Copilasi de nov-dec 2004(109)
Raspunsuri - Pagina 7
Cecilia C spune:
Danette, foarte frumoase pozele de la ziua ta si Iris e o super dulce si draguta…si mey ce mica e lumea, ma uitam la poze si pe cine vad acolo???? Pe Corina si pe Cosmin..ii stiu si eu, Corina lucreaza cu cumnata mea Simona….asa ca daca mai vorbesti cu Corina transmite-i salutari de la mine ( Cici) si sa stii ca prima data l-am recunoscut pe Cosmin, ha ha
Pupici
12+ sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
daniela_sb spune:
Vai ce Scufitza Rosie suparata, Miria! Adevarul e ca trebuie sa faci pe plac copilului mai, ca de nu te doare capul....
Mai are rost sa subliniez ca esti talentata ... si inspirata? 
Daniela, uite retata cu broccoli: se opareste broccoli (sau conopida sau alte legume) in apa clocotita cu putina sare. Apoi se da la cuptor in putin unt si punanad pe deasupra un ou amestecat cu iaurt si branza de vaci. Se presara si putin patrunjel.
Aime
la cretulin dulce si scump.
Dana, ce mult semeni cu sora ta!
si la Iris cea manierata.
L-am vazut si pe DJ Silviu. O sa apelam cu incredere cu ocazia primului chef
. Cat despre greutate eu as zice sa nu-ti faci prea multe griji. Daca copilul se simte asa bine in pielea lui... Si Danutz a stagnat cateva luni bune la 10 kg, si atat de des l-am cantarit si i-am spus cate kg are ca a si invatat si acum daca il intreb zice ca are "detze".
si Rianei care e domnisoara in toata regula si papa cumine singura ciorbica.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by danette
Asta era poza din seria "avem maniere":http://community.webshots.com/photo/548049752/2321613820048173761Xourhd
Dana & Iris 1an+
pozele noastre

dar cum de a reusit sa nu se murdareasca pe hainitze???!!!!!
adriana & bianca si tudor (03.11.2004)
FELIS spune:
Aime.. pupici la puiutul suparat... Ia ai grija nu mai supara baiatul ca imi venea sa pup ecranul sa il impac ...
Madachan... Edy e un scump...
se pare ca ii place zapada...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
danette spune:
Cici, ce surpriza... esti clujanca deci?
Le voi transmite salutarile tale, chiar ca-i mica lumea...Corina si-a schimbat recent culoarea parului, poate de-aia nu ti-a sarit ea in ochi...
Adriana, in final si bluzitza a fost harcea-parcea, evident!
Si-acum ca tot am scris pentru doua clujence, trebuie sa va spun ca Clujul este orasul meu de suflet, locul unde am fost cea mai fericita in viata mea, locul unde am trait studentia, locul unde mi-am cunoscut sotzul desi suntem baimareni amandoi...![]()
Fetelor, ma bucur ca v-au placut pozele !

tuturor.
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Cecilia C spune:
Miria pupam piticul cel suparat …si auzi, da-I mai la fetita ce-I trebuie, no mai suparati, ha ha ca asa face si Alexia..daca nu primeste ce vrea ea se pune pe un plans si plange cu niste lacrimi 
Aime, Vladut e un scump si vad ca si el se mai supara…ce au mai copii astia de plang asa cand nu le convine ceva??? Ha ha 
Felis, e super ce-ai realizat…sa stii ca ma apuc si eu numai ca nu stiu cand ca nu am vreme…e greu sa faci asa ceva???? Pupici la Mihaita
12+sapt
Poze
danette spune:
quote:
Originally posted by eveline
Danette frumoase poze....radiezi la petrecerea ta...sigur nu ai 23 ani???
Ana si Bianca-iubita
Eveline, esti dragutza
...sincer nici nu-mi mai amintesc cum eram la 23 de ani... deh... cu varsta, mai uiti..Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Cecilia C spune:
Dana, da sunt clujeanca….chiar ce mica-i lumea, nu? Ha ha
Pupici la Iris cea frumoasa
12+sapt
Poze
miria_cristina spune:
Mai, oi avea eu o Scufita Rosie scumpica si rasfatata, dar nici cu ai vostri nu mi-e rusine!!![]()
Am vazut ultimele poze si sunt tare frumoase!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina