bebelusi de ian-feb 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, multumesc pentru titluri...o sa le caut si eu. Sa-mi spui cum facem sa-ti trimit cartea, eventual sa-mi spui in ce zona lucrezi si imi trimit sotul (care e mereu pe drumuri si bate tot Bucurestiul) sa ti-o aduca.

Altfel, se pare ca devine obicei la baiatul meu sa-mi refuze biberonul de seara...a inceput acum 4 zile, in primele doua seri l-am lasat sa adoarma si pe urma i-am dat sa manance aproape in somn, insa ieri seara n-a mai vrut sa manance nici in somn...azi insa am descoperit o metoda sa-l fac sa accepte (vai de capul meu cu ideile mele!!!), vazand ca deschide imediat gura cand ii dau nurofenul am incercat sa-i dau cu seringa de la nurofen putin laptic, doar sa vada ce bun e, dar aceasta incercare s-a finalizat prin a-i da tot biberonul cu seringa (nu vroiam sa-l las iar sa se culce nemancat si daca asta a functionat!?!)...da Doamne sa-i treaca repede mofturile astea!

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

La multi ani sarbatoritilor din zile precedente, cu scuzele pentru intarziere: MATEI, AILISH Theodora si VLADUT! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi. Sa aveti o viata frumoasa.

Tigabita, felicitari mamico pentru burtica! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara. Sa ne tii la curent.

Am vazut la poze zilele astea, sper sa nu le incurc. In ordinea aducerii aminte:
Magga, mi-a placut mult "toaleta" de donshoara a Hanei, fluturasii atarnand si inventivitatea ta culinara. Mentiune speciala pentru poza "Probe la dosar".

Oana, m-am pierdut printre albumele lui Seb. E atat de dulce si de senin copilul asta, incat cred ca cu zambetul lui va face sa uitati de toate problemele. Am citit cu interes discutiile privind agresivitatea. Ma intristeaza faptul ca un parinte isi invata copilul intentionat sa se comporte agresiv. Si asa vad destule la TV, pana si desenele animate sunt ceva de speriat, unele sunt violente, altele abordeaza subiecte ciudate sau deplasate pentru copii.

Alipiticot, scumpica soricica :), am vazut-o si in pozele de la mot si in cele de la carnaval. Are niste obrajori numai buni de pupacit. Mi-a placut mult casuta (castelul?) de jucarie.

Catiflo, simpatice pozele cu Gabitza si cutia, comentariile sunt inspirate. Spune-i lui tati sa mai faca .

Liviana, esti sigura ca ai dormit ceva vineri noaptea? rezultatul e impresionant. Mie nu mi-ar fi ajuns timpul sa le fac pe toate intr-o zi. Ce-i drept am darul de a ma pierde in amanunte si invarti de colo-colo atunci cand ma apuc de bucatarit "alla grande". Frumusel Matei si intr-adevar iti seamana bine.

Shobo, ati avut ceva musafiri, nu gluma! Iar torturile au aratat "bune" de tot . Cu serviciul, maine va fi o zi interesanta, plina de emotii si trairi aparte, dar peste o saptamana, doua te vei obisnui si treptat lucrurile vor intra in normal. Bucura-te ca ai putut sta acasa un an intreg! Bafta!

MihaT, super pozele cu olitza Si noi avem acelasi model, doar culoarea difera.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Referitor la lista, sunt multe mamici care sunt inca in concediu si nu au mai putut scrie din lipsa de internet/calculator, asa ca eu zic sa nu le stergem din listuta.

Mi se pare cam incarcata cu iconitele puse una sub alta. Pentru fetite se mai poate folosi . Mie una mi-ar placea chiar si fara iconite, colorat doar in rosu/albastru.

Titlu: nu ma pot hotara inca :)

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

anda, extraordinar efortul tau . eu prefer sa pastram link-ul la poze la semnaturi pt ca de obicei citesc mesajele si daca sint poze de vizionat imediat apelez link-ul, sa ma duc de fiecare data la prima pagina mi se pare prea mult timp pierdut, pina se incarca pagina... acum am vazut listuta actualizata, arata excelent. motocicleta e ok desi inca nu reuseste sa se urce pe ea, dar nu mai are mult. copilashul nostru se cheama "capcaun" sau "frumushoi", asa-l dezmiarda taica-su.
amaya, bravo tie !!!
patricia, a circulat si aici povestea "adevarata" a unei tinere de origine middle-eastern, nu stiu exact despre ce a fost vorba, dar se pare ca s-a dovedit ca foarte multe lucruri au fost inventate, a fost scandal... am citit ca foarte multe din "povestirile adevarate" au o mare doza de neadevar in ele, titlul ajutind la vinzari. nu vreau sa spun ca si cartile de care zici tu sint asa, nici intr-un caz, am facut doar un comentariu
eu nici nu vreau sa citesc articolul referitor la noile reguli gramaticale, voi scrie asa cum am fost invatata.
oana, despre niciun, nicio etc ma gindesc ca s-au inspirat de la nobody, anybody etc, Ce crezi?
crinuta, gabitza a inceput sa se dea jos din pat de ieri, desi inca nu e sigur pe el. problema e ca patul nostru e foarte inalt, aproape cit el. dimineata am vazut un tobogan la gradinita si mi s-a spus ca se da pe el frecvent, citeodata cu capul in jos si de abia cind ajunge pe la mijloc isi da seama ca e ceva in neregula
miha, dragutza faza cu olita !!!
gabiu, gabriel nu doarme noaptea somn neintrerupt, as vrea eu ! citeodata se scoala de foame / cald / frig, ori i se agata suzeta si-l deranjeaza, ori ajunge sa dea cu capul de gratii si se loveste, ori il doare ceva si atunci e tragic.
oana, nu te supara ca andrei refuza bibe de seara, eu chiar nu stiu cum sa fac sa scap de el ca nu e bun pt dantura sa adoarma cu bibe. incearca sa ii dai lapte la masa de seara, din canita, apoi spalat pe dinti si culcarea!!
mona, tati e intr-adevar inspirat, nu ca mami. sper sa mai faca, doar si-a cumparat aparat foto nou.
numai bine tuturor

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia_tincu@yahoo.com spune:

BUNA DIMINEATA SI BINE V-AM GASIT!
Am intrat sa va urez o primavara frumoasa si sanatoasa, chiar daca afara ninge de rupe!
N-am mai "vorbit",demult,dar la citit am fost destul de harnica ,sa stiti!Noi la sf. lui oct.am ramas fara monitor si camera foto, ca un hot ne-a intrat in casa si, noroc c-am venit noi, de n-a avut timp sa ia mai multe, asa ca o perioada n-am avut monitor,apoi l-am tot avut bolnavior pe piticut si nu mi-a ars de nimic,ba treaba,ba nu mergea net-ul,ma rog...
Stiu de mamicile in devenire(iar!-felicitari, sincer!),stiu de plecarea Crinutei, stiu de Hana, de Mandy, de Seb, de Shobo cu intarcatul, de nebuniile voastre de torturi si alte minuni...,si in general cam tot ce a-ti scris si vi s-a intimplat.
Noi sintem bine, Cosmin are 80cm. si cam 11kg.,merge peste tot(mai ales unde nu trebuie!),trage si impinge tot ce-i sta in cale,ma miriie de citeva zile ca-i ies dintisorii 9 si 10,nu prea spune cuvinte rominesti, da'stie limbi staine la greu, ce sa va mai zic!E la fel de CEL MAI FRUMOS SI MAI DESTEPT SI MAI...ca si ai vostri,iar eu sint tot grasa si nevopsita si fara timp-dar mi s-a pus pata si voi lucra in sensul asta!
Daca am timp va pun niste poze.
Va iubim si sintem aici cu voi, intr-un fel sau altul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mia, welcome back.
Vrei sa spui ca ai prins hotul in casa? Si ce ati facut?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Eu as prefera listuta simpla, fara iconite. Doar in rosu/albastru, altfel mi se pare prea incarcata, dar faceti cum credeti, e chestia de gust.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Amaya, si eu as vrea mult carticica. Vedem noi cum facem ca sa-mi parvina ca nu e graba, poate la prima intalnire de mamici, care sincer sper sa fie cat mai curand. Mi-e o foame cu atatea bunatati prezentate pe aici! Merci!
In alta ordine de idei mi se pare ca ai procedat f. bine la policlinica si ma bucur ca nu au avut tupeul sa comenteze cumva, macar ai avut o satisfactie. Sper sa le fi folosit si sa fie mai atente.
Miha, f. dragute poze, am ras mult. E tare scumpa Alexia!
Mia, bine ai revenit! V-am admirat in poze.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia_tincu@yahoo.com spune:

Pozici.
Raspund mai acusica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Eu va trimit un gand frumos ca un martisor . Sa fiti mereu iubite si sa primitzi multe multe martisoare!!!
Intru mai tarziu sa mai zic si io cate ceva ca am vazut multe subecte interesante. Acu s-a sculat odorashu'

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput