Copilasi de nov-dec 2004(109)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Am mai facut si niste "opere" de arta.
Uitati-le AICI

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Aime draga, e un scump Vladut! Acum chiar mi se pare ca seamana numai cu tine!
Miria Cristina, mi-a placut domnisoara ta, face niste mutrite! Cat despre tine, esti foarte talentata, ce rabdare ai sa faci asa minunatii, pe de o parte cred ca este si relaxant, nu?
Am admirat si un Edy simpatic foc, mai ce copii mari avem deja!

Noi am fost azi la ziua tatalui meu, unde ai mei copii au reusit asa: Bianca si-a dat cu parfum in ochi, dar si-a dat, nu gluma, dupa aia a bocit vreo ora pentru ca o tot usturau ochii (nu stiu cum a reusit, vroia sa se parfumeze cu ditamai flaconul si a gresit directia), Mihnea a reusit sa se strice un pic la burtica si evident ca nu aveam decat un pampers la noi, asa ca distractia a fost in toi. Una peste alta ne-am simtit bine, mai ales dupa ce am culcat fiecare copil in cate o camera si am stat fara griji...

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

la toate si multamim de laude ...nu ne-o luam in cap ...suntem un hlizit si un iubit...
am intrat numa putin...deh, dependenta asta...ca nu mai avem nici in antivirus pana maine si nu ma lasa tati sa intru pe net.
si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

Fetelor, azi s-a intamplat o chestie care m-a lasat fara grai... Era dupa amiaza, tati se uita la tv, eu navigam pe internet, iar puiul cel buclucas isi bea lapticul in patut. Si, cum stateam noi asa, fiecare cu treaba lui, ne trezim ca baiatul se plimba linistit prin camera... Am avut cateva momente de confuzie, dupa care m-am uitat la Silviu si l-am intrebat: "Mai, copilul asta nu era in patut acum cateva momente?" Sotul, nedumerit si el, a aprobat fascinat de ceea ce vedea... Nu ne venea sa ne credem ochilor! Matei a reusit sa coboare singur din patut (avem tarc din ala standard, destul de inaltut, zic eu... S-a folosit si de un taburet care era langa patut, si, in cea mai mare liniste a facut boacana cu pricina... Va dati seama cu ce frica voi sta de-acum incolo cand il voi lasa in patut, singur in camera... Daca il mai las!
Va pup si... noapte buna!
PS Eu cred ca o sa dorm pe taburetul de langa patut noaptea asta...

Daniela & Matei (23 noiembrie 2004)

Album de baza
Poze noi-noute!!!!!

Relatia mea cu oamenii s-a schimbat: acum sunt mama unuia dintre ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Eu nu am timp... da m-am apucat de alte lucruri... la contabilitatile mele... nuuuuuu
Ia uitati ce am facut eu AICI

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DANIELA - Rad eu rad, da'nu-i rasul meu. E amuzant cand povestesti, dar stiu cum e din experienta cu fii-mea. Sta deobicei linistita in patucul ei si danseaza, rade, se joaca sau isi bea laptele. La un moment dat, era mult prea liniste decat sunt eu obisnuita sa am in casa si m-am dus sa vad ce face. Ei bine, fiica-mea, draga de ea, era calare pe situatie, adica pe marginea patutului.
Am crezut ca-mi vad dublura in clipa aia. Vroiam sa o apuc si eram atat de speriata sa nu o dezechilibrez ca nu ma puteam misca din usa unde ramasesem.
De atunci, mai are tentative, dar stie ca tip la ea. Asta cand o vad, dar incerc sa o tin pe langa mine cat pot. Si nici asta nu-i bine ca se invata si nu mai vrea singura. Ee, si ce crezi? de fata cu mine isi pune piciorusul pe marginea patului si chiar al tarcului, care e mai inalt, si se salta in maini. Asa ca...ma astept la orice!
A cazut o data din pat, dar noroc ca a cazut pe o jucarie mare din plus si nu s-a lovit. Radea la imaginea ei din sifonier si a vrut sa o atinga cu mana si s-a ridicat in picioare pe marginea patului. Eu am un pat tare nefericit. Partea care ar trebui sa se lase in jos este cu balamale si ea se urca pe ele. N-am cum sa-l modific, asa ca stau cu frica!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Am intrat pe fuga,tre sa mergem la culcare,sa va salut!

Nu ma pot abtine sa nu trimit un la printesa suparata. E frumoasa foc chiar si atunci cand plange.

Felis,unde ai gasit mey "ramele" alea?Sunt super.Vreau si eu.Poate imi gasesc si eu timp.

Va pup pe toate!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

miria_cristina, iti multumesc mult pentru raspuns si sustinere, deci suntem "tovarase de suferinta", ca sa zic asa...
Si eu am luat foarte in serios problema asta, asa ca toata dimineata, dupa ce am papat, am exersat coborarea din patut... Este singura varianta pe care pot s-o adopt, pentru ca Matei al meu nu prea este afectat de tipetele mele! Aaaaaa! Cand tipa tati la el, e altceva, dar, cand tip eu, ma priveste asa, un pic contrariat, dupa care isi continua treaba inceputa. L-am mai si ciupit uneori, dar nu vreau sa-mi fac un obicei din asta; cu tipatul, ti-am zis, n-am nici o autoritate, asa ca am decis ca cel mai bine e sa ma asigur ca stie sa coboare din patut, macar sa nu cada si, Doamne fereste, sa pateasca ceva... Nu pot sa-ti spun cat de repede a prins miscarea; bine, mai trebuie lucrat, dar asta e! Efectiv nu am cum sa-i interzic sa coboare din patut. Cand ridica un piciorus si se prinde cu manutele de margine, nu mai e chip sa-l opresti, decat bruscat. Urmeaza apoi plansete, urlete, si, dupa ce acestea trec, incearca din nou...
De jucarii ce sa-ti spun? Nu-l intereseaza absolut nici o jucarie! Ce cuburi? Ce masinute? ce locomotiva? Se joaca cu ele cateva secunde, dupa care revine la fericirea vietii lui: trasul de sertare si suitul in ele, mutatul micului mobilier (tabureti, masa), urcatul peste tot unde e posibil: masa, tabureti (si astia sunt foarte instabili, fiind triunghiulari). Se suie in picioare pe ele si incepe sa danseze, iar mie imi sta inima!
Acum doarme...
Va pup pe toate si astept sfaturi. Voi ce faceti in situatiile astea? Ii atingeti? Ii certati?

Daniela & Matei (23 noiembrie 2004)

Album de baza

Poze noi-noute!!!!!

Relatia mea cu oamenii s-a schimbat: acum sunt mama unuia dintre ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

felis imi poti zice te rog cu ce program ai facut montajele?

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fetelor, am pus cateva poze de la ziua mea aici: http://www.snapfish.com/home/t_=45779015, este primul album "ziua mea", si o poza cu Risi din seria _ AVEM MANIERE_ http://www.snapfish.com/slideshow/AlbumID=37988967/PictureID=1105465592/a=45779015_45779015/t_=45779015

Daca intereseaza pe cineva pe site-ul asta puteti incarca si filmulete...

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput