Bebelusi de mai-iunie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
ChrisDun spune:
Salutare si de la noi!
Va multumesc pentru urarile adresate Carinei, sa va dea Dumnezeu asemenea! Intr-adevar, cum ati constatat si voi, ieri puiutii nostri au avut ceva ... La Carina s-a manifestat cu irascibilitate si nesomn - mi-a adormit la 22.00 - o premiera pentru ea, care nu adormea mai tarziu de 20.30 
In rest, toate bune, zic eu. Slava Domnului! O sa plecam vineri la munte... si cam atat. Am foarte mult de lucru la serviciu - mai ales daca nu servesc statul peste program - si acasa nu mai apuc sa intru pe net decat foarte putin.
Am avut o surpriza super nashpa cu dosarul pentru stimulent, in sensul ca in primele zile cand s-a inceput dosariada nu se stia ce acte sunt necesare la dosar. Mie mi-au acceptat Anexa 1 - si m-am culcat pe o ureche... pana saptamana trecuta, cand am fost la Primarie si mi-au dat o lista intreaga cu ce acte/adeverinte trebuie sa aduc. Drept urmare, am inceput sa ma agit - si de joi astept o adeverinta de la resurse umane
. Maine am de gand sa ma duc in Amzei, sa repar ce n-au fost in stare sa repare cei de la Primarie.
Va doresc numai bine, si sper sa apuc sa va mai si citesc.
Multa sanatate tuturor puiutilor!
Tdi spune:
Danelutza - traiasca memoria...am uitat sa te intreb in ce zi esti in mai...sora mea e in 15! n-am nimic cu taurii, doamne fereste
... mi se paru mie ca-s cam dificili, in rest vad ca-s tare norocosi!![]()
Olga - felicitari pentru noua casa, sa dea bunul D-zeu sa fie cu noroc! hai ca ce-a fost greu a trecut, o sa le aranjati voi cu calm pe toate, cu Toni tre sa mai tragi pana sa obisnuieste, incearca sa-i asezi lucrurile lui cum erau inainte ca ajuta. 
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
ioanailincam spune:
Salutare, intru pe fuga ca in 2 minute plec acasa.
Chris - sunt in acelasi stadiu cu tine, mult de munca (ca veni vorba, bafta la noul loc de munca, Tzumpiloi, - mai bine ca o iei repede de caoada, ca altfel aveai timp sa te deprimi), iar seara chiar ca ma apuc serios de invatat de azi-inainte. Dar, te rog, scrie-mi si mie ce acte sunt necesare ca innebunesc. Eu am fost in Amzei, dar nu am aflat un raspuns cert daca dosarul meu are probleme ca inca nu le centralizasera, cica. In principiu daca sunt probleme primesti scrisoare, dar tare mi-e ca posta romana mai pierde si pe drum. Asa ca stau si ma uit in soare dupa minunatul stimulent si au trecut deja 2 luni.
Olga - bine te-ai instalat!
Pupici si sper sa intru si mai sub seara
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
monu spune:
ca tratament pentru foliculita ne-a dat baie cu trixera si sa dau fata pe bube de 2 ori pe zi cu eryfluid adica eritromicina.
si
Alexia Ioana
Margott spune:
Multumim pentru urari! Bucurii si voua mamicilor si puiuti sanatosi!
Multumesc si pt intelegere. Eu de dupa nastere sunt cu nervii intinsi la maxim si prefer sa nu vorbesc despre mine. Ma iau cu voi, cu pataniile micutilor si mai imi trece din starea imputita pe care o am. Imi este f greu si imi dau seama ca de acum tb sa ma descurc singura. Casatoriti am fost 10 ani si am fost, consider eu, nu numai soti, ci si frati si prieteni. Dar s-a intamplat ruptura, la un moment destul de prost pentru mine (David avea o luna). Asta este...
http://community.webshots.com/user/arcultro
Margott spune:
Referitor la indemnizatii, eu nu am primit-o pe ianuarie. Am fost sapt trecuta in Amzei si mi-au spus ca o sa primesc pana pe 8 mart banii pe ian si febr.
http://community.webshots.com/user/arcultro
monu spune:
fetelor am o intrebare. imi este putin rusine dar asta e! dupa ce am intrerupt alaptarea la 5 luni juma CM a venit cand fata a facut 8 luni. adica in ianuarie de atunci am probleme. am facut candidoza. am facut atunci tratament a trecut si acum iar a aparut! cica se mai intampla dupa nasteri. voi ce stiti?
si
Alexia Ioana
omustata spune:
Margott-imi pare rau ca trebuie sa trebuie sa te descurci singura. Cred ca iti este foarte greu.
Olga-felicitari pentru mutat. Mayei 3.5 ii este mare. Adica abia ii intra piciorul pentru ca este grasunel, dar dupa ce a intrat piciorul nu atinge varful ghetutei. Asa scumpi sunt si la voi? Eu am dat pe astia 50$ si mi se pare enorm.
Olga si Maya (28.05.2005)
andreeaatan spune:
Margott, daca as fi avut mai mult tupeu, te-as fi intrebat ce si cum, dar ma bucur ca ne-ai spus.
David este norocos sa aiba o mamica asa ca tine.
Orice chestiune de genul acesta duce la un nou inceput si eu iti tin pumnii.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
andreeaatan spune:
Stati asa, ca neuronii mei n-au prins niste chestii, n-am citi mey mesajele, parca vorbiti de alt forum:
1. Olga-noroc in casa nou si multa liniste si armonie. Un cadou de la Cluj.
2. Tzumpiloi-spor la noul job si toate sa iasa cat mai bine, financiar si profesional.
3. Anke-excelente amprentele. Serios. Iar tabloul ala cu desene e fenomenal.
Acuma am 2 chestiuni f. arzatoare si sa nu uit le expun acum:
1. Aveti sau intentionati sa cumparati ham din-ala de tinut copii cand umbla? Eu mor de spate de la alergat dupa minge, pe bune, simt ca ma rup de spate.
2. Exista in Romania "training pants" si de unde se pot cumpara?
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici