Copilasi de nov-dec 2004(109)
Raspunsuri - Pagina 4
Madachan spune:
Paxela,multumri din partea lui Edy.Costumasul l-a primit la mot.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002
paxela spune:
quote:
Originally posted by Madachan
Paxela,multumri din partea lui Edy.Costumasul l-a primit la mot.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002
si Silviu tot la mot l-a primit
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
fulguletz spune:
aime-iutza, haha..ce mi-a placut poza aia cu "am facut oki" ![]()
![]()
...cu exceptia a cateva pozici, fittu zambareste de zor meyyyy....
..si categoric a inceput sa semene si cu tine...![]()
madachan, dar ce cumintzel sta Edy la spalat pe dintzi...eu duc lupte frate cu David ...vrea sa suga el la periutza aia ...
da mey adriana, din pacate, era necesara operatzia lu David...doctorii zic ca , in mod normal, se fac de la 3 ani in sus operatziile de fimoza, dar la el trebuia, nu se mai putea amana...

acu face si el pipi ca omu 

congelat si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Ne mai laudam si noi cu cate un coltisor de dinte si unul de masea!
Pana acum cand i-au iesit ceilalti dintoci n-a prea facut scandal,insa aseara a fost de groaza.Astfel incat am recurs la 2 ml de Nurofen,dupa care s-a linistit,iar dimineata mi-a zambit intr-un colt de dinte.![]()
In dupa amiaza aceasta Robert al meu si-a descoperit o mare pasiune:urcatul si coboratul scarilor,rulante sau nerulante.Am fost pana la mall si m-am plimbat cu si pe scari de-am ametit.Stie el probabil ca mai am vreo 2 kile de burta de dat jos.![]()
Am cumparat astazi niste pastrav pentru maine,dar nu prea stiu cum sa-l fac.Ma ajuta cineva? Si inca o intrebare intrebatoare:are oase multe pastravul?
Aime,sa-ti traiasca zambariciul.Aici m-a dat gata. E un scump.
Unde ai gasit mey mamicile alea?Ca vreau si io!![]()
Si aici oare ce-o fi? Un omulet al zapezii? 
Va pup pe toate!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
miria_cristina spune:
Buna, fetele!
Am reusit sa pun cateva dintre pozele mai recente pe care le-am facut. Asa ca, daca vreti sa ne admirati suntem pregatite!![]()
pozitze rosii
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
eveline spune:
Miria imi venea s-o iau pe iubita ta de acolo si s-o alin cumva....este asa de dulce si neajutorata in poza a doua....ce patise mai? Dar se pare ca dupa aia s-a inveselit...tare scumpica mai e!!

Ana si Bianca-iubita

oany spune:
Salutari si de la noi!!!
Madachan, intrebai de tratament pentru nasuc infundat...eu i-am dat Olynth pentru copii cate un puf de trei ori pe zi( e drept ca pe prospect scrie pentru copii peste 2 ani, dar ni l-a recomandat dr.), iar dupa jumatate de ora, solutie Colargol, o picatura in fiecare nara...In cateva zile nu a mai avut nimic!!!! Noi in fiecare zi ne curatam in nasuc cu Sterimar...
Ieri a venit pediatra la noi, nu o mai vazuse de multisor pe Riana si am chemat-o pentru un control de rutina...a cantarit-o si are 10kg 600
! nu ma asteptam!!! la cat mananca ea... iar la controlul de la un an avea 9500...sau nu o cantarise bine medicul de familie? In rest suntem bine...i-am facut si o demonstratie de dans si dat din fundulet, i-am zis si cati ani avem...
Va dorim o duminica frumoasa, sperand ca la voi e mult mai frumos afara...
Mami Oany si Printesa mea, Riana Ioana
www.ryanna.photosite.com/ryanna/" target="_blank">Albumul Meu
oany spune:
Aime am vazut pozele lui Vladut, si tare ne-au mai placut, cel putin prima poza...dulce foc...are un aer asa de copil mult mai mare, de cavaler, il pupacim
( pacat ca nu e o icoana cu trei pupacioase, eu , mama si Riana) dulce, dulce!!!!
Miria am admirat-o si pe Scufita Rosie, e asa dulce suparici...si are niste gene...
!!!
Mami Oany si Printesa mea, Riana Ioana
www.ryanna.photosite.com/ryanna/" target="_blank">Albumul Meu
miria_cristina spune:
Devine patetica si-i curg lacrimile garla cand nu primeste ce vrea ea! In poze era vorba despre aparatul foto!
Da'-i asa smecherica, de cand plange ii curg lacrimile direct pe covor din ochisori!!![]()
Adica nu se incurca cu ochi umezi, ii curg ca "bobitele" lacrimile pe obrajori!![]()

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
danette spune:
Aime, am vazut pozele, e asa de dulce Vladutz, si are o casutza asa de dragutza!

Categoric, subscriu si eu la ce zic fetele, seamana deja cu tine!
L-am vazut si pe Edy a lui Madachan, scumpic foc si el... am remarcat cat de cuminte sta la spalat dintii!
Acum ma apuc de vizionat pozele Daminaei!
Dana & Iris 1an+
pozele noastre