isi ia titlul:) Ar fi un martisor frumos pentru mamicile lor.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Epoca de pietricele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigabita spune:

ce activitate intensa..
LA MULTI ANI SI O PRIMAVARA SUPERBA ALATURI DE INGERASII VOSTRI
Noi suntem bine, insa sunt suparata ca nu am pe calculatorul asta nici o poza cu andrei, dar ma chinui sa fac rost, sa imi vedeti si mie nazdravanul
Am vazut aproape toti copii, sunt superbi, si fetite si baietei. Ce repede a trecut un an.... Incredibil
Va multumesc pt incurajari, sper sa fie bine.

Gabi(6 sapt)si Andrei(4.02.2005)

Mergi la inceput

Vin si eu cu o sugestie de nume, nu foarte originala dar care mie mi se pare simpatica:
"Pitici nazdravani de ian-feb 2005"

Si sunt de acord cu eliminarea iconitelor si sa ramana baietei si fetite evidentiati doar prin culori.

Mergi la inceput