mamici casnice (13)
Raspunsuri - Pagina 5
diadaniela spune:
De ce pui mei nu oi reusi sa fac si eu un link frumos!Pe cuvant ca urmez instructiunile pas cu pas.Care va pricepeti ,spuneti-mi si mie unde gresesc.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Bimilit,comitetul de primire ,format din mine,iti ureaza bun venit!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Ma duc la culcare ,ca am ramas de nebuna pe aici!
Dana
andora spune:
hop cu condica si eu......... deci pe scurt;
1 bun venit mamici noi!!!!!!!!!!!!
2 pup dulce mamici vechi
3 rezumat zi: sculat - plecat soacra - intrat net nu mergea DC - revenit soacra - plimbat - dormit bebe - mancare - soacra - plimbat bebe - sot - soacra - musafiri - soacra - magazin - retur - soacra - mancat ceilalti - sot - raita DC.
4 maine cred ca raman singura
5 pup tuturor din nou si va doresc o marti super!!!!!!!!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
ange spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
hai ca iar au inceput astea cu discutiile despre cariera
[url=''http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69934'']aici[/url]
de ce or avea impresia ca orice rahat de serviciu inseamna cariera?
Dana
uite ti-am facut eu link.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69934" target="_blank">aici
ai scris perfect numai ca acele ghilimele le-ai scris prea departate.
asta era "buba".In rest e ok.Merge.
esti mortala cu cariera.zau ca tare bine zici
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
quote:
Originally posted by Bimilit
fetelor si eu vreau la voi in gasca.se poate?
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
bianca,daca Dana ti-a dat aprobarea esti ca si intrata in gasca noastra
Numai ca asa cum i-am spus si lu' an-k va trebui sa ne transmiti ceva date despre tine si va trebui sa tzi pasul cu noi,sa fi activa pe subectu nostru
In rest esti la binevenita!
andora,ma omori cu soacra aia a ta.Chiar trebuie sa faca parte din programul tau zilnic?
A mea nici nu stiu cum arata de 3 ani
traiasca soacreleeee care aveti!
hai mai,incepem de maine biciclete si abdomene?
Va roggg singura nu-mi vine
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
mare e gradina Domnului!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70038" target="_blank">real sau fantezie?!
mihaela amalia spune:
'Neataaaaaa!!!
Hai fetele luati d'acilea ca am pt toate si pt tine Cami ti-o pastrez calda pe cand te vei trezi....
Bianca bine ai venit si tu...
Cami eu sunt alaturi de tine, incep si eu abdomenele de azi, daca incepi si tu,hai fetelor care va alaturati, numai ca eu in loc de , bag
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia