Bebelusi de mai-iunie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

LA MULTI ANI ALEXANDER PAUL, PHILIP CHRISTIAN, DAVID , ANNA MIRUNA!

Thomas ieri a mancat 300 de Quarck si a alergat dupa minge sa dea cu piciorul in dansa. Dar numai de 2 manute, nu vrea de o manujta sau fara manute.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Buna .
Gabitzam , eu am crezut , pe principiul lucrat in domeniul electric si eu si sotul mai mult de 10 ani , ca Elian va fi Eliana . Dar se pare ca unii barbati nu stiu decat baieti , asa ca nu cred ca e valabila vreo reteta .

Mamicul lui Elian
poze elian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dimineata am inceput o operatiune de aranjat chestii prin casa, mutat electronice, ascuns carti, olit rafturi. N-am terminat ca nu mai am imaginatie, astept sa vina si Costi acasa sa vedem pe unde le mai bagam si ce mai aruncam. Pentru ca maimutza cataratoare are de lucru sa umble si sa scotoceasca, sa nu lase nimic neatins si netras. Dimineata l-am pus putin pe fotoliu si s-a catarat si a trecut de pe fotoliu pe masuta. L-am lasat sa vad ce face si nu mi-a venit sa cred. A gasit cablul de la telefon care este pozat pe tocul de la usa, a tras cu nadejde de el si acum e o bucla de cablu care atirna. Pina gasesc o solutie am pus un scaun de bucatarie in calea lui catre masuta telefonului, caruia i-a tras citiva pumni pina a inceput sa piuie si cred ca a resetat robotul. M-a spart...
Uitati aici citeva poze de zilele astea, in misiunile lui de explorare.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

LA MULTI ANI ! ALEXANDER PAUL, PHILIP CHRISTIAN, DAVID , ANNA MIRUNA!

galinarodica tare chestia cu minutza infashurata in caciula. Dar ce crezi tu, plozii astia sint inteligentzi nevoie mare, a priceput el ca aia nu se maninca.

Gabitzam am tras cu ochii la poze, dar circula nu gluma. Mitza mea nu vrea in patru labe si gata, sta zgiita in picioare, mai face cite un pas si apoi ia cite un c-r de pamint, adica de covorash, dar dupa... se chinuie sa se ridice. In patru labe tot am asezat-o eu, i-am dat si un impuls peste funduletz, poate-poate, dar ea pe burta si dupa aia se da dea rostogolul.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

ALEXANDER, PHILIP, DAVID, ANNA Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si cuminti!

Iar n-a mers azi DC si asa se explica ca nu s-a prea intrat pe forum... Nasol cu treaba asta!
Gabitza, mai ce curios baiat ai... La fel ca Pifosul... Asa ceva...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Nu mai am cuvinte ! Se cunoaste ca a fost vreme urata in weekend de ati umplut atatea pagini !Abia am reusit sa citesc tot !!

FlorentinaG - desi cam tarziu vine raspunsul - Ceclor i-am dat pentru rosu in gat - la recomandarea medicului.

Tdi - ce bogati v-ati facut ! Taurii sunt vestiti pentru norocul la bani . In Romania s-a marit alocatia - de la 230 la 240.000 lei.

Apropo - primirati SUPLIMENTUL ??? Am tot intrebat la posta insa n-a venit nimic - o sa sun zilele astea la Directia Muncii .

omustata - si Freya se arunca pe spate ,dar de nervi .Pana acum a avut noroc ca a fost in pat dar s-o invata ea minte cand o da vreun cap in parchet. La noi singura metoda este sa-i facem toate gusturile ca sa n-o vedem plonjand in urlete pe spate - oriunde s-ar afla .

Margott - LA MULTI ANI ! Daca vrei sa-ti descarci sufletul sa nu uiti ca suntem aici !

tamar - si a ta mandra tot puturoasa?? - ca noi dam pe afara !!E la stadiul de maimutza zbantzaita - salta numai din fund si se tine pe picioare daca sta sprijinita de ceva.

babygirl - toti copii sunt cracanati cand incep sa mearga dar isi revin pe parcurs .Se ia si pampersul in calcul - care deranjeaza la mers . Nu te speria de D3 - lui Alex i-au facut prima oara la 3 luni - ca sa fixeze calciul .
Vitamina C ii dau preventiv - o fiola la un biberon de lapte sau ceai o data la 2-3 zile sau pur si simplu cand mi se pare ca are nasul infundat.

Beatrice - Freya bea inca formula - 2 bibe pe zi - laptele de vaca nu e indicat din motivele enumerate deja .

gabitzam - e grozav pustiul tau ! Daca citesti mamici de mai-iunie - poate descoperi reteta pt fetitze - stiu ca o dezvaluisem la un moment dat

Bun venit gabitrifan .

Freya nu adoarme seara daca nu sta langa mine in pat si ma pipaie pe fatza. Aseara ne-am speriat ca a dormit de la 18 pana azi dimineata la 6 neintoarsa .Am profitat ce sa zic !!
Am stabilit de comun acord un program - o seara in 2 - o seara cu copii . Incepem de azi cu zi fara !
De luna viitoare imi iau inima in dinti si merg la sala la Plazza - e cam scump dar sper sa se merite. Deci de luna viitoare ma inscriu in programul de slabit . Am 71 kg - dupa cantarul meu , TINTA - 68 , strategie - miscare,cat mai putine dulciuri , masa de seara exclusa , fara paine .
Cam atat deocamdata.

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Am mai pus niste pozici dar nu cu bb, ci cu parti din el de cand era micut.
Daca va intereseaza sa faceti amprente la manuta sau piciorus de la bb ca aici, atunci va pot da 2 retete de facut din care una 100% bio.(sau poate aveti deja) , sunt si de cumparat dar macar eu stiu ce ingrediente au cele facute de mine si ca nu contin chimicale care sa-l deranjeze pe bb.
Am mai pus si o poza cu un tablou cusut de mama dupa ce am nascut, ca amintire, dupa un model gasit intr-o carte.

Anca, mamica de Lucas (01.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

ALEXANDER, PHILIP, DAVID, ANNA Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si cuminti!

Iar n-a mers azi DC si asa se explica ca nu s-a prea intrat pe forum... Nasol cu treaba asta!
Gabitza, mai ce curios baiat ai... La fel ca Pifosul... Asa ceva...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Ola mamici,

La multi ani sarbatoritilor zilei, sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

Margott, La multi ani!

Fetelor, de miercuri incep serviciul ( la un nou angajator) asa ca nu stiu cat timp o sa mai am de scris dar cu sigurantza va voi citi zilnic.
Oferta era buna asa ca nu am putut refuza,,,insa nu prea ma bucur de eveniment ...imi e asa greu sa ma despart de Mariuca! Sa ramana doar cateva ore seara si weekendurile!
Dar asta e , odata si odata tot trebuia sa fac pasul asta!

Am incercat sa plec sambata cu Bubu pana in oras si ne-am intors din drum pentru ca iar a vomitat in masina. Nu stiu ce are, e a treia oara cand face asta...se pare ca nu prea mai putem sa plecam cu ea nicaieri! Dupa aceea se face galbena la fata si adoarme.

Nelia, astept mesaj de la tine in leg cu ce am vorbit.

Gusta, nici noi nu avem urma de dintzi asa ca stai linistita. Sa ne povestesti cum a fost la oficiala!

Gabi, tare nazdravan andreiu' tau...la fel si a mea. Eu deja am golit rafturile, am astupat prizele si acum imi ataca florile! Mi-a mancat deja o frunza de ficus! Acum sa vad ce fac si cu florile , pe unde le mai asez!

Beatrice, tu parca aveai un lamai...imi spui si mie te rog cum se altoieste? Al meu e lung si inalt si nu stiu ce sa-i fac sa aiba mai multe ramificatii. Mai intreba cineva de orhidee...a mea nu mai face flori si am inteles ca trebuie taiata cumva dar nu stiu cum...

Ma duc cu puiutzu' in parc pana nu se intunericeste.

Va pup si sper sa scriu cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao la voi...tocmai m-am bucurat ca citii tot si pe cand sa raspund si io pe ici pe colo imi dau seama ca m-a lasat memoria...ufff...sunt varza si nu ma mai duce capul nici cat pe o gasca aviara!
De doua zile mi-e rau si dau pe afara ...daca n-as avea 'musafiri' cu dureri de burta si hemoragia de rigoare as intra la banuieli!
Alyssa doarme momentan...o fi obosita saracuta ...la zecile de treziri pe noapte nici nu-i de mirare...de mine nu mai zic ca-s praf...asta e. Si la mancare face mofturi, iaurtul e singura chestie pe care o manca fara circ, am intrat deja in depresie de cat gatesc si arunc ca printesa scuipa si se pune pe urlat cad vede papa.
Sa nu va mai zic ce temperament are!!! de tauras infuriat...face numai ce vrea ea, cand se enerveaza se smuceste si se arunca pe spate, daca baga mana in mancare si vreau s-o sterg ca altfel mazgaleste tot ma aleg cu niste crize de toata frumusetea, la fel daca o prind de manute ca sa faca "bravo", daca ating o jucarie cu care se joaca sau nu-i dau rapid ceea ce vrea... am pus-o! ma gandesc cu groaza ce-o face cand o fi mai mare . Sora-mea e tot taur si-mi aduc bine aminte ce facea in copilarie, scene gen: urlete si trantit pe jos de cate ori nu i se facea pe voie, catzarat ca pe pom ca sa gatuie pe nefericitul/a care indraznea sa o puna la punct, sarit la bataie la primul semn ca cineva nu e de acord cu ea...ce mai, o bucurie!
Sper ca nu v-am demoralizat...dau o !

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput