Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-110

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Buna fetelor, sunt noua pe la voi, se pare ca aici mi-e locul fiindca nu stiu inca daca voi face FIV.

Mirona FELICITARI!!! COPIL SANATOS SI SARCINA USOARA!!! In primul rand ma adresez tie deoarece mi-a fost recomandata si mie dna dr. Vladescu, si din ce am vazut in trecutul tau si tu ai fost pe la ea, spune-mi te rog si mie daca cu ea ai ramas sau macar spune-mi parerea ta. Am fost deja la 3 medici cu nume sonore in Timisoara - de trei ani ma chinui si nimeni nu-mi da nici cel putin un diagnostic. Totul e OK la mine si nimeni nu-si explica ce am.Am factut tot ce se poate face mai putin laparo - asta este.

Va pup pe toate !
hai sa ne mutam mai repede la gravidute!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pussi draga, sper sa nu faci prea multi purici pe aici pe la endometre si sa fugi rapid la gravidutze.

NU. eu inca nu am ajuns la Vladescu. Urma sa mai incerc cateva luni de stimulare cu dr. de acum (Fam. Muresan) si apoi treceam la Vladescu.
Am facut ceva stimulari cu clomifen ... dar nu s-a ales nika de lunile alea.
In decembrie am decretat o pauza de la orice tratament, dr. sau alte cele ... si am mai luat dupa capul meu ceva naturiste. Asa ca succesul il datorez numai Domnului si catorva plantutze. Ba mai mult am avut concediu in saptamana cu ovulatia si am fost la munte la aer curat.
Asa ca ... Dumnezeu, muntele, aerul curat, relaxarea, am mai si slabit 3 kg, plantele, familia si prietenii si prietenele de pe DC ... cu toatele au contribuit la miracolul pe care-l traiesc acum ... si pentru care multumesc cerului zilnic.
Daca vrei sa mai conversam ... uite si mail-ul meu: mirona_dc@yahoo.com
mai povestim despre dr. tratamente si analize. Te astept si numai bine.

toate endometristele
am deschis capitol de mamici de noi-dec 06 ... si sunt singura acolo.
iaca www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70073" target="_blank">aici un link pe post de picior tārāt sa vedeti calea presarata cu pietricele pe unde sa veniti .... unde va astept.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Miro, FELICITARI scumpa mea, multa sanatate si SARCINA USOARA! . Sa faci un bebe sanatos si sa ne tragi dupa tine... sa nu ne uiti, auzi?

Fetele...eu sunt ziua 32... care s-a transformat de fapt in ziua 1 de CM, ca intre timp au venit rusii. Chiar ma rugam sa nu fiu chiar dereglata de tot de la utrogestan. In al doilea rand, T. nu poate sa ma opereze luna asta ca-i plecat din tara. Asa ca m-am cam dezumflat

A, inca o chestie, intre timp mi-a dat luna asta tratament cu clomiphene, 1 tb/zi in zilele 5-10. DE CE?Doar ovulez normal... In plus, numai efecte nashpa am citit legat de stimulari. Ce sa fac? daca iau, s-ar putea sa-mi dea toti hormonii peste cap, si sa stric ceea ce este bun deja, si tot sa nu raman... daca nu il iau, risc sa se supere pe mine ca nu l-am ascultat... Offf, chiar nu stiu ce sa fac. Voi poate aveti mai multa experienta cu stimularile, stiti ceva bun de clomiphenul asta, ca eu din ce am citit pe aici nu prea era laudat. De fapt, dupa mine nici un tratament de stimulare nu-i o fericire, decat daca intr-adevar sunt probleme cu ovulatia. Gresesc?

Pupici...tuturor!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

de parca nu se sparsersera saptamana trecuta toate oalele in capul meu!!!11
ete ca incepui si saptamana asta tot pe sarma..tot pe aia subtire"toate mi se intampla numai mie"
pe scurt....
o dusai azi pe zozela o stiti nu????olteanca de'a mea..
deci o dusai la dc sa faca B-hcg...imi lesina acolo de crezui ca mor..ete ce intalneala pe care n'o voi uita niciodata..ete cum ne cunoscuram...
apoi luai rezultatul la analize...
si...si...am clamydya.......da tocmai io insamantata!!!!!!!!!!!
acum astept ziua de maine...
oare ce 'o mai fi pe sfoara???????????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

sau dus drakului toate visele mele de luna asta!!!!!

da ete ca nu ma las...ce fac????
haz de necaz!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

ups!!!pag 2?????
sa va readuc pe prima

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorceress spune:

imi induc niste simptome, doar doar...

SIMBATA BOTEZAM!!!!!!!! fetitza, draga de ea! Acum 2 ani il botezaram pe fratior!

revenind, vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MIRONA felicitari sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si mnancacios.

IEPURILA ce sa fac si eu...pe aici. Acum sper ca dupa ce ma marit poate bunul D-zeu se va indura de mine si-mi va da si mie un bb. Citisem ca ANGELINA JOLIE e gravida. Si asa tare ce m-am emotinat. Ca si ea face parte din acele femei cu probleme la ramas. Si pana la urma uite ca minunea s-a produs. Ma uit la cumnata mea care tre' sa nasca in iunie....si ma apuca asa o nostalgie....

MISHULINA ce mai faci? Am vazut ca scriai ca presimti ca vin rushii? Ce sa spun..........nu sunt tocmai in masura sa zic ceva dar iti doresc din inima sa se produca si la tine minunea care s-a produs la MIRONA.

CRISTINNA tu ce mai zici? Am vazut bb lui CATA si asa m-am mai emotionat ca am inceput sa . Ii sta asa de bine lui CATA!

LIANA imi pare rau cu CLAMIDYA asta......eu din fericire am iesit negativa. Dar acum daca as vrea sa fac ceva examen de tipul hgs tre' sa fac din nou recoltarea pentru ca stiu ca dureaza doar 6 luni de zile rezultatul negativ. Vom vedea. Iti doresc sa te vindeci si sa vina bb si la tine.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mai suratelor, ce-i cu vestile astea proaste? Liana, e prima data cand faci analiza chlamydiei? Ca eu am facut-o acum un an, era negativa, dar pe cuvantul meu ca am inceput sa ma sperii cate aud... e posibil tot plimbandu-ma pe la dr. sa o iau de pe instrumentele lor? O sa ma duc sa repet si eu analiza, ca deja nu mai pot dormi noaptea... Liana: SUMAMED! Sa scapi repede-repejor de ea!
Amely, nu stiu ce sa spun de clomiphene... eu una i-am 'prins frica'... ca orice femeie la peste 30 ani cu probleme in a avea un bebe mic, ma tot gandesc sa nu ajung la menopauza prea devreme (mai ales ca am tot incercat si eu stimulari, ba cu ova-mit , ba cu closty)... se stie ca aceste 'stimulente' ne consuma mai repede rezerva ovariana... dar de altceva suunt eu speriata: de fiecare data cand am facut stimulare cu clomifen (cu altceva nu am incercat inca) am avut endometrul ingrozitor de subtire... apoi ciclurile mele au fost de toata jena chiar cateva luni dupa stimulare, cateva picaturi cam maronii, de consumam un pachet de tampoane in cateva luni... scuze ca intru in astfel de detalii, dar stiti ca pt noi astea chiar sunt importante... M-am hotarat sa nu mai incerc cu clomifen, si de cateva luni am si eu ciclu ca inainte, normal. Acum eu nu vreau sa spun ca efectul este acelasi la toate femeile, dar mare grija! Eu am luat maxim 2 luni consecutiv cate jumatate de pastila si cu pauze de cateva luni si tot au avut efecte dezastruoase... La fel ca tine, Amely, am ovulatie fara probleme, dar la clomifen obtineam 2-4 foliculi... Chisturi nu am facut, recunosc, dar... nu-mi mai trebuie comifen...
Bafta multa! Poate luna asta se prinde si scapi de laparo! Apropo, sper ca nu faci stimulare fara monitorizare?

Danangie, ma bucur ca mai treci pe la noi, imi era dor de tine!

Eu am facut prima serie de polidine! Vreau sa fiu fresh la HSG!

Va pup pe toate!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Mirona Felicitari! Sa va ajute Dumnezeu sa va vedeti cu bine peste noua luni! Sa fiti fericiti!!!

Mishulina Iti tin pumnii ca sa vina ingerasul la tine!!!

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput