Bebelusi de mai-iunie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani pentru Filip, Andrei si Ema! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si cuminti!

Margott-La multi ani, multa sanatate si fercire!
Maya este la acelasi stadiu cu David al tau (vad ca sunt nascuti numai la o zi diferenta). De fapt vad ca el totusi se sprijina singur. Pe Maya trebuie sa o sprijin eu. I-am aratat cum sa se agate de pat dar nu intelege .

Gabitrifan-Bine ai venit! Si eu am intrat numai de cateva zile si deja ma simt ca acasa, asa ca te vei acomoda rapid.

Loreen-ai grija de tine, mai, ca tu esti stalpul de sustinere acolo. Distractie placuta la botez!

Gabitza-mi-am aruncat un ochi pe pagina ta personala si am vazut ca esti Scorpion ca mine. Cand esti nascuta? Eu sunt pe 20 noiembrie. Ti-am vazut si poza din facultate si am admirat ce par frumos si lung aveai. Nu il mai lasi sa creasca ca tare bine iti statea?

Multumim de aprecierile pentru poze. Si copiii vostri sunt care mai de care mai dragalasi. Maya are o freza atat de nasoala, sta ca o fantana arteziana si nu stiu ce sa-i fac sa se aseze, ca are parul extrem de moale, iar eu la tuns nu ma pricep deloc.

Maya si-a gasit de vreo 2 saptamani o distractie foarte periculoasa. Ii place cand sta in fund sa se arunce pe spate. Se distreaza teribil cand face asta. Daca ar face numai in pat nu ar fi nimic, dar odata am prins-o in ultima clipa ca vroia sa se arunce asa pe parchet. Nu stiu cum sa o dezvat. Eu o cert si ii explic ca nu are voie sa se arunce asa si ea crede ca glumesc si rade si mai tare. Dati-mi o idee!

Va las ca am musafiri diseara si inca nu am pregatit nimic.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by patriciaRO

[b][blue]Margott, , da eu' nu vazui lalelele, imi zice ca eroare, in schimb am vazut in albumul tau niste irisi, de aia sa fie vorba? ca alte flori nu mai vazui!

Esti tare, Beatrice! Aia sunt!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile2003 spune:

La multi ani Emma ,Andrei ,Filip !!!!!sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi!!!

Gabitzam -sper ca dai de baut de ziua bobocului !!!daca vrei reteta de facut fetite dulci trebuie sa o dai si tu pe cea de facut asa baieti dragalasi!Anyway ..cum eu vreau sa ma opresc aici ..adica la un singur bb (cel putin asta vreau acum)iti dau reteta care a functionat in cazul meu..mocaDeci ..iei una bucata barbat si il trimiti sa lucreze cu curentul electric cca 2 ani ..cred ca merge si mai putin ..dar musai trebuie sa plece si pe mare putin (max 8 luni de sejur)..restul nu trebuie sa ti-l mai spun eu ..sex feminin

Acum fara glume ..se pare ca chiar functioneaza ..toti prietenii ns si colegii de sv ai sotului au fete ..se pare ca chiar influenteaza curentul electric sexul

pupici

http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Ileana si bb Mara Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Nici eu nu vazui lalele, dar poate ca de la frig, ca am stat afara 2 ore si ...
Io trebe sa ma apuc de workout si sunt inca inghetata, vasele nespalate, copilul la el pe jos alearga taras dupa minge, ca nu se poate ridica ca aluneca de la parchetul dat cu Pronto. Nicicum nu-i bine, daca dau cu Pronto e curat, dar aluneca, daca nu dau cu pronto e jegos.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

M-a ajutat Gabitza de am recuperat ce ati scris. E clar, cu Internet Explorer nu mai vrea, asa ca am intrat cu Opera. La multi ani sarbatoritilor de azi! Sa creasca mari, sanatosi si noroc cu carul!
Eu sunt foarte melancolica, citesc capiltolele de cand eram noi gravidutze...si traiesc emotia de atunci dar si regretul ca nu mai sunt in stare sa mai scriu asa des si sincer, nu mai am inspiratia d eatunci. mI-e teama ca stand atat acasa am involuat, nu mai sunt capabila sa scot si eu idei mai inteligente sau macar mai pline de umor...In fine, o fi si vremea de afara care ma trage la starea asta de cacao....

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Bai aici este cu schepsis, intelegeti? ca lalelele sunt defapt irisi! Asa ceva...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ne-am intors de la cumparaturi.Casa e ca dupa razboi,rufele sunt in masina deci cineva trebuie sa le intinda.Cine oare?Vasele in chiuveta.Am declarat casa PORCINE S.A. Si nu va zic ca acusi vin musafiri in vizita .

Margott pe David l-am vazut dar lalele nu.

Loreen nu mai fi suparat ,las ca trec toate si ai sa vezi ca o sa fie bine.

Androix chiar ca ai veselie pe tine .Nu vrei sa imi dai si mie.

Bun venit la noile mamici.

Si sa stiti ca nu ma mai joc cu voi .Plec si eu cateva ore si cand vin ce gasesc 2 pagini de citit asta nu mai e gluma.Ma duc sa imi fac curaj sa incep oleaca curatenia macar sa fie de bunu simt.

Si am facut tiramisu.2 porti ca sa imi ajunga daca ma supara musafiri.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Olga si Mara mea are chestia asta de aruncat asa pe spate de zic ca acuma pleaca si canapeaua.Dac gasesti vreo metoda de dezvatat o vreau si eu .

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Mai, uitati aici asa zisele "lalele"... ale lui Margott! Asa ceva... LALELE - IRISI

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Tocmai a plecat de la noi verisoara lui Costi care o sa fie bona lui Andrei.Eram curioasa cum o sa reactioneze piticul. S-a lipit de ea imediat si da-i hlizeala pe el. M-a trecut asa un fior de gelozie, drept sa spun. Femeia era pusa pe treaba, voia sa se apuce sa spele vasele dupa ce am mincat cu totii. N-am lasat-o, azi a fost inca musafir, dupa aceea poate sa le spele

Ileana, ceva-ceva am inteles din reteta ta dar e ceva neclar Am pricipit care-i treaba cu , dar cine pe cine bate aici ?

Olga, aproape ne-am nimerit, eu sint pe 21 noiembrie. Nu mai am stare sa-mi las iar parul lung, dupa ce creste putin sta ca un maturoi. Si-mi pare raum ca era o mindrete de par, lung pina la jumatate spatelui, l-am taiat intr-un moment de depresie blegoasa (fetele, daca sinteti curioase, asa aratam in tineretile mele)

Dana-Alexia, nu dai bine linkul care pozele de yahoo, trrebuie sa fie ceva de genul
http: //pg.photos.yahoo.com/ph/userul_tau_de_yahoo/my_photos

Am facut poze si cu tortul lui Andrei dar nu le-am descarcat inca. Foaaaarte bun! Cumparat, nu asteptati reteta

Fetele mai noi, se desfasoara o activitate intensa si pe chat-ul de pe yahoo messenger,mai ales seara, daca vreti si voi la taclale si birfe cu noi, lasati-ne ID-ul, aici sau pe PM.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput