Bebelusi de mai-iunie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 6
monu spune:
loreen alexia are o iritatie super naspa pe mana si dermato a zis alergie fara sa zica de care dar ced ca e de contact. ne-a dat o crema de facut la farmacie care contine hidrocortizon, lanolina, apa si N.. ce va static
si
Alexia Ioana
2anke spune:
La noi nu se merge asa de des la control cu bb. Ultimul control a fost la 6-7 luni si urmatorul ii la 10-12 luni. De aceea nu stiu exact cate kg are puiul meu, cam 9 si un pic.
Si nici nu-i dau atatea vitamine cat voi. In afara de vit D, aia ce se da pana la 2 ani, (si un tratam de antibiotic pt problema lui de rinichi) nu-i mai dau nimic. Fetele din afara Ro, voi cum stati cu vitaminele? Dar nici nu ma plang pt ca Lucas ii un mancacios si manaca cam tot ce mancam noi si nu face deloc fitze la mancare. De dormit doarme toata noapte, de cam multisor, pt ca il smecheresc eu unpic, il trezesc pe la 11:30-12 cand mergem si noi in pat si ii dau sa bea suc ( ca lapte nu ne place deloc) si asa nu se mai trezeste pana dimineata la 9. Altfel s-ar mai trezi odata pe la 1-2 noaptea.
In rest mergem acuma cu viteza in patru labe, ne ridicam , facem ture de patut si tarc,umblam tinuti de o mana si mai nou probam sa stam singuri in picioruse cateva secunde.
Acuma ne curge nasul si respiram rau pe nas si ii pun in nas solutie salin , cu sare, . Voi ce ati mai facut daca curge nasul????
Anca, mamica de
Lucas (01.05.05)
omustata spune:
Anca-nici in State nu se fac controale lunare. Ultimul l-am facut la 6 luni si urmeaza acum, la 9 luni. Nici Mayei nu i-a dat decat vitemina D, nimic altceva. Si nu i-o dadea nici pe aia daca nu o alaptam pentru ca am inteles ca formula are adaos de vitamina D. Fe cica il ia din cereale, care si alea au adaos, deci nu trebuie supliment.
Mai, incep sa ma gandesc ca eu nu stiu cum sa stimulez copilul ca sa se ridice singur in picioare. Eu ii tot arat, dar ori e ea tolomaca, ori nu-i explic eu bine.
Lamuriti-ma si pe mine, ca nu inteleg. Noi le dam la copii branza, iaurt, smantana, etc, care toate sunt facute din lapte. De ce nu avem voie sa le dam lapte simplu? Pe mine ma depaseste problema si nu am gasit nicaieri o explicatie. Singura explicatie pe care o gasesc eu este ca laptele de vaca nu ar fi asa de consistent si de minunat ca formula sau laptele mamei.
Dana Alexia- o papusica fetita ta.
Olga si Maya (28.05.2005)
gusta spune:
De speriat sigur ca nu se sperie.Da ai dreptate acele persoane de care v-am mai povestit vin in vizita ca au sunat si au zis ca vin mai tarziu.Ei cred ca eu am casa deschisa non-stop.Intre timp a dat tati cu aspiratorul si mami a facut papa.L-am anuntat ca ii sta bine cu aspiratorul in mana si ca de acuma nu ar fi rau daca ar da mai des
.
Anca la inceput aici am mers in fiecare luna la control dar acuma si aici merg odata la 2 luni si stiu ca dupa 1 an se merge si mai rar.
Daca diseara faceti chat si nu ma invitati va mananc.Ce daca am musafiri
apuc eu sa scriu 2 vorbe
.
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
omustata spune:
Gusta-sotul meu face curat numai atunci cand are el invitati. Cum aici toti prietenii nostri sunt prietenii lui, m-am scos de cateva ori pe an. In rest, nu face nimic-nimic
.
Fetelor care aveti barbati gospodari, poate ne dati si noua reteta
.
Olga si Maya (28.05.2005)
gusta spune:
Eu sunt plina de spume la gura ca astea nu stiu cand vin si eu chiar nu am chef sa ma intind toata noapte ca nu sunt in stare.Daca ei nu au copii nu stiu cum e ca a doua zi Mara ma ia de odihnita.Si pe cine credeti ca mi s-a casunat tot pa tati care saracul in situatia nu avea nici o vina.Cu voi recunosc in schimb pe el l-am facut o apa si un pamant in toate limbile.Clar ca numai primesc nici un cadou.
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
Danelutza spune:
Dana scumpa foc Alexia si ce ochi albastri are...

Ioana si Isabella a exersat azi, pina acum nu vroia deloc in tarcul cu jucarii, acum a descoperit ca poate sta in picioare, sta cit sta da din fund la dreapta, la stinga,
apoi cade, iar o ajut sa se ridice, ca e prea inalt si nu poate singura, o ia de la inceput.
Ile nu se vad pozele, ma intreaba de sanatate, trebuie adresa si parola, cred ca trebuie salvate in alt mod.
2anke eu i-am facut control Isabellei la 6 luni si ultimul vaccin, acum urmeaza sa merg la 9 luni cind ii vor face analiza la pipi si singe si dupa aia se mai face un vaccin la un an. Vitamine nu i-am dat de nici un fel, aici se dau doar 4 picaturi/zi pina la un an, picaturile sint pentru crestere, pentru rahitism, in rest nimic.
omustata lasa ca nici a mea nu vrea in patru labe, ii tot arat, o imping de fund, nimic se lasa pe burta si gata. In schimb daca tot a descoperit azi ca poate sta in picioare, urla cind o iau in bratze, vrea in picioare si gata, ba a mai incercat sa faca cite un pas dar a esuat cazind in fund ca bobocii de ratza.
Fetelor barbatul meu dadea cu aspiratorul, facea de toate cind eram insarcinata, acum mai face din cind in cind mincare, cind n-am chef imi fac de lucru cu Isabella, sau ii dau in momentul cind ar trebui sa pregatesc ceva fugitiv. ![]()
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
dana-alexia spune:
Am putin timp liber si ma-m gandit sa va povestesc despre sarcina si nasterea mea.
Am avut o sarcina ff usoara,fara greturi,varsaturi sau ameteli,pe tot parcursul sarcinii o singura data mi sa facut rau,de craciun in 2004,unde toata ziua am stat in pat si m-am odihnit.In ian 2005,am simtit-o pentru prima oara pe Alexia miscand,si m-am emotionat profund.
Eu cu sotul meu am vrut sa ne zugravim camera inainte de a veni micuta pe lume si ne-am sfatuit cu soacra si cumnata mea sa renovam intregul apartament(locuim impreuna).
Zis si facut,data de incepere a santierului se programase undeva la inceputul lunii mai si cum eu nu puteam sa stau in praf si nici sa fac mare branza m-am mutat la prietena mea in colentina unde am ramas pana in ziua in care aveam sa aduc pe lume puiul mult asteptat.
In aceea zi ma pregateam cu sotul meu sa plecam la piata sa cumparam capsuni pentru dulceata si nici nu am iesit bine din curte(prietena mea sta la curte)ca am simtit ca-mi curge ceva...mi se rupsese apa.(Termenul dat de dr era pe 22 iunie si dulceata mea sa grabit un pic,daca nasteam cu o zi in urma dr meu nici nu era in tara).Am ajuns la spital(Caritas)la ora 11.30 cu dureri minime dar durerile au aparut pe la ora 13,si am nascut la ora 17.25 o fetita de 3,200gr si 50cm si un Apgar 9.
Apartamentul nici nu era gata,dar sotul meu ia grabit pe muncitorii si atunci cand fetele lui au venit acasa,totul era gata.
Alexia a fost si este un copil cuminte,se trezea noaptea doar atunci cand ii era foame(sotul meu in maternitate facuse o intelegere cu ea,sa-l lase sa doarme macar 6 ore pe noapte.
)
Ne-am inteles foarte bine de la inceput,am alaptat-o pana la 2luni si jumat si apoi ii dadeam completare formula(Novalac-deoarece regurgita ff mult,laptele fiind unul special).
Acum nu mai mananca deloc san(este o puturoasa,cu biberonul este mult mai usor).
Cam asta este povestea noastra,sper ca nu o sa va plictisiti citind-o.
Acum trebuie sa am grija de bb,tati se duce la baie.

tuturor.
PS...Sa-mi spuneti daca se vad pozele.
DANA & ALEXIA 
Cloreta spune:
Bonsoir mamici,
cam lene azi peeste tot. Noi am fost la Selgros si la Plus unde am gasit nu fructe 
Am iesit mai mult sa imi cumpar doua ghivece sa plantez nesthe chestii si m-am fatait prin Selgros, am tacanit jucariile V-tech din rafturi - racheta, pianul si mingea - am cumparat suc, ghivece, un aparat de telefon simpatic si alte maruntisuri si am venit acasa inghetata.
Dana, m-ai omorat ce frumoasa e Alexia!
. Cu ce dr ai nascut? Si eu tot la Caritas am nascut.
Ile, albumul nu se vede :(
Gabi, bine ai venit!
Ce ma enerveaza vremea asta scarboasa.
Pozele mele
monu spune:
cum reactioneaza copiii la peritol? ca a mea e agitata si in loc sa pape si la culcare canta!
si
Alexia Ioana