Bebelusi de mai-iunie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Delia, Carina, Teodora, Georgia si Eric! sa va faceti frumosi si destepti!

Noi azi fusarma aproape toata ziua pe afara, adica pe la Gradina Botanica, apoi ne-am plimbat prin parc ca era super soare, ne-am dus prin centru, apoi la KFC cu tati si apoi la ceva cumparaturi...

Ca sa va imbolnaviti, uitati aici ceva pozulici!

GRADINA BOTANICA

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Gabitza, pentru cataistif trece la Pifos si 73 cm pe langa cele 8.500 la 9 luni!...

Monu, buna varza, auzii eu'... Auzi, cica a ars-o!... Asa ceva...

Loreen, la voi! Trimite si mie o portiune mica din tiramisu si trimit si eu un tort de cioco cu inghetata! ca asa fu modelul... Da bun rau, domnule...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Merge site-ul azi din 3 in 3.
Mama cit a fost de marait azi Andrei, n-a vrut sa manince, n-a dormit decit in masina in drum spre mama, a vrut doar la taica-su in brate. E disperat dupa taica-su, nu a fost niciodata dupa mine asa.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

DA fetelor, buna varza mea si e si mai buna pentru ca are si niste carnati afumati facuti de Craciun

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Iote ma ca mer forumul!

Gabitza si goanga mea a facut azi super fitze la mancare. Fructele de dimineata refuzat, branza de vaci refuzat, masa de pranz - ficatei la cuptor cu cartofiori + suc de rosii + usturoi - refuzat, iaurt refuzat, pus si painica in el refuzat again, cereale cateva lingurite de un fel si cateva din alt fel.
Baut doua biberoane de lapte!
Acum doarme, sa vedem ce facem mai incolo.

Meyy mi-a iesit un tiramisuuuuuuuu, yum, yum!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutari!
Tocmai ce citeam intr-o carte ca de la 36 de saptamani beblusii incep sa faca figuri seara la culcare, legat tot de frica de despartire si de faptul ca ei stiu ca in restul casei viata se desfasoara fara ei. Si iata ca urla de vreo 10 minute de zici ce-i asta! Oare citeste si ea cartile de bebelusi?
Cred ca a fost ceva in aer cu bb agitati, ca si de dimineata a facut figuri, spre marea-mi disperare, ca ma trezise de la 7.30 si trageam speranta ca mai adorm cu ea. S-a chinuit vreo 2 ore sa adoarma. Macar la capitolul mancare n ma plang, are o burta de zici ca e gravida, poneste de sub tzatzisoare.
Ma duc sa vad ca zici ca o taie, frate!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ce numai voi sa aveti bb maraiti!? si noi suntem in categoria asta! mai sa se ia de ciuf cu tati care se chinuie sa ii dea papa si ea urla si ii da peste mana si se catara pe el ... ufff iar tati se enerveaza iar eu ma duc sa ii despart!
frate e de groaza! si ii mai dau si cu crema aia lipicioasa pt bube si ale naibii parca sunt mai multe si mai urate

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna seara! Si sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi si destepti si.. de toate!

Vad ca vb despre copii maraiti. Si al meu se inscrie in categoria asta.. Am inceput sa-l mai las sa planga inainte de culcare, pt ca altfel ma dispera, pe bune! Am zis ca-i dau dintii, ca se si simt niste umflaturi sub gingie, dar n-au aparut inca..

Eu ma simt cam obosita. Si se pare ca din cauza oboselii si stresului mi-a aparut o chestie oribila in barbie.. Un fel de "manunchi" de herpesuri, cel putin asa arata. Cred ca o sa-mi iau inima-n dinti maine sa ies din casa si sa ma duc la dermatolog..

Ma rog.. mai bine va arat lucruri mai placute, cum ar fi iubita lui fi-miu

Va pup! Somn usor! Si neintrerupt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Mey am citit in diagonala ce ati scris, da' sa va zic despre noi:
Am fost sambata la pedi, deci la aproape 10 luni are lungime 75(nu a mai crescut) si 8,200. Adica in 3 saptamani a luat juma' de kil brava noua sa ne traiasca. Mi-a zis ca are rosu in gat-da' nu stranuta, nu tuseste, nu are febra-ne-a zis sa-i dam totusi 3 zile nurofen. Sambata dimineata s-a trezit cu bubite pe spate si pe burtica...tot sunt la moda alergiile...ne-a dat fenistil-gel si peritol-3 zile. Vad ca s-au mai atenuat cu fenistil, peritolul nu i l-am dat inca...daca ii trece nici nu-i mai dau-mai rau o zapacesc pentru 3 zile...Eu cred ca a facut bubite de la o lotiune Sanosan-am dat-o cu ea dupa ce vreme de 3 zile am tot incalzit-o pe calorifer in timpul baitei...sa nu se strambe Iepu' ca e rece dupa baie, si ma gandesc ca o fi rancezit de la caldura...
Problema e cu urechiusa...are galmita aia de care v-am zis...mey si am tinut-o doar 3 zile fara cercelus si se parea ca s-a inchis gaura...am impins destul de tare ca sa mai intre cercelusul, iar Iepu' a protestat urat...oricum nu-i las cercelusul in ureche, il pun un pic in timpul zilei si apoi il scot-eu trag nadejde sa nu se inchida... Adina, Corni- voi cu ati dat pentru galmita de la ureche? Mi-a zis ca e bine cu banocin pudra, da' eu nu vad nici un efect...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

La multi ani Delia, Carina Emilia si Teodora Maria, Georgia Maria si Eric Christian
Daca e vorba de maraieli Serban a plans in sera asta aproape 1/2 ora sa de-a naiba daca stiu de ce. A adormit si cred ca a vista ceva fiindca eu cand m-am dus la el plange de mama mama. L-am luat in brate si a continuat sa planga. A vrut la buni dar tot a plans. In final l-am pus iar in patutul lui, s-a uitat la ceva reclame ca e topit dupa ele si s-a culcat. Bine ma gandesc ca s-ar putea sa fie asa si de la faptul ca i-am legat manuta stanga ca ma innebuneste cu degetele bagate in gura pana in gatzi.....asa ca i-am imachetat-o intr-o caciulitza si nu-i place gustul la caciula....si normal ca e nervos.
Va las ca imi e un rau de numai pot si imi e si somn.

Mergi la inceput