Bebelusi de mai-iunie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Gabi, bine ai venit.

Margott, la multi ani pentru data de 23, sa traiesti sa infloresti cu copilasul tau, ca despre sot am inteles io ceva, dar nu-s singura ca am priceput.

Tura de pat-Thomas a tras o tura de pat de-al nostru practic cu o mana se sprijinea. Dar de mers tinut de o manuta nu se incumeta.

Vecinul de dedesubt iarasi face chef, mama lui de cretin.

Super mega workout facui in seara asta ma simt super si astept o invitatie...la chat.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Sunteti pe chat cumva, ca mi-e frica sa deschid messengerul
ANca/Olga - vad ca si pe la noi e moda sa se sara peste controale dupa 6 luni, dar eu insist la control lunar in fiecare luna (pana la 1 an, cel putin, ca apoi stiu ca e mai rar). EU insami ma duc de 2 ori pe an la anlize (chiar daca se pare ca analizele uzuale de sange nu se fac cum trebuie si ies rezultate aiurea fara sa fie cazul) pentru ca am oroare de roman, care se trezeste ca este in metastaza pentru ca nu a binevoit sa se duca la dr cand a simtit ca e ceva in neregula. Mi-am promis ca nu voi ajunge astfel. Chiar daca dr nu o consulta foarte amanuntit, consider ca e bine sa o vada, in caz ca e ceva in neregula. Dar la noi functioneaza sistemul spaga si plata vizitelor, asa ca faci ce vrei din dr (colega mea cred ca e campioana - au fost luni cand a chemat-o si de 3 ori si nu pentru ca era bolnava fetita ei, ci doar pentru ca i se parea ceva in neregula).
Olga - sa stii ca si eu mi-am pus intrebarea de ce putem sa le dam lactate, dar nu si lapte de vaca pana la un an. Explicatia cred ca e aceea pe care ai intuit-o si tu si iti spun si de ce: am o carte cu alimentatia la bb si dadeau acolo tot felul de grafice de comparatie intre laptele matern si cel de vaca din care reiesea ca cel matern contine mai multe substante pentru dezvoltarea celulelor nervoase (ca sa fie copilul destept), in timp ce laptele de vaca are substante pentru cresterea masei musculare (ca sa fie mari si puternice). Asa ca eu clar astept cel putin pana la un an cu laptele de vaca si chiar si dupa cred ca o sa-i dau formula (asta daca o intarc pana atunci) ca am rezerve strategice de la stat.
Dana/Cloreta - eu in fiecare dimineata trec pe langa Caritas in drum spre birou si de fiecare data imi aduc aminte de nastere (de vreo luna au dat in folosinta si aripa noua la Filantropia, n-am prins-o eu). Dar am auzit ca pe acolo e jale cu conditiile si tot timpul ma stange-n spate cand trec pe langa Caritas.
Dana - bine ai venit in clubul bebelusilor cu ochi albastri ca marea. Dar ce gerul bobtezii e la voi de tineti mereu copilul cu caciula si asa de infofolit?
Ileana - nu s-a rezolvat cu pozele.
Gata, va las acum ca vreau sa citesc si eu un pic la odisee. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

2anke, eu lui Alex in afara de vita D, altecvea nu-i mai dau! Ca restul de vitamine si-l ia din laptele formula, care este imbunatatit cu tot felul!

Margott, intelesai acu' faza cu stimatele lalele... Nasol ca le-a sters!

Monu, pai vroiam cu 2005 ca deh, asa ne-a nascut mami, mai!

Dana, vazut poze, placut mult, mult! Te-am bagat in lista de messenger! Eu am yd: rotaru_beatrice

Omustata, cine ti-a zis ca nu-i poti da lapte, mai? Pai daca i-ai dat branzeturi si altceva, nu-i problema... Da-i si lapte... Eu asa zic! Eu i-am dat si n-a avut treaba, a avut aceeasi culoare pentru el, gustul nu l-a simtit diferit!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mi-au plecat si musafiri.Bineinteles ca nu s-au abtinut de la comentari dar eu am obrazul gros si de data asta chiar nu le-am simtit.

2anke eu nu i-am dat nici o vitamina lui Mara,ca nu mi-au zis sa ii dau nimic.Si acuma imi pun intrebarea daca e bine,ca cam se vede ca e cam in urma cu tot.Iar vitamina d i-am dat numai cat am alaptat-o adica 2 luni.

Dana frumoasa fetita.

Sa inteleg ca nu v-ati chatuit in seara asta?

Eu am baut vreo 2 cafele si ciuciu somn.Asa imi trebuie.Ma duc sa mai belesc ochi pe internet si paote mai gasesc ceva interesant.

Loreen te distrezi?

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Bine ca si-a revenit situl.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitrifan spune:

Multumesc pentru primire, sunt sigura ca o sa ma simt si eu ca acasa impreuna cu voi. Sunt zombi pt ca Luana nu ne-a lasat sa dormim nici noaptea asta, si nici nu stiu de ce; ori o supara gingiile-pana acum nu are nici un dintisor, dar nu ma ingrijorez ca mi-au spus si medicul de familie si 2 stomatologi ca nu e nici o problema-, ori vrea sa se joace, se ridica in picioruse di somn si nu vrea sa se mai culce, ori e o alintata si vrea la titi. Eu cred ca e si puterea obisnuintei si pana nu o intarc nu va dormii, dar nu accepta nici un fel de alt laptic si mi-e frica sa o las fara lapte de la varsta asta. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Multumesc frumos pentru urari.

La Multi Ani DELIA, Carina Emilia si Teodora Maria, Georgia Maria si Eric Christian! Sanatate multa si fericire voua, mamicilor si taticilor!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

LA MULTI ANI pentru Delia, Carina Emilia si Teodora Maria, Georgia Maria si Eric Christian!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza mai pe la prinz

La multi ani Delia, Carina Emilia si Teodora Maria, Georgia Maria si Eric Christian!

Lui Andrei ii ies cei 4 dinti de sus toti deodata, inca n-au spart dar cred ca in cel mult o zi e super-dintos. Forumul nu mergea si taica-su e atit de fascinat ca ies 4 deodata ca era gata gata sa o sune pe sora-sa in America sa o intrebe daca la copii ei a fost tot asa. De-abia l-am oprit, ca acolo era inca 6 dimineata, duminica Asa ca va intreb si pe voi, sa vada ca nu e asa de neobisnuit sa iasa mai multi dinti deodata.

Loreen, te-ai trezit? Cum a fost la botez?

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,

mai ce e lenea asta pe voi? Hai bagati la subiecte aici ca altceva mai bun nu avem, iesit la plimbare cucu, cel putin eu.
Ioana, eu am fost speriata de lume referitor la conditiile din Caritas, era pe lista de sperietori.
Eu nu pot sa ma plang, am stat intr-un super salon, doar doua persoane, curat, patuturile pt bebe gigea, chiuveta, frigider, noptiere super curat totul. E adevarat ca erau doar doua rezerve de genul asta fara plata, una cu 2 paturi si una cu trei paturi. Aveam si cheie si incuiam la plecare.
Nu am intrat in saloane dar am inteles ca era un picutz mai jale. Sala de travaliu si cea de pretravaliu aratau nasol, niste saloane mari cu paturi la rand, pereti cam jumuliti dar acolo am stat cateva ore pana a venit doctora mea. Am avut si o experienta putin mai neplacuta dar s-a dus, gata.
Eu am fost si la maternitatea Bucur in vizita la verisoara mea si pot sa spun ca in afara de un bodyguard imbecil care ma intreba la cine merg - de parca stia el toti pacientii - nu aveau nimic in plus, poate holurile zugravite.

Am incercat sa ii dau Teodorei kiwi, s-a strambat. Ma oftic, mie imi place mult, am sa mai incerc.
Fetelor eu am facut iar tiramisu, nu m-am putut abtine

Pozele mele

Mergi la inceput