Bebelusi de mai-iunie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Alexander Paul, Philip Christian, David, Miruna si Anna.

Gabitzaeste ocupat tare frumuselul tau.

Noi am avut sambata seara musafiri, 3 barbati, prieteni ai sotului meu si Maya a fost incantata. Ea care urla cum vede straini, acum le zambea si vorbea pe limba ei. Cred ca-i plac de pe acum barbatii. Si-o fi dat ea seama ca sunt burlaci toti.

Ieri am fost la magazain sa-i iau niste pantofiori, caci pana acum nu i-am luat, dat fiind faptul ca oricum nu sta in picioare. Am masurat-o eu acasa si cand am ajuns la magazin tipa de acolo, dupa ce s-a uitat pe niste tabele, mi-a zis ca asta-i dimensiune pentru copii de 3 luni. Sa mor! I-am zis sa-mi dea atunci niste ghetute cu marimea tipica a unui copil de 9 luni (oricum aici se pot schimba oricand produsele cumparate). Cand am ajuns cu ele acasa ii erau mari.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI PENTRU ALEXANDER, PHILIP, DAVID, ANNA. SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!
Apropo, care e primul bb din grupa de mai iunie care face un an?

Nefertari, ma bucur sa vad ca esti mult mai optimista si ca ati gasit o varianta .. stii tu la ce ma refer ca acum nu imii gasesc prea bine cuvintele
2anke eu nu pot vedea pozele. ai dat privat la ele? cat despre amprente bb as vrea sa stiu cum se face ca de cumparat e cam scump (costa aproxumativ 1 mil ca sa faci 2 amprente)!
asa.... tocmai ne-am intors de la dr dermato. am fost in ambulatoriu la grigore alexandrescu. super tanti dr. Gabitza sa iti dea dzeu sanatate ca mi-ai zis de cmu. nu am fost la dr Diaconeasa. super tanti dr! si acum.... concluzia..... fata nu are alergie are foliculita! a schimbat tratamentul si ne-a zis ca tocmai crema aia cu corticoizi i-au intins bubele fetei. si din cauza primului dr DOBYYYYYY - fata mea e in halul in care arata si ca sa nu mai spun ca s-au intins bubele pe gat pana la urechi! si pe spate si picioare!!! frate asa ceva!!!!!! sunt mai linistita acum si mergem vineri la control. ne-a dat si o solutie de pus in baitza de la avene parce si scunpa foc dar asta e!
pupici

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Mai, ce dimensiune au piciorusele copiilor vostri, ca eu innebunesc? Poate fii-mea are piciorul prea mic si din cauza asta nu sta in picioare si oboseste imediat. Ea este inalta si grasuta si ar trebuie sa aiba un picior pe masura.

Ma duc luni la pediatru si abia astept sa vad ce-mi zice.

Gusta-La Maya abia acum simt zimtii de la primul dintisor.

Beatrice- in toate cartile scrie ca nu se da lapte de vaca la copii, pana la varsta de 1 an. Din cauza asta am intrebat. Eu oricum alaptez inca, dar vroiam sa stiu daca pot sa-i pun in mancare lapte de vaca.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

tot io...am vazut ca pacatuitzi la greu cu tiramisuie ...si noi am facut recent unul din 10 oua si un kil de mascarpone...uau...tot la el ne sta gandu'...sotzu meu manca pana si dimineata in loc de micu dejun, deh, are nevoie ca-i slab saracu de pica hainele de pe el...mai 2 kile si bate 100! hotarat lucru tiramisu e chestie periculoasa!
sa va zic ce-am mai gatit zilele astea: pizza de casa, orez cu legume si zaferan iar pe deseara vreau sa fac supa-crema de zarzavaturi...ma gandesc sa pun si neshte poze.

sa va mai zic si ce m-am enervat...sambata am curatat casa luna, puteai sa cauti in bucatarie cu microscopul si nu gaseai pic de mizerie...dupa nici o ora era din nou dezastru! am dat o fuga la magazin sa iau cate ceva si cand ma apropii de casa simt miros de ceapa arsa...ups, sper ca nu-i de la noi, zic! vezi sa nu...deschid usa si dau sa pic: un fuuuum, o putoooare....il iau pe omu' la rost si-mi zice senin ca gateste! ma da' cine pisicii mei te-a pus??? el asta stie sa faca, in cel mai nepotrivit moment scoate cepoiu' si dai sa friga acolo ore intregi cu vre-o nefericita bucata de carne...of of! a trebuit sa-i fac baie si la pitika...putzea a ceapa arsa de nu te puteai apropia de ea saracutza!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Nefertari ai reushit sa cetesti tot, pentru ca nu a fonctzionat dc zilele astea, ca altfel nu mai apucai la cit se vorbeste pe aici.

2anke nu se vad ampretele lui kupilu ca le-ai parolat, adicatelea nu ne lasa sa le vedem si noi, le potzi vedea doar tu

Tdi dar vad ca ai scris soficient, cum adicatelea non hai inspirazzione (am scris corect sau nu ?!) nici cit o gisca aviaria, vezi ca astia in Italia au gasit lebedele bolnave, vorba Antonellei Clerici, cica au spus asta ca sa vinda medicamentele.
A, si ma rog ce ai cu taurii, nu-tzi place temperamentul lor, cind esti in pana de idei cu bebitza, trimite-o la mine, ca eu sint taur veritabil de jumatea lui mai

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

LA MULTI ANI pentru puiutii sarbatoriti ...sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Noi facem un an primii, dar in 12 aprilie.

Addicted to Zuzu episode two-negasind ieri Zuzu la Metro, ca s-o prins ardelenii ca e bun si nu era nici de facut poza la el, am cumparat Prodlacta. Si mi l-a scuipat in fata, dar am insistat, ca quarckul care mai era ii pentru mine. Si pana la uram a mancat. Dependenta de Zuzuz continua si am de gand sa-i satisfac acest viciu.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

No uite ca ne-am mutat si noi! Nu am cuvinte sa va explic cum e sa te muti in miezul iernii cu o zapada faina si pe -17 grade cu un bebe agitat si pe care sa nu ai cu cine il lasa nici 5 minute. A fost in picioarele noastre maraind tot procesul. saptamana trecuta am crezut ca cedez ca nu mai puteam si cu stres, si cu impachetat si cu bebe turbat.
Mai am de asezat o mie si o suta de chestii iar Tony de cand ne-am mutat e super speriat si vrea sa fie cu mine in continuu. Cred ca faptul ca e totul schimbat in jur il termina.
Omustata, Tony are marimea 4 la pantofi( asta dupa marimile americane).
Andreea.a chiar ma intrebat ce mai faci. Pretena lui fii-tu e beton. Am ras de m-am prostit. tare dulci sunt. oricum Eric ramane ericozaurul meu preferat.
No va las si mai intram acum ca ne-am mai linistit putin.
Va pup.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Danelutza - ispirazione se scrie...din aia am ca-s logoreica de felul meu, ma plang ca n-am retzinut mai nimik din tot ce am citit, de cand is casnika am IQ in cadere libera...asta e. las ca-s fericiti italienii, de azi incepe san remo...nu se mai vorbeste de altceva si-mi vine sa-i strang de gat!

Monu - si Alyssa a avut foliculita, e urata treaba pt. ca se vindca greu si cand crezi ca ai scapat reapare dar se pare ca nu-l deranjeaza pe bebe, mai mult pe noi cand vedem bubele astea nesuferite! Io i-am dat cu crema Bactroban - echivalent cu Baneocin in Ro si dupa cateva zile trec.

Omustata - nu-ti fa griji cu marimea talpii, n-are nimic de-a face cu statul in picioare. pitika mea are talpa mare si picioare lungi dar inca nu se ridica singura iar cand sta in picioare sta pe varfuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Poze

Anca, mamica de Lucas (01.05.05)

Mergi la inceput