Copilasi de nov-dec 2004(109)
Raspunsuri - Pagina 6
ad_rianna spune:
dana nu pot vedea pozele! trebuie sa-mi fac cont pt.asta?
adriana & bianca si tudor (03.11.2004)
eveline spune:
Dragele mele, buna ziua!
Am si eu o intrebare pentru mamicile care NU merg la servici: cum mai rezistati fetelor prin casa, ca eu simt ca-mi pierd mintile.....pe vremea asta de doi lei (de ex. acu la noi e destul de frig si bate si un piculet vantul) nu pot iesi cu cea mica mai mult de juma' de ora....uneori n-am iesit cu zilele. Dupa ce vine sotul de la servici mai iesim uneori pana la mama cu masina, si cam atat....in afara de DC, socializarea mea e sub nivelul marii
....plus ca simt nevoia de aer...
Azi am iesit cu Bianca pana la alimentara de langa noi, dar dupa ce am dat de coltul blocului am simtit ca ne doboara vantul....plus ca n-am avut ce face si am cumparat ceva mai multe decat imi programasem si nu prea stiam cum o sa urc scarile si cu Bianca si cu plasa( a se retine ca stau la et 4 din 4 deci fara lift...
)....bineanteles ca in timpul asta nu ne-am intalnit cu nimeni cunoscut, n-am avut cu cine schimba o vorba in afara de Bia la care eu vorbeam, eu auzeam....a testat toate baltile...Eu una abia astept vara sa ies prin parcuri sa ma intalnesc cu lume sa mai am cu cine vorbi (in afara de sot, care vine destul de obosit si care jumate din timpul pe care-l petrece cu mine imi vorbeste de servici...).
Na ca m-am racorit!
Va pup, in speranta unor zile mai calduroase!
Ana si Bianca-iubita

FELIS spune:
Le-am facut cu programul de la camera web... Ulead Photo Express
Otilia... nu am luat inca CIC-ul 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
eveline spune:
Felis draga, asa nu se poate....trebuie neaparat sa mergi si sa intrebi ce se intampla....mai sunt intarzieri dar totusi indata intram in martie si ar trebui sa luam deja pe a doua luna.
Nu pot decat sa-ti urez multa bafta si rabdare cu functionarii!!
Ana si Bianca-iubita

Daniela_Gina spune:
Ajutoooooooooooor!!!!!!!!!!!!!!!
Vreau si eu o reteta cu broccoli. Cea mai simpla si cea mai gustoasa!!!!!!!!!!!
Saru' mana!
PS E pentru 
Daniela &
Matei (23 noiembrie 2004)
Album de baza
Poze noi-noute!!!!!
Relatia mea cu oamenii s-a schimbat: acum sunt mama unuia dintre ei...
danette spune:
Mi-am dat seama si eu ca nu se vad pozele, nu stiu inca cum se "manevrez" bine site-ul respectiv... sorry.
Le-am pus din nou aici:
http://community.webshots.com/album/548049752TAdpTT
Adriana, probabil ca daca iti faci cont, le vezi... dar le-am pus oricum pe webshots.. si e mai usor...
Asta era poza din seria "avem maniere":http://community.webshots.com/photo/548049752/2321613820048173761Xourhd ![]()
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Daniela_Gina spune:
Felis, nici eu n-am luat banii pe ianuarie... ce ne facem?
Eu inca mai sper... Mie tre' sa mi-i puna pe card, si ma gandesc ca o fi mai dificil ![]()
Daniela &
Matei (23 noiembrie 2004)
Album de baza
Poze noi-noute!!!!!
Relatia mea cu oamenii s-a schimbat: acum sunt mama unuia dintre ei...
FELIS spune:
Danette... ti-am vazut pozele... F frumoase... Ai petrecut frumos.. si tu aratai tare bine
... Am vazut si dulceatza mica... cum papa turta dulce...
precum orice copil...![]()
Eveline... din pacate suntem cam multe cele care nu am primit... ma refer la forum in mare... Am sa ma duc maine...
Am mai aranjat o poza "Fereastra amintirilor!"
Daniela_Gina... imi inchipui ce sentimente ai incercat vazand puiul mergand prin camera... Din cele mai contradictorii...
Eu cu brocoli ii fac asa... Fierb niste brocoli, arunc apa. Le pun intr-un vas mic de yena (sau cum se scrie) le amestec cu putin unt (cat inca sunt fierbinti sa se topeasca untul sa nu ramana intr-un singur loc) pun si niste branza faramitzata...(se poate cascaval ras) si deasupra pun un ou batut bine si amestecat cu mirodenii (oregano, patrunjel)... Sare dupa gust... si le bag la cuptor...
Mai poti sa pui bucatele de jambon sau piept de pui fiert si taiat f marunt... Eu pun de obicei conopida si brocoli odata...
Dupa ce ai scos de la cuptor poti sa pui deasupra si niste smantana...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
eveline spune:
Daniela_Gina esti sigura ca-ti pun aia banii pe card? Intreb, stii de ce? Pentru ca eu am inteles ca primele luni nu avem speranta sa vedem banii pe card pana ei nu incheie nu's ce contracte cu ceva banci.....marea majoritate a mamicilor pe care le cunosc (inclusiv eu) am optat pentru CIC pe card, evident, e mai usor dar mi s-a spus ca cel putin primele trei luni lucreaza doar cu posta, pana incheie contracte cu banci....si mai e riscul sa incheie contract cu alta banca decat cea la care ai tu cardul , asa ca....Oricum, eu nu sunt din Bucuresti dar ma gandesc ca e valabila in toata tara povestea asta....eu zic sa intrebi. Si ar mai fi ceva....poate n-au aia adresa corecta si banii s-au reintors la ei, mai stii, orice e posibil la noi...
Danette frumoase poze....radiezi la petrecerea ta...sigur nu ai 23 ani???
Ana si Bianca-iubita