mamici casnice (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Of gimnastelor, chiar ieri mi-am convins si eu barbatul sa mergem impreuna la fitness sa ne lucram burtzile:)
Asa ca ma multumesc cu asta, la abdomente nu cred ca va insotesc, cel putin deocamdata:)

Cami cam asa e reteta, cum ti-a zis fata:) Adik un galbenus de ou, 1 fiola vitamina A, 2 lingurite de ulei de ricin si 2 lingurite de miere. Intinzi bine pe par, de la radacina spre varfuri, legi capul cu ceva si lasi 10 minute, dupa care dai cu spalat.

Danelutza draga, ce-mi place ca povestesti cu noi cand esti amarata Cred ca toata situatia te afecteaza mi tare ca esti departe si iti faci tot felul de ganduri si te stresezi, decat daca ai fi de fata. Dar nu mai pune la suflet, chiar daca e familia ta si stiu ca e greu.

Stiu ca asa gandesc majoritatea celor de acas despre cei plecati prin strainataturi, ca aia fac, aia au, etc, de parca nu ar munci la fel ca si noi. Uf... am si eu o gramada de neamuri plecate, cred ca de aia le e groaza sa vina acasa:)

Miha super poza:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

DANELUTZA acum citi si eu mesajul tau!si te sfatuiesc sa nu-ti mai bati capul!ca asa e de cand lumea!cei de acasa sunt invidiosi pe cei de afara!ca cica astia fac banii ca pe banda!dar lasa ca exista si d-zeu acolo sus si judeca el tot!fara sa vrem noi sau sa cerem noi!

RAALUCUTZA27+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

fetele am trecut rapid sa va salut,astazi nu e ziua mea, asa ca astazi numai va salut si pup din mers .
Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Flavia, Raalucutza si multzumesc pentru incurajari, sufar daca sint... , cred ca ar trebui sa fac asha si asha , ca poate le trece...

Ange eu nu ma bag la atitea abdomene, ma gindeam cind mai intineresc sa trec la abdominale cu colegu'. Mama da'ce frig e la tine, vroiam sa-tzi trimit o raza de soare ca la mine e destul, dar n-au desenat pe dc si soare, asha ca tzi-o trimit pe ... zina buna, ca sa poarte caldura in suflet.

Dana eu pedalez doar 10 minute, si asta atunci cind imi aduc aminte.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna seara, as vrea sa ma inscriu si eu la subiect. Sunt mamica cc casnica nascuta pe 19.10.1982, am o scumpete de fetita de aproape un anisor, nascuta pe 14.03.2005. Locuiesc intr-o tara straina unde am facut bebe inainte de-a avea servici, timpul trece si Bia mea creste vazand cu ochii, asa ca m-am inscris la scoala, deci ceva activitate sociala exista, dar acum sunt in vacanta si stau in casa toata ziua pentru ca afara este foarte frig, cel putin pentru plimbari in aer liber. Ne jucam de dimineata pana seara, deja merge tinuta doar de o manuta si nu mai sta o clipa locului. Sper sa ne primiti in grupul vostru.

numai bine!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

an-kbine ai venit in clubul nostru

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

acum am ajuns acasa.
Robert mi-a adormit in masina.Au alergat si sarit pana au picat lati.Daca era dupa ei maine plecam de acolo

Danelutza,merci pt. raza de soare.Este al naibilor de frig la noi.bate de -30°in noaptea asta.
La abdomenele alea ne intrecem in weekend.Alea nu se pun decat la sfarsit de saptamana.Altfel nu e echitabil.Eu cu cine sa fac "abdomene"? Vecin deasupra nu am si ala de peste drum este negru baluba

Flavia,senx pt. reteta.notat si bagat la cap.Chiar face minuni reteta aia?
Dupa cat timp se vad rezultatele?Nici nu m-am apucat de ea si vreau deja rezultate!!!

pinguleaso,ia sa treci matalutza la raport.Ce se intampla cu tine,de ce nu a fost ziua ta astazi?!

ralucutza,cum ramane cu "honey" ai gasit-o?

an-k,Anca bun venit in clubul nostru!Binenteles ca te primim.Suntem tare dragute si vorbareteSingurul lucru este ca trebuie sa fii activa aici la noi si sa tii pasul ca altfel ne suparam
Daca ai adresa yahoo dane id-ul tau.Serile ni le petrecem pe ym. la conferinte

Flavia,cele care nu ti-au raspuns la privata propun sa le stergem din catalog.e sigur ca ne-au uitat si e sigur ca nu dau pe la noi.Si daca o vor face nu-i bai,le punem la loc in catalog cu placere.Ce zici?

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

an-k,bine ai venit!
Cami ,cum suportati ,mai ,temperaturile astea ,ca pe mine ma doare capul cand imi imaginez ce e acolo.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana,ce pana mea sa fac mai?
Sunt un pachet de nervi.Cand te uiti afara pe fereastra este un soare izbitor de ai senzatia ca e zi de piscina si cand indraznesti sa iesi afara iti ingheatza hainele pe tine instantaneu.Daca ai tupeul sa respiri fara fular risti sa ramai cu narile lipite de nas
Aiureeeaaaa.Cred ca fugim in curand de canada asta.pana atunci...

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

hai ca iar au inceput astea cu discutiile despre cariera [url=''http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69934'']aici[/url]
de ce or avea impresia ca orice rahat de serviciu inseamna cariera?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput