Copilasi de nov-dec 2004(109)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Jasmine, eu am cumparat pasta de dinti Nenedent de la Sensi blu, si periutza din aceea care se pune pe deget (aratator). Nu prea sta ea la periat dintii dar, cat de cat accepta, si eu cred ca-i ok sa o obisnuiesc cu operatiunea in sine, ca toate trebuie sa aiba un inceput.
Ii arat mereu si ca eu imi spal dintii si ea trebuie sa faca la fel. Ceva ceva tot intelege.

Aime, Daniela_sb, chiar asa v-i se pare ca seaman cu sora-mea? Noi 2 nu vedem deloc asemanarile...in afara de faptul ca ne facem parul la fel.
Aime pupilici si Vladutzului!

Andra, imi pare rau ca nu esti bine, ai grija de tine!
Eu nu stiu de ce cred ca e fetitza in burtica...

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Jasmine, pai eu nu prea am ce sa va povestesc referitor la sarcina
Toate merg bine, n-am probleme pana acuma, doar uneori dupa ce mananc de-amiaz mi-e asa sila de mancare si nu mai imi trebuie, ba mai am ceva arsuri ceea ce cu Alexia n-am avut atata…dar totul e suportabil si nu pot sa ma plang.Ma mai cate-un somn pe la 12-1 la amiaz dar din pacate nu pot dormi..in rest nimic deosebit
Am zis mai devreme ca am impresia ca e mai mare burtica decat cum era cu Alexia….eu si data trecuta n-am scris atata pe forum ca nu prea aveam ce sa zic…nu ma durea nimic, n-am avut probleme deloc si sper asa sa fie si data asta. Si inainte cu cateva zile s-o nasc pe Alexia nu aveam nici un simpton si puteam sa mai stau asa cu burtica ca nu m-am simtit niciodata grea sau sa zic ca vreau sa scap de burtica….stiu alte tipe care sunt pe la jumatea lunii a 6-a si zic deja ca vreau sa scape de burtica ca se simt prea mare sau grele…eu, nici vorba… mie mi-a placut cu burtica....asa ca daca totul merge bine si de data asta o sa fiu norocoasa, ha ha
De maine intr-o saptamana merg la ecografie si la analizele de sange si abia astept sa-l vad pe bebe….pana nu-mi creste burtica eu nici nu prea simt ca sunt gravida, ha ha

12+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Jasmine,eu supa de orez o fac cu orez nu cu galuste,ne place mai mult asa.Deci,fierb mai intai radacinoasele,morcov,patrunjel,ceapa.Apoi adaug niste ardei,eventual si cartof.Dupa ce au fiert toate adaug sucul de la rosii,dau rosiile prin storcator.Aproape de sfarsit adaug orezul, frunze de telina si o lingurita de zahar ca sa nu fermenteze.
Noi tot cu Nenedent ne spalam,dar acum cand ii ies dintii nu ma lasa sa bag degetul in gurita lui.Asa ca am amanat operatiunea pana una alta...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
cuscritza imi pare tare rau ca davidutz a trebuit sa faca operatia...cum se mai simte acum?
eu am fost tare suparata sapt asta, lui alex i-a recidivat otita si de data asta nu a mai fost externa ci mediecu dureri destul de maricele, urechi infundate si toate cele...era pasibil sa-i faca si punctie dar cu ajutorul lui Dumnezeu am scapat fara. acum maia vem de trecut peste analizele de joi...stam inca o sapt acasa fara gradinitza
ruxitza este bine, vorbeste toate ziulica fff mult dar putine cuvinte inteligibile...
va pup pe toate si pe copilashi si sper sa pot intra mai des

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

la mamicute harnicute!
Noi am avut pauza de net, asa ca ma duc si eu sa citesc ce-ati scris si sa vad poze.

Despre noi...aproape nimic nou...decat ca ma facut ieri vaccinul de un an(Infanrix) si copila mi-a urlat vreo doua ore aseara de nu mai stiam ce sa-i facem
O fi vreo legatura...stiu si eu? Vi s-a intamplat asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Moaaaaama, ce de poze super!

multi, multi la Vladutu supariciu' dragalasu', Damiana rosioara, Edy frumuselu', Iris albastrica murdarica ( si la mamica ei, ca e tare frumoasa )
Oi fi uitat vreunul?

Felis, beton ramele alea! Cred ca ai muncit o gramada, dar ti-au iesit clasa una!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Neatza!

Jasmine, esti o dragutza. Nu ne-ai uitat.

Sarcina merge bine momentan. Am trecut deja la salopetica cu burtica. Sunt tare mandra de ea. Desi nu e burtica asa de mare....dar ma simt bine in ea.
Maine mergem la controlul de 24 de saptamani. Speram in continuare sa fie totul bine si sa reziste cat mai mult acolo in burtica. Joaca fotbal destul de des. Mananc extrem de mult si totusi avia acum am inceput sa iau in greutate.

Andrei a invatat sa vina sa mangaie burtica. Stie multe lucruri dar sunt tare suparata ca nu vorbeste prea mult.

Pupici tuturor,

Flory 23+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

TRY sanatate multa... ai grija de tine ... Sarcina usoara in continuare si multa sanatate si tie si lui Alex

Florypop... nu mai fi suparata ca nu vorbeste Andrei... O sa vorbesca si el... Sa iti faci griji daca ar avea vreo 3 ani si nu ar vorbi... Am niste cunostinte cu copil de peste 3 ani care nu zice decat mama, tata si papa Asaca nu iti face probleme... Ia sa vezi cate mamici vin acum sa iti zica de puii lor ca inca nu vorbesc... Fiecare are dezvoltarea lui... Sarcina usoara si multa sanatate...

Jasmine... multumim... mult de tot... Si eu sunt multumita de greutatea lui Mihai, de fapt sunt multumita de cum arata el... Nu arata nici f slab- adica sa i se vada coastele ... E bine asa cum e mai ales ca la copii cu SD tendintza e de ingrasare...

Noi ieri am fost la kineto si azi mergem iar... Au venit niste studenti din America si asista la ore... Ieri am facut dupa kineto si o alta sedintza de psihi-ocupationala... sau nu stiu exact cum ii zice... Ce face concret... Il aseaza pe scaunel si incepe sa ii dea biscuite sa pape, ii ascunde eventual biscuitele sub un servetel si el ar trebui sa dea la o parte servetelul ca sa ia biscuitele... (vezi sa nu...) si multe alte chestii cu jucari, carti... Ieri nu a facut mai nimic ca nu dormise mai toata noaptea si era obosit si mai era si multa lume in jurul lui...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!ieri nu am avut net,asa ca nu am cum recupera
Mariuca cred ca a racit,are mucisori dar nu mai sunt transparenti ca alta data,sunt galben verzui.Azi noapte am dormit cu ea in pat,ca abia respira saracuta,plus ca tuseste,cred ca tot de la ei..ca tuseste cand doarme,deci ii vin in gat.. explicatie "nestiintifica" dar .Asa ca sunt cam suparata.Febra nu are,dar mi-e mila de ea mai ales cand doarme ca se chinuieste tare rau
In rest suntem bine...Ptr.prima data duminica seara Mariuca a plans dupa Sebi cand a plecat...Tipa "tata..tata"intindea manutele si plangea..Incepe sa realizeze cred ca pleaca,eu stiu,daca-l vede asa rar ii e dor de el
Jasmine,periuta speciala de copii,cred ca de la Oral B si pasta de la Colgate.Mariuca e tare incantata cand o spal seara,o distreaza cred
Try,multa sanatate tie si lui Alex!
Monica,pupa Alex bolnavior!Si pe Ruxi guraliva!Si insanatosire grabnica!
ieri am fost si eu in Amzei la Directia de munca si am aflat ca din cauza ca firma nu a trimis discheta la Casa de pensii pana pe 25 decembrie 2005,desi stiu sigur ca s-a depus,am stat langa colega mea cand a facut-o..Ma rog,au spus ca pe 9 Martie vin banii pe lunile ian.si febr....sa o vad si pe asta!
O zi super!..Zambiti maine e 1 MARTIE!

POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Suntem si noi pe aici, adica eu...pe David l-am dus deja la nanny.

Am vazut pozicile si copilasii frumosi din ele, Vladutz cel cretulin si frumusel ca mami, Damiana cu gene lungi si intoarse ca donsoarele, Iris, dulce, dulce foc (La multi ani! lu' mami cea tanara...Dana daca nu spuneai varsta te credeam cu cel putin 5 ani mai tanara), Riana si Edisor, la fel de scumpi.

Am si eu o problemuta, i-am schimbat laptele lui David si se pare ce s-a cam dat peste cap la burtica. De unde inainte abia facea kkuta odata pe zi, acum face de 3 ori si uneori cam moale...o fi de la asta sau sa fie altceva?...altfel e foarte vioi, n-are alte probleme...ah, a inceput sa zica si el ceva mai des MAMA (sunt fericita)

Try, ai grija de tine si de "fetitza", sanatate multa. Si lu' Alex sanatate si desfundare rapida de nasuc...Incearca sa-i cureti nasucul cu pompita cum faceai cand era mai mic, pt ca ei, chiar daca le aratam, nu stiu inca sa sufle (al meu se distreaza copios cand ii arat cum sa sufle nasul, crede ca e un nou joc...)

Eliza, Jasmine, imi dau si eu cu parerea legat de frichineala puiutilor din timpul noptii si asta din experienta cu David. Oare nu le e prea cald???...David se frichinea si zvarcolea cand temperatura camerei depasea 21° (si stiu ca in Ro sunt apart. unde se depaseste leger temp. de 25°)...si observasem ca la temperaturi mai mari, se si infunda des la nasuc... Eu ii fac cam 19-20° si doarme foarte bine iar de cand papa cina la 19.00 chiar nu s-a mai trezit deloc noaptea... nici macar dintisorul care a iesit nu l-a trezit. Acum poate sa nu fie aceeasi chestie, dar vedeti si voi...unii copilasi sunt mai agitati in somn, altii dorm neintorsi, mai depinde si de experientele si activitatea din timpul zilei...si apoi poate ca fiind obisnuiti sa doarma cu voi sau chiar sa mai suga noaptea (parca Alex al Elizei) se simt in nesiguranta in patutul lor...cine stie, sau sunt ei mai activi...
Sper ca nu v-am plictisit cu pologhia mea... puiutii mici frichinitori...

Felis, lu' Mihaitza...cat de activ e el la Kineto...

Mami de Davidel bursucel (18.11.04)

Mergi la inceput