mamici casnice (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Multzumesc Dana

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Danelutza,Dana iubita,nu te necaji,nu plange! noi astea plecate cu traista in batz prin Lume suntem ceva mai sensibile,mai vulnerabile la orice "veste" buna sau nebuna venita de "acasa".
probabil ca daca eram acolo vedeam problemele altfel si nu ne deranjau atat de tare.
probleme cu pamanturi,case,frati care-si rup gatul pt. o capitza de fan se intampla la romani la tot pasul.nu e nimic nou.Important este sa nu faci tu o "tragedie" din ce tzi se transmite din Ro.Toata lumea(ma refer la neamuri si apropiati noua) de "acasa2 cred ca aici umbla cainii cu covrigii in coada si cred ca la noi banii vin pe undeva pe horn...Cunosc.Si eu m-am lovit de probleme deastea.
In primii ani mergeam acasa ca Mos Craciun si tot nu erau multumiti.Acum ma duc cu "buna ziua" si nu adun atatea comentarii ca inainte.Si jur ca e mult mai bine.Acolo unde sunt copii cumpar cateceva din Ro. si la adulti un dulce si sincer "bun regasit"
hai ca incep eu acum.deviez sau aiurez eu
Asa ca "expuneti" aici ofurile,mai zic si eu una,mai zic si fetele 2 si iote asa facem haz de necaz

Dana,cum mai!sa inteleg ca tu chiar faci bicicleta zi de zi?!?! cat faci,cat timp? eu ma impiedic de ea prin casa.Nu vrea deloc colegul sa o coboare in sub-solcica poate,poate ma ambitionez si ma urc pe ea o sti el ceva!!!
Hai poate facem sport impreuna.Singura nu-mi vine.Daca ne "intrecem" in biciclete si abdomene poate am alt "elan"
Aia ca sunt grasa si cu burta si nu ma place colegul nu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

zi linistita ce te doare,Daniela,noi te ascultam.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Doar pentru asta suntem noi aici, nu???Sa ne ajutam una pe alta si la bucurii si la neplaceri...
Offff ce ma oftic cand vad astfel de persoane, (gen tatal tau, sau sora ta) , egoiste si lacome, care nu se bucura pentru familie, ci ....dar nu mai comentez ca ma enervez si eu...scuze Daniela daca te-am jignit/suparat cu ceva.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Flavia,cand ai sa-ti faci aparitia pe la noi scrie-mi si mie reteta aia pt.par.Aia cu ou si ricin parca.O sa intreb aiaic la farmacie daca exista uleiul ala si am sa mi-o fac si eu.Imi pierd parul intr-o veselieIn curand raman cheala.
Voi fetili patiti asa ceva?Va cade parul? si ce faceti?

Mergi la inceput

clubul mamicilor casnice, ratustelor casnice

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Va multzumesc inca o data la toate ca sintetzi alaturi de mine.

Ange si eu am vrut sa fiu mos Craciun atunci cind mergeam acasa, dar am ajuns la concluzia ca e mai bine sa ajut unul necajit care chiar are nevoie, asha ca acum ii trimit mamei din cind in cind bani, sa faca cite ceva la biserica, dar in oras unde sint batrini neajutoratzi, ca la mine in comuna, duci cite ceva si la urma mai auzi si comentarii.

Haidetzi ca m-atzi facut sa rid cu bicicleta, si a mea sta in dormitor, ma uit la ea, mai agat halatul ca sa n-o vad, astept sa trecem la abdomene impreuna, asha ca sa auziti si voi cind o scirtzii patul.

Retzeta pentru cazutul parului dupa cum o stiu eu e cam asha: ulei de ricin, un galbenus de ou si o fiola de vitamina A. Eu am cumparat din tzara ulei de ricin si vitamina A ca aici nu gaseam.

Mihaela frumoase tare ratzustele, acum ma simt si eu o mama-rata cu o ratzusca asha scumpa linga mine. Vad ca bodoganeste ma duc s-o culc.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Danelutza,parca asa suna si reteta Flaviei.Nu stiu daca voi gasi aici ulei de ricin dar o sa intreb macar

hai sa facem 50 de abdomene pe zi sa vedem ce ne da
incercam? cand dam startul?
dar nu trisam.parol ca e pe bune
si la astea as adauga si ceva bicicleta.semnati?
dana,hai zi ceva sau te-ai facut mica,mica acolo?

astazi mi-am facut program cu copii.Mergem intr-un parc de distractii interior.ma intalnesc cu o prietena de a mea care are si ea la randul ei 2 copii.
Afara nu putem iesi...E cumplit de frig.-28°.Cand om scapa de iarna asta nu stiu?!?!!!
Revin deseara sa va povestesc cum ne-am petrecut dupa amiaza

o zi placuta la voi.

c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,fac bici cam 1 ora ,1 si jumate zilnic..Moarta ,coapta!
Miha ,super

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Miha,ce dulcele sunt!!!

Dana,e mult mai.cum sa dau o ora 1/2 din picioare.Moamaaaa esti tare! ma gandeam acolo la 10 min.La o ora nu particip,e mult pt. mine

am fugittttt....

bye.

Mergi la inceput

Eu nu am , in schimb la greu... de azi sau de maine abdomenele????

Site Amalia

Mergi la inceput