Copilasi de nov-dec 2004(109)
Raspunsuri - Pagina 12
monica-elizabet spune:

si

pentru mamici si fetitze mici de 1 martie
dar si pentru baietei
eu stiam ca ina rdeal poarta si baietii martisor![]()
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
daniela_sb spune:
Sa traim asa cum suntem (cum zice Raluca)!!!
Sa fim fericite si iubite!!!!

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
mariussimiuc spune:
Chiar daca afara este iarna in toata regula,pentru mine a venit primavara.Primavara cu tot ceea ce inseamna ea,lumina,verdele proaspat si parfumul florilor.Dar primavara vine si pleaca...Va doresc SA VA RAMANA IN SUFLET NATURA INTREAGA ZAMBIND...
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
FELIS spune:
In primul rand va doresc o primavara ca-n povesti... sa va umple sufletul de liniste, impacare, bucurie sincera precum cea a unui copilas... incredere in ziua de maine si mult optimism...
Un 1 Martie fericit si un martisor de la Mihai!...
Si pt ca e primavara in sufletele noastre, haideti sa daruim cate un ghiocel pt 2 mame care se serbeaza saptamana aceasta sa le umplem si lor sufletele cu adieri calde de primavara... www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70168" target="_blank">AICI SI www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69927" target="_blank">AICI
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
andreap spune:
Buna dimineata!
Nu sunt eu asa poeta ca Raluca
..dar tot o sa va urez o primavara minunata,sa fiti fericite si iubite!Si iata ca in Bucuresti a iesit si soarele

Multumesc fetelor de raspunsuri
..Mariuca e mai bine parca,dar tot tuseste rau in somn,mai ales in primele ore dupa ce adoarme,apoi gata,se linisteste.
In rest,nimic nou....
Pupam dulce pe mamici,fetite..si pe baietei si va dorim o zi minunata!
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
eveline spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Madachan
Cred ca Edy are cei mai putini dintisori,doar 7,de 4 luni nu i-a mai iesit nuci unul.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002
Mada,aici v-am luat!Noi avem doar 6,din care 2 doar pe jumate plus un colt de maseluta.
Mai fetelor ia spuneti-mi voi mie la cat timp este relevant testul de sarcina?
Va pup pe toate!
Mihasi
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
In privinta dintisorilor, si Bianca numai 6 are....si atat....fara nici o urma de altceva.
I spune mamico, TESTUL DE SARCINA e pentru tine????!!!!

Eu parca tineam minte ca e relevant la 6-7 sapt de la UM...parca asa....oricum, iti doresc ca inceputul de primavara sa-ti indeplineasca dorinta (care o fi ea....).Si pentru restul fetelor urez numai de bine si fericire si lumina!
Monica-elizabet nu stiu cum e in ardeal, dar in moldova barbatii poarta sigur martisor.....de fapt 1 Martie e un fel de ziua barbatilor aici....de cand sunt mica stiu ca trebuie sa iau cadouri la barbati(baieti) de 1 martie si ei noua de 8 Martie.....ma rog, egalitatea intre sexe
Si nu in ultimul rand Corina bine ai venit printre noi!
Ana si Bianca-iubita

raluca.gabriela spune:
Aici sunt poze cu Mamarutza facute in lunga pauza in care v-am simtit lipsa tare, tare...
Si... sa nu uit: Mariuca are tot numai 6 dintisori...
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
Corina75 spune:
Neata mamici si pitici!
Acum , la inceput de primavara, sa fiti sanatosi (in primul rand) si voiosi, sa aveti parte de tot ce e bun pe lumea asta.
Si sa speram ca o sa avem vreme mai buna (ca la Brasov e iarna in toata regula....).
Multumesc de urarile de bun venit, trebuie sa-mi fac temele si sa va cunosc pe toate...sa citesc din urma...
Pana una alta, sa ne prezentam: sunt mamica unui pitic mic si dulce foc (asa zicem toate, nu?..dar daca asa e...) pe nume Andrei, care are in momentul de fata 12kg si 80cm, multi dintisori (acum ii ies si premolarii si caninii de jos...ce e in gurita lui, saracul....) dar nu vrea sa zica nimic....doar silabe fara adresa...
In schimb pricepe tot si e un mare smeker....
genul de copil fara stare si pus numai pe cotrobait...deh, mecanicul lui tata....trebuie sa pun niste poze recente....sa-l vedeti daca vreti...
Pupici la toata lumea. 
Corina si bebe Andrei
dama spune:
Un gand frumos de primavara din orasul Violetelor si ele vestitoare ale primaverii: Un martisor http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fr/1/14/Violette1%28s%29.jpg de la David pt toate fetitzele si mamicile acestui topic.
Sa rasariti din zapada si sa infloriti ca un camp de ghiocei albi si puri pt a intampina primavara cu caldura sufletelor voastre de femei minunate, mame si sotii iubitoare.

Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
fulguletz spune:
vai ce martzisor frumos am primit noi de la Mihaitza(felis)...

...te pupam Mihaitza dulce !
..
fetilii, se facu si 1 martie, aici a nins ca la balamuc, nu se simte nici o adiere de ghiocel (salbatic sau domestic) ...dar sa ramanem optimiste ca doar azi e ziua noastra ,o zi de martzisoare si 

Dutzineasca

, danke danke pentru urari...le intorc inzecit pentru al tau sotz pestisor...asadar "la multi ani sotz de Dutzi! " si pe cale virtuala trimitem toate gandurile noastre de bine catre Darmstadt ![]()

bobitzico, vaz ca mai traiesti mey...
...l-am operat deja pe David...
Corina, am pus poza in gala...

congelat si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

Noi avem doar 6,din care 2 doar pe jumate plus un colt de maseluta.