Copilasi de nov-dec 2004(109)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Cici, pupici si tie si Alexiei!

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

daniela_sb si felis, multumesc mult pentru retete!!!!!!!!!!
eveline, eu sunt o mamica de aia care sta doi ani acasa, dar, spre deosebire de tine, nu am nici o tragere spre serviciu, dimpotriva, ma gandesc cu groaza ca in noiembrie tre' sa ma intorc. Dar la mine se intelege... am un serviciu de unde iti vine sa fugi mancand pamantul. Nu vorbesc de obiectul de activitate, care e super (promovare turistica), ci de atmosfera (ca sa nu spun mai multe). Mai am o colega care a nascut ieri si era cea mai fericita pe motiv ca va sta doi ani acasa, cu fetita, si nu va mai vedea mutrele de pe-acolo... Eu ma gandesc foarte serios la un al doilea copil!!!!!!!!!!!!!
Pe de alta parte, desi de multe ori e extenuant, momentele petrecute cu Matei sunt unice si ma consider norocoasa ca pot sa ma bucur pe indelete de fiecare gest, zambet, frantura de cuvant, suspin, mangaiere si toate celelalte...
Am o prietena care vine cam de doua ori pe saptamana pe la mine si stam la barfa, imi povesteste noutatile de pe la munca (lucreaza in aceeasi cladire, dar la alta institutie), apoi mai sunt prieteni care, desi vin mai rar, ne onoreaza cu vizite lungi si "fructuoase"...
Mai e nasa lui Matei care a tot venit, dar tre' sa nasca maine-poimaine (i s-a dat DPN 23 feb. si azi suntem in 27!!!!!), deci voi merge eu pe la ea... Asa ca... socializez, zic eu, pe cat se poate. Mai greu e cu iesirile in doi la o cafea, care, fie vorba intre noi, inainte de Matei erau zilnice! Acum, doar cand vine mama mea (cateva zile pe luna), da'-s bune si alea, decat deloc...
Cam asta e... Nu stiu daca te-am ajutat cu ceva, dar eu, de felul meu, nici nu sunt prea mare doritoare de companie...

Va pup pe toate si, daca nu mai reusesc sa intru azi, noapte buna si... pe maine!
PS Noaptea trecuta mi-a zbierat baiatul de m-a innebunit! Cred ca m-am ridicat din pat de 6-7 ori!!!! Nu ma-ntrebati ce avea ca nu stiu! Cred ca il supara a patra maseluta! Dar stai, ca vin caninii!!!!!
Ceau!!!!!!

Daniela & Matei (23 noiembrie 2004)

Album de baza

Poze noi-noute!!!!!

Relatia mea cu oamenii s-a schimbat: acum sunt mama unuia dintre ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

eveline, unde crezi ca ar trebui sa intreb a propos de bani? La res. umane de la serviciu, sau la primaria de sector sau... unde?
De adresa incorecta nu cred ca se pune problema, doar n-or fi tampiti...
Te pup mult!

Daniela & Matei (23 noiembrie 2004)

Album de baza

Poze noi-noute!!!!!

Relatia mea cu oamenii s-a schimbat: acum sunt mama unuia dintre ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Eveline,nu esti singura "nesocializata" ,ma alatur si eu. Eu de atata socializat cu cratita si aspiratorul am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai des la vara,la concediu.
Apropo de concediu ce la dam puilor de papa cand suntem plecati?Ma refer la masa de pranz,cu restul ne descurcam cu o incropeala,dar masa de pranz este o problema mare.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Daniela,cred ca cel mai bine este sa intrebi la Directia Muncii,ei se ocupa de plati,nu cei de la primarie.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Daniela eu as intreba peste tot, zau asa....doar e vorba de banii tai. La noi nu s-au mai facut actele prin primarie ci direct prin directia de munca, asa ca eu as intreba acolo....dar in cazul tau intreaba la primarie....sau, in cel mai rau caz, chiar la posta. Vezi poate-s venite listele cu cele ce trebuie sa primeasca bani chiar daca n-au venit banii....macar sa stii daca esti printre ele...Cum iti spuneam, eu ma plangeam doamnei de la directia de munca atunci cand am fost sa depun actele, ca nu stiu pe de rost nr de cont al cartii mele de credit si a spus nici sa nu-mi bat capul ca oricum nu o intereseaza caci nu fac viramente prin banca primele luni.
mariussimiuc eu ma gandeam ca atunci cand voi merge la mare o sa manance bianca cu noi pe la vreo terasa....serios vorbesc, cred ca am sa-i iau o ciorbita ceva din care mananc eu mai intai si gratar la felul doi....altfel nu ma duce capul nici pe mine ce sa manance la pranz, doar n-o sa ma pun pe gatit pe la vreun aragaz in primul meu concediu cu bianca caci se duce toata ideea de concediu pe apa garlei....asta in cazul in care mai mergem la mare caci de cand cu gripa asta aviara, cine stie ce-o mai fi....

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Eu nu sunt prea bine, ma doare-n gat ca pe copiii mici. Si tusesc uscat si... si... si-mi vine sa ma duc acasa la Alexutzu care e la fel ca si mine: numa' ca lui ii mai curg si mucisorii. Nu mult, insa el nestiind sa sufle sta cu nasucul infundat mereu. Diseara trebuie sa-i bag ceva pe nasuc ca sa poata respira pe el ca nu stie mititelul sa respire pe gura. Si la pranz doarme foarte prost din cauza asta. Se scoala plangand dupa 45 min. - o ora si il potolesc greu. Il sperie senzatia asta ca nu poate respira cum trebuie...

In rest burtica-mi creste ca din apa. Aseara, burtica mea arata ca la sarcina cu alex in 13 sapt. Fara sa exagerez. Si parca la alex era mai mult conturata sub buric, acum parca-mi creste cu totul, de jos pana sub sani. O fi fetita? M-oi amagi eu?
Azi ma duc la dr. de fam. sa vedem cum stam cu sarcina (atat cat ma paote consulta ea).

.......in 8+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Try, sanatate multa si aveti grija de voi….vezi ca de fapt n-am eu impresii cu burtica..ca si eu am zis ca mi se pare ca e mai mare ca si cand am fost cu Alexia, hmmmm lasa, noi sa fim sanatoase

12+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!
gata, mi-am instalat antivirus...ca muream fara Dc...
Am vazut pozele Danei si ale lui Risi, tare mi-au placut, mey Danette mey, ce semeni cu sora ta si ce frumoase sunteti amnadoua mey...De Risi ce sa zic, n-am cuvinte...-ici la dulcetica

Eveline, da mey...chiar e facuta fara voie poza, ba chiar am vrut s-o sterg, da eu nu ma indur, ce e cu copilu' se pastreaza . Cat despre socializare...vorba lui Miha, cu aspiratorul, cu masina de spalat, cu fierul de calcat si ...in bucatarie...nu e extenuant?...de unde energie si ptr alte socializari? S-ar gasi, dar ce facem cu piticu'?

Felis, uite iti fac o marturisire, in poza in care e suparici, l-a facut tati sa se supere, ca prea ear hlizit in toate si nu stiu ce nu i-a dat...si gata lacrimile si boticu' . Tare faine frame-urile tale

Miria am vazut-o pe scufita, dulcinica foc. Mai tre sa-ti vad si operele...acusica...

Vorbiti de concedii? Voi nu vedeti ca vine iarna? Cel putin pe la noi....Noi asta vara am papat borcanele, la vara...sa vedem, cum zicea si eveline, un gratarel, ceva...sa ajungem cu bine pana atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eu n-am mai putut sa postez nimic de cand am citit despre tragedia AndreeiC.Am mai bantuit pe la diverse subiecte dar nu-mi mai gaseam cuvintele.Au fost cateva zile in care am plans desi n-am cunoscut-o si pur simplu n-am putut sa-mi iau gandul de la ea si de la fetita care a ramas fara mama din prima zi a vietii ei.Si de la taticul pt care ziua de nastere a fetitzei va fi mereu o zi de doliu….

Try,ce barbatzel s-a facut Alex,nici n-ai zice ca are abia un an si un pic!

Am vazut si pozele cu cele doua cucuiete ale Ionelei.Niste frumoase amandoua!M-am ramolit eu sau chiar ai zis tu mai demult ca nu stiu care ti-a zis ca Emily are mutrisoara de baiat?Daaaa?Si acum cine mai are ceva de zis???Ca e domnisoara frumusica foc!

Felis,Mihai are 9 kg?Pai inseamna ca e foarte bine!A recuperat fantastic.Am vazut si eu pozele si atat iti spun : sa fii mandra de Mihai,ca ai motive!E dolofanel,are falcutze si se vede ca e fericit,e inconjurat cu multa dragoste.

Miha si Aime,cum e reteta aia de supa de rosii cu galuste,please?Sa papam si noi daca ziceti ca e buna,nu?

Craitza,bine ai venit printre noi,cu printzesa ta Luiza.Ma gandesc uneori cate fete citesc ce scriem noi aici dar nu se incumeta sa se bage in vorba.

Mai fetele,cand naiba vin banii aia de CIC,780RON?Voi ati primit ceva?Eu am scris pe cererea aia ca vreau sa-mi puna banii in cont si era vorba ca in primele 2 luni vor trimite la toata lumea prin posta,indiferent de optiunea facuta.Bine,bine…dar nici in cont,nici prin posta n-am primit nimic pana acum.Ma rog,am primit alocatia aia de mizerie…

Spuneti-mi si mie va rog pe ce site e lista aia cu dosarele incomplete,te pomenesti ca figurez pe-acolo si degeaba imi lungesc gatul dupa bani.

Cecilia,Try,Flory, mai povestiti-ne si noua una-alta despre cum merge sarcina.

Aime,ce fel de periuta de dinti ai luat pt Vladut?Eu inca n-am facut nici o incercare sa-l spal pe dinti.Oricum cred ca sansele sunt zero,dar macar sa stiu ca avem periuta.

Carmen si Cecilia,si noi avem probleme cu scutecele,ne trezum uzi de multe ori.Mai demult foloseam Pampers facuti in Polonia,pe urma de la nr 4 n-am mai gasit decat facuti in Turcia si atunci a inceput distractia : aproape in fiecare dimineata ne trezeam uzi de pipi.Am trecut pe Libero si o vreme parka a fost mai bine,dar acum e cam tot aia.Eu nu inteleg de ce si e o chestie care ma deranjeaza,toata ziua buna-ziua copilul e ud si eu trebuie sa schimb patul.Pai atunci la ce mama naibii mai folosim scutecele astea?

Eliza5,si la noi e cam la fel cu somnul de noapte.Avem cateva episoade (in unele nopti doar 3,in altele cate 5-6) din astea de urlete.Pur si simplu incepe sa urle.Trebuie luat in brate,calmat,pupat,plimbat.Lapte nu mai bea noaptea de pe la 4 luni,deci nu pt asta se trezeste.Si nici pt ceai.Intre episoadele astea de urlete nu doarme linistit.Nuuuu….se tot foieste,se rasuceste,se dezveleste,se ridica in fund (dormind) si se culca cu capul spre celalalt capat al patului.De fiecare data eu ma ridic sa-l verific,sa nu ramana dezvelit.Habar n-am de ce face asa si mai ales pana cand o sa faca asa.Cert e ca ma doboara noptile nedormite.

Ad_rianna,ziceai ca le pui puiutilor vanilie la papa.Ce fel de vanilie?Zahar vanilat?

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput