Bebelusi de mai-iunie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 8
andreeaatan spune:
Gabi, stai linistita, la noi vor sa iasa deodata, cum zici tu, cei patru care stau de o parte si de alta a celor doi centrali, care au iesit la diferenta de 2 zile unul dupa altul. Se vad clar de tot sub piele. Deci, doi de-a dreapta si 2 la stanga.
Plus 2 masele jos.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Florentina G spune:
Delia
Carina
Theodora
Georgia 
Eric
Sa crestei mari si cuminti, sa fiti adevarate comori la casa parintilor vostri!
Hop si noi!
Azi e duminica...deci slaba activitate pe DC!
Acum vreau sa-i dau sa pape Mayei - i-am facut spanac cu piept de pui - iar dupa aia vreau sa iesim un pic la plimbare, cred ca prin Plaza.
Mey, nu stiu ce am dar de o jumatate de ora sughit intr-una
!
Cred ca s-au razbunat astrele pe mine ca de dimineata o apucase pe Maya si a chinuit-o sarca... am pus-o la tzatza si o tineam de nas cand inghitea ca sa-i treaca!
Vad ca v-ati luat un obicei din a face Tiramisu! Bravo voua! Si noi avem desert bunut pentru azi, a facut mama o prajitura cu blat de nuci, crema si glazura! Se face usor si e foarte buna!
Eu de cand m-am intors acasa nu am mai intrat in bucatarie decat sa-i fac Mayei mancarica, in rest gateste mama! Eu mi-am dezvoltat destul talentele culinare cand stateam singura, departe de casa, gravida fiind si mi se nazareau tot felul de pofte!
Va pup pe toate si va urez sa aveti o duminica frumoasa si copii cuminti!
Hac!.... tot nu mi-a trecut sughitul!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni
gusta spune:
Buna fetele .
Unde credeti ca merg eu in vizita? La oficiala .Ne-au sunat si ne-au invitat la o cafea care o fi treaba nu stiu.
Cand va aud ca toti copii au dinti si Mara mea nu are nici unul imi vine asa sa o caut in gura si ea nu ma lasa.
Cloreta si eu i-am dat lui Mara kiwi dar tot la fel se stramba .In schimb in combinatie cu banana a mers super.
Gabitza ai dreptate Loreen isi revine dupa botezul de ieri.
Ma duc sa ma imbrac.
Va pup si ne auzim diseara .Sper sa nu scrieti 10 pagini
.
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
gabitzam spune:
Am uitat sa va zic ca dimineata l-am suit pe Andrei pe cintar. Dar cum are mincarici in kululetz, si-a infipt rapid de tot mina intr-un cactus care sta pe pervazul geamului. Frate, dar are o viteza! Nici nu m-a dus gindul ca ajunge pina acolo. Si cum e el posesiv si apucator, dupa ce a rupt o bucata nu mai voia sa-i dea drumul. Mama, sa vezi tipete dupa aceea. Noroc ca e unul cu ace f.f.f.fine, mai subtiri ca firul de par. Am stat cu penseta sa i le scot, lacrimile ii curgeau siroaie, se zbatea de la taica-su din brate, pe mine ma apucasera caldurile. Ufff!
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
monu spune:
La multi ani Delia, Carina Emilia si Teodora Maria, Georgia Maria si Eric Christian!
sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!!
eu sunt plina de nervi ca al meu sot a umblat la pc si l-a blocat si a trebuit reinstalat windows si acum tre sa reinstalez toate adresele

azi matza a mancat spanac cu pui si branza dar cred ca e cam beata de la peritol. e maraita si e somnolenta. si i-am dat doar o dozade 2.5 ml.
si
Alexia Ioana
loreen spune:
Neatza...
Multumim pentru urari si noi le transmitem celorlalti sarbatoriti pupaturi pe obrajori...
Nu-mi linmg ranile dupa botez ca nu ma omor dupa mese comunale cu politai,ci ma simt ca un rahat calcat in picioare ca am racit cobza...
Ce sa va zic de botez...normal...am plecat pe la 6 si la 23,30 eram acasa sa-i dau drumul femei...Am inghetat de frig cu simt de raspundere si abia am asteptat sa ajung acasa la drosofila...S-a culcat fara baie facuta si dimineata putea ca un hoit...abia astept sa o spal deseara...
Cu raceala e mai bine desi habauca cum sunt am uitat sa-i dau antibioticul si boratura aia de sirop de tuse,dar vad ca nici nu sufera...asa ramanem tot pe nurofen...
Am facut si tiramisu si deseara iar am musafiri asa ca maine iar dorm ca porcu-n cotet pe fotoliu pana face nani Delia la pranz...
Monu Delia reactioneaza bine la Peritol,adica haleste mai bine si doarme normal,nu-i agitata deloc...Iar cu alergia ei dr. nu mi-a dat nimic pentru deja ii dadusem eu cu Advantan,Peritol si Mustela si a zis ca mai mult de-atata nu are ce sa-mi faca...sa vad cum evolueaza zilele astea si a zis ca-mi va da trimitere la dermatolog...
Aoleu Gabitza ce ne facem cu copii astia...unul cu cactusi altul cu grisine de matza...vai vai de capul nostru ce ne asteapta...
Gusta da-mi mai draga si mie o poza cu juniorul ca sa mor de nu-mi urla curiozitatea printre circumvoluntiuni sa vaz si eu taurul olandez...si daca tot te vizitezi cu "nora" poti sa o adaugi si pe aia in decor..
Hai ca ma duc sa vad ce draci fac de mancare pentru musafiri...mi-e o lehamite profunda ca ma simt oribil si obosita fleasca ...dar mai trec...
La petit I
si La petit II
,In tara piticilor 
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
meyyyy!!! am sta pe net cu ochii holbati si am ars bunatate de varza calita meyyyy! clar sunt dependenta dc!
si
Alexia Ioana
Cloreta spune:
Vai Gabitza, mititelul! Pupa mama pe el de pui. Si la mai multi dintisori! Si goanga mea e la fel de rapida si apuca in mare viteza to felul de chestii. Cand o schimb e ca o zvarluga, se rasuceste si ia cate ceva si nu are astampar. Si cand mergem la baie sa ne spalam la fundulet peste zi ia ceva din mers asa. Ieri a luat tulumba aia gonflabia dupa ea la baie :))
Loreen, musafiri iti lipseau dupa ziua de ieri!
Florentina,nici eu nu mai gtesc de cand stau cu mama, doar chestii gen lasagna sau alte traznai si prajituri ce mai fac. Iar eu sunt si mai tare, mama gateste de cele mai multe ori si pentru fata
pentru ca ea sta la bucatarie si atunci pune si pt bebe.
Gusta, poze, poze!!
Monu, ce-ai facut ma cu varza?![]()
Andreea, cu intarziere, felicitari pentru dintisori!
Pozele mele
monu spune:
Cloreta, am perpelit varza meyyyy!!! da' e mai buna asa cu gust de arsura si ceva carnati prin ea! meyy atat ati laudat tiramusi ala ca eu antitalent la dulciuri cred ca ma apuc saptamana asta sa testez reteta. eu de pe acum ma gandesc ce meniu vom face la motzata noastra la un an ca tre sa facem 2 petreceri! In Buc si la Sighet unde e nasa!
si
Alexia Ioana
Danelutza spune:
LA MULTI ANI pentru Delia, Carina Emilia si Teodora Maria, Georgia Maria si Eric Christian!
Fetelor, Isabella m-a omorit asta noapte a urlaaatttt, am vazut ca are gingiutzele de sus umflate si albe, dar cu toate ca m-a urlat toata noaptea, n-au pocnit gingiutzele 

, asha ca acum doarme si la noapte iar stau de veghe. Parca atunci cind i-au ieshit primii dintzisori de jos n-a plins asha de mult. Acum are si un pic de febra, nici la biserica nu a vrut sa mai cinte cu preotul (ea de obicei riririririiiieeee). Acum doarme mititica, am tras si eu un puiutz de somn si am trecut sa va salut.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario