Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-110

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cristina e sigur de la naturiste temperatura aiurea.Mi-am adus aminte de cand am facut tratament naturist si mi-am masurat TB.Am facut si monitorizare eco in perioada aia si am vazut cu ochii mei cum s-au spart foliculii dar TB ramanea sub 37 si relativ constanta.Cand nu am facut nici un tratament aveam ovulatie si temperatura era ca la carte.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Asi, mercic de raspuns, macar asa am si eu o explicatie. La fel ca si tine eu de obicei am temperaturi si ovulatie ca la carte, dar asta e prima luna cand am luat BU si mugur de zmeur si nu intelegeam ce naiba se intampla cu temperaturile. Eu monitorizare nu am facut luna asta, decat ca mi-am luiat temp si am facut teste de ovulatie care au iesit pozitiv in ziua 10 si 11, apoi in ziua 12 era deja negativ.\De aici banuiesc ca totusi am ovulat.
oricum daca pana la sfarsitul lui martie nu iese nimic, la iceputul lui aprilie fac laparoscopia, deja am vb cu dr.
te

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Ingeras: va fi totul bine, vei vedea. Nici eu nu votez cu femeile adevarate sau cele roshii. Ma pregatesc psihic pentru vestea ca sunt insarcinata. Haideti la insarcinate, fetelor, e sezon deschis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna fetelor!

Mirona FELICITARI!!!
Ma bucur mult pt tine si-ti doresc o sarcina cit mai usoara...

Eu,dupa semne,maine voi fi ziua 1...astept cu "nerabdare" sa vina 8 Martie ca sa fac HSG...mor de frica...
In rest nu prea am ce sa va spun despre mine...

Va tin pumnii in continuare tuturor si va pupic dulce

Mergi la inceput

picca: nu are de ce sa-ti fie frica, iti garantez. In timp ce iti va face HSG gandeste-te la ceva frumos si sa lasi corpul moale, ca sa intre usor substanta, da? Hai, ca o sa treaca si va fi bine.

Mergi la inceput

Cristina eu fac luna asta anlizele hormonale si dupa ce iau rezultatele vorbesc cu doctorul si spre sfarsitul lunii martie fac laparo.Eu m-am hotarat sa o fac la privat.

Piccaflor sa nu iti fie frica ca nu e rau tare!Si trece repede.

Tabitha nici eu nu votez cu "comunistii" ,votez cu .

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Asi unde la privat?
Tabi nici eu nu votez cu "comunistii" ci cu burticile si sper sa scapat toate de aici cat de curand de perioada comunista

Cristinna

Mergi la inceput

asi, cristinna, oana, ingeras, liana si toate celelalte care vreti sa va alaturai noua: in martie va cadea comunismul! Mama, ce petreceri se vor incinge aici! Haideti cu toate sa invingem Invazia Rosie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Mirona felicitari Mai vin din urma forte proaspete nu-i asa fetelor (pt cine se simte cu musca pe caciula)
Nu vreu sa va stric voia buna dar mi-e imi vine si cand termin sa iar imi vine sa .
De ce? Simplu: z15- f 21, end. 12, lichid in Douglas
z17- chist 32mm si imi vine iar
Mai ales ca a fost prima luna cu valori normale si chiar acum nu s-a crapat incapatanatul asta de folicul (am facut pregnyl z13).
Este posibil sa fi ovulat? (ma gandeam la lichidul in Douglas)
Fetelor nu va dati batute, daca vin rushii fugiti si voi cat va tin piciorele.

Mergi la inceput

Cristina cred ca la Lukmed.Inca nu am intrat in detalii cu doctorul.Eu in spital nu am nervi sa stau.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput