Bebelusi de mai-iunie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Mai nu mai radeti! Stati sa va explic.
Irisii au fost acum o sapt.
Pe 23 a fost ziua mea. Lalelele exista si le-au vazut o parte din fete,le-am primit de la sotul meu, mai bine zis fostul sot, ca am divortat in ianuarie. Cum sunt cu nervii la pamant, "nasc certuri", asa imi zice el, chiar de ziua mea m-am enervat ca rupsese o dedicatie de pe o carte care mi-o daduse el cu multi ani in urma. Si nervoasa i-am zis sa arunce florile.
Ei cand a vazut ca am pus lalelele (ca se uita si el pe DC), mi le-a sters de pe webshots ca cica ma laud cu ceva ce nu mai era al meu.
Scuzati-mi exprimarea, dar sunt un ghem de nervi.
Mai revin.

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Gabitza, Androix, Florentina, voi le-ati vazut!
Spuneti ca erau LALELE!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Bey, deci erau LALELE, le-am vazut eu, dar acum cica nu ne mai lasa sa le vedem. Erau rosii si aveau multe frunze! La Multi Ani, Margott, daca azi e ziua ta!
Gabitrifan - bine ai venit.
E chiar placut ca mai apar nume noi, eu mereu ma gandeam ca gata, ne imputinam, ca lista e mare, dar multi au renuntat, dar iata ca apar admiratori din umbra, cum a fost si eu.
In alta ordine de idei, eu dau faliment cu copchilul asta, mannaca de sparge programul. Azi iar i-am dat mango cu para pe la 4 si la 6 si 20 dupa ce s-a trezit iar ii era foame, i-am bagat neste branzica Fagaras, din care trageam speranta sa mai apuc si eu ceva. Data viitoare!!!!!!!!!
Acum ca tocmai i s-a sezat si ei vrea sa o ia tac,su la smotocit, sper sa nu dea vreo boraciune.
A, ultima noutate, face tractiuni la bara. Dat fiind ca bara de la patut e prea inalta, a luat barbatul o tija de plastice pe care i-o pune in fata si ea se ridica in 2 craci, iar azi s-a tinut de mine si s-a ridicat. M-am mai linistit, e clar ca nu stia ce sa faca, nu ca nu putea. Ca urmare, am susprins-o de dimineata ca se tinea de o bara de la patut, dar a naibii, e inca prea sus. Pana la urma tot raul spre bine ca dupa aia incepe stresul cu invatatul sa se aseze si nu sa-si dea drumul din avion.
Mancare: pana la urma n-am mai facut placinta, in schimb a facut barbatul praz cu masline, a iesit destul de scarbos si pute si in toata casa. Dar se cheama ca avem de mancare.
Hai, cat mai fac un pic de pauza (ca m-am omorat tare cu invatatul, vreo ora) sa cetesc si eu cate ceva de pe la odisee, de dragul vremilor de mult apuse (ca mi-am amintit acum, Monu, era mortala pitica cum dormea ea in cosulet, cred).
Hai sa petreceti frumos in aceasta sambata seara!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Bea, tocmai pentru ginerica al meu sa nu am body din ala! de ce nu ai tipat mai repede! o sa incerc sa fac rost de unul din 2005 desi sunt slabe sperante, colectia afost de anul trecut. din 2006 nu vrei?
Ioana, fetitza nu era in cosulet. era in port bb-ul cu care tocmai o adusesem de la spital. era prima ei zi acasa!
si ca sa inchei bine ziua pitica era sa se inece cu un mot mic de la o jucarie nepotrivita clar pt varsta ei, chiar sub ochii lu' taica-meu. noroc ca am treceam prin zona si am vazut-o cu gura plina. i-am bagat degetul in gura si am scos motul din gura. vorba voastra - asa ceva!!!!

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Ana este masochista: tac'su bate o jucarie cu un bat si ea rade!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ba sa ma ia naiba daca eu am chef de curatenie.Cum sa am ca ma rog de el sa faca ceva si ce credeti ca freaca calculatorul si imi rade asa subtil.Sa mor de nervi nu alta.Bine macar ca aveam calculatoare diferite ca daca nu acuma iesea cu paruiala.

Margott atunci te cred pe cuvant ca erau lalele.Da nu inteleg de ce omul le-a stres ca doar era cadou ,ca dupa nu la-i mai vrut asta e alta problema ,dar au fost ale tale.

Ioana atunci si Mara e masochista numai ca ei ii place sa ma mai altoiasca pe mine cu o bata de golf si rade dupa ce imi da si eu plang.

Daca nu ma trimiteti la curatenie sigur musafiri mei vor avea multe de comentat.Stati ca acuma mi-a zis ca el nu face curat ca trezeste fata si ii respecta somnul.Sa nu ma duc sa ma arunc in cap.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Margott,erau lalele, parol, absolut superbe!
In cea ce priveste pricina nervilor, daca ai nevoie sa vorbesti cu noi, aici sintem. Sau pe chat.

Marinica mamica de Marutica, cineva tre' sa faca si smotru, care va sa zica esti cineva in casa aia Lasa=le mami asa, poate se sperie musafirii si pleaca repede, si nu mai strici bunatate de tiramisu pe ei. Imi aduc aminte ca ai mai povestit de gretosii astia care vin sa-ti faca educatie si ordine la tine in casa.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana-alexia spune:

Daca nici acum nu merge ma las pagubasa.
http://photos.yahoo.com/ph/iordaco//my_photos
Vreau si eu niste retete pentru bebelusi(8 luni),care ma puteti ajuta?

DANA & ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile2003 spune:

Gabitza..nu bate nimeni pe nimeni ...o selectare nefericita de ..smile.SORRY..important e ca ai inteles esentialul

In alta ordine de idei in seara asta ma duc la un chef..cica..abia astept..Mara e la mama mea unde-i place de nu mai poate asa ca pot sa ma distrez si eu un pic..mai mult.
Ce ciudat m-am simtit azi fara zana mea mica -parca era casa goala fara bb patruped si atarnator .....si nici nu pot scapa de sentimentul de vinovatie sau de gandurile cretine -am cele mai idioate scenarii in creier ..desi stiu sigur ca e bine ingrijita si nu i se poate intampla nimic rau acolo..
hai gata cu prostiile..sa trecem la lucruri mai placute

Loreen -petrecere frumoasa!..cine stie ..poate pofta vine mancand ..macar de data asta

Sa va povestesc putin despre cum a venit pe lume Mara mea .

Sarcina a fost aproape perfecta ..aproape pt ca pe la opt sapt am avut o scurgere maronie dubioasa ..si avand in "istoric" o sarcina pierduta m-am speriat ingrozitor -din fericire fara motiv de data asta .Alte motive de tristete si teama au fost legate de faptul ca din luna a 4 a am fost singura ..sotul a plecat intr-un voiaj de 8 luni ,in saptamana 38 s-a descoperit ca am o infectie urinara cu ecoli care necesita tratament innainte de a naste ..de fapt nici n-am mai apucat sa il fac-l-am facut in spital;la inceputul lui Mai a izbucnit si un scandal mediatic legat de Spitalul mun Cta - murisera in maternitate mai multi bblusi din motive suspecte-imi venea sa nasc acasa sau sa plec ..in lume.
In fine pe 9 Mai dimineata am avut o scurgere de lichid amniotic asa ca m-am dus cu mama si fratele meu la spital..unde m-au si internat desi nu aveam contractii sau altceva.Cand am vazut salonul in care m-au bagat imi venea sa mor ..asa ca mi-am chemat dra si i-am cerut sa ma lase sa plec acasa sau sa ma mute in alta parte-m-a controlat si ea si si-a facut mila de mine si m-a lasat sa plec acasa.De fapt eu simteam ca nu tb sa nasc atunci si mai aveam un motiv ascuns-aveam de vazut finalul la o telenovela (Rubi)-nu dati cu rosii..nu sunt fan..dar m-a tampit sarcina cred-vorbisem cu fimea sa ma lase sa vad si eu ultimul episod si ..mititica a fost de acordCert este ca m-am intors acasa ,am vazut telenovela si ..s-a rupt apa ..asa ca la 11 eram din nou in urgenta .Travaliul a durat 6 ore ..si a aparut minunea mica ..era numai par ,buze ,si obrajori.

Fug acum ..pupici

http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Ileana si bb Mara Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Am incercat ieri seara sa scriu si eu pe forum, de mai multe ori, dar n.a mers absolut nimic.

Anca, mamica de Lucas (01.05.05)

Mergi la inceput