Copilasi de nov-dec 2004(109)
Raspunsuri - Pagina 13
fulguletz spune:
Davidutzu tiz, multumim si tie pentru martisor
...Damutza, am ascultat mesajul tau telefonic dar nu am apucat sa te sun
...
Ralucutza, fi-ta e o dulceatza mey...iar poza aia cu coditze e 

![]()
anda74 spune:
Alex si mami lui va uram "la multi ani!"mamici,fetite si bunici,sa fim cu toatele precum primavara cu mult soare si copacii inverziti,sa avem parte de iubire,sanatate,bucurie si impliniri.Si sa uitam pentru o clipa de toate grijile pe care le avem,caci pana la urma suntem femei.Pupici multi si sa fim iubite caci meritam!

ad_rianna spune:
am intrat doar sa va urez sa aveti o primavara frumoasa si insorita cu multa dragoste si impliniri
si mai am o intrebare pt. fetele din bucuresti: NU AVETI CUNOSTINTA DE UN JOB IN REGIM PART-TIME (4 ORE)? E VORBA DE O NEPOTICA DE-A MEA STUDENTA IN BUCURESTI LA STIINTE ECONOMICE (CRED, SAU CEVA CU RELATII INTERNATIONALE, NU MAI TIN MINTE EXACT
) CARE AR VREA SA CASTIGE SI EA CEVA PE LANGA CE PRIMESTE DE LA PARINTII EI. MULTUMEST MULT 
adriana & bianca si tudor (03.11.2004)
aime spune:
Fetele, noi, adica eu si Vladut (azi la plimbarea de martisor) va uram o primavara minunata, plina de sperante si impliniri...sanatate si ....

ptr toate mamicile si toate fetitele de noiembrie-decembrie.
Daniela_Gina spune:
La multi ani,Fulgulet Iti doresc multa fericire si multa sanatate!!!!!
La multi ani de 1 Martie, fetelor! Sa aveti cea mai frumoasa primavara din lume, cu multa iubire si cu cele mai frumoase zambete de la fluturasii vostri minunati...
Corina, bine ai venit! Imi pare rau sa aud ca aveti si voi problema cu hipospadiasul! La ce dr. vreti sa mergeti? Sa stii ca largirea canalului era cea mai importanta problema! Asa mi-a zis mie dr. Cernea! Asa ca e bine ca ati facut-o, altfel riscati o infectie urinara... Succes mult si... tine-ma la curent! Cand ati programat operatia? Of... mi-e groaza cand ma gandesc ca tre' sa ne intoarcem si noi la doctor...
Pupici multi lui bebe Andrei cel grasulin (12 kg!!!!!!) Matei abia sare de 10!
Pentru fetele interesate de eruptia dentara a puilor, va prezentam cazul nostru:
... 
A propos de dinti... exista cineva pe lista care si-a dus puiul la pedodontie? Asa, la control... Eu o sa-l duc cat mai curand, pentru ca mi se pare ca s-a adunat un pic de piatra pe incisivii de sus, si nici cu spalatul pe dinti nu ne prea delectam... Nu-i place, decat asa, de prosteala, mai mult suge periuta si ii place sa o tina in mana, pur si simplu. Daca incerc sa-l spal eu, nu ma lasa decat pe dintii de jos, iar de aia de sus nici vorba sa ma ating! De obicei il tin in brate cand ma spal eu, ca sa ma imite, dar el, in loc sa ma imite... rade! Si, in continuare, suge periuta...
Cam asta ar fi...
Va pupam mult si, inca odata, la multi ani!
Daniela &
Matei (23 noiembrie 2004)Album de baza
Poze noi-noute!!!!!
Relatia mea cu oamenii s-a schimbat: acum sunt mama unuia dintre ei...
Jasmine spune:
Aime,mersi pt reteta,o sa incerc si eu.
Dama,eu nu i-am dat deloc varza pana acum.La Craciun i-am dat numai miezul de la sarmale.In schimb mananca fara probleme mancarica de mazare sau de fasole verde (congelate).
Corina75,bine ai venit.
Ad_rianna,eu in ceai ii pun miere,dar ii dau destul de des la masa de seara prajituri cu mere sau cu branza de vaci,la care pun zahar (ce-i drept pun mai putin decat ar trebui conform retetei).
Madachan si Miha,se pare ca noi v-am luat!
Radu are doar 4 dintisori si un premolar.
Danette,si eu am crezut ca sunteti surori gemene.Si ramasese deschisa pe ecran
o poza cu voi doua si sotul meu care a vazut-o de la distanta zice “tipele alea doua sunt gemene,nu?”
Hai mai Felis ca m-ai dat gata cu felicitarea aia cu Mihai printre petale de flori.E superba!
Fetelor,in Ardeal traditia e ca baietii sa primeasca si sa poarte martisoare,va spun sigur.
Flory,cum sa va uit,pe voi burticile
?Sunt cu ochii pe voi ca pe butelie.
Apropos de asta,Miha,e timpul sa faci un test de sarcina
?
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
Bobita spune:

Si Amina are tot 6 dinti, nici urma de masele, in schimb scirtie din gingii cind nu i se face pe plac
Mey, auziti la barbatu-meu: cica sa mai facem un bb, da sa fie baiat
Io i-am zis ca il fac cu finu, sa fim siguri ca e baiat![]()
![]()
Dar nici asa, nu is nebuna sa mai fac cupiii la 40 ani, tre sa fi 
eveline spune:
Salut inca o data!
Intrebare intrebatoare care necesita raspuns rapid (pe cat se poate): au voie cei mici nuci? Caci mama mea ne-a invitat in dupa amiaza asta la ea....face saraili sau baclava....nu stiu care din ele ca le incurc....ideea e ca nu stiu daca sa-i dau sau nu si la asta mica. Stiam ca parca n-au voie nuci si alune dar nu mai stiu pana la ce varsta si nici nu mai stiu de ce: provocau alergii sau era posibilitatea sa se incece....caci daca e a doua varianta se exclude in cazul de fata....sunt f bine macinate-n prajitura.....dar daca e prima please spuneti-mi...
Ana si Bianca-iubita

Corina75 spune:

Tocmai ce am parcurs galeria cu poze si m-am bine-dispus...ca tot a iesit soarele si la Brasov...incepe sa miroase a primavara...
Daniela Gina, noi vrem sa mergem la Dr Voinescu sau la Dr Basca, in orice caz, anul asta...mi-e foarte groaza de spitale, ca stiu cum e de la prima operatie, si te inteleg perfect prin ce ai trecut....e pur si simplu oribil...

. Tu esti sigura ca dr vostru e ok? uite, caut-o pe bmb (Beatrice), ea e la Budimex si poate te ajuta cu vreo informatie...daca ai nevoie..problema e ca stiu ca e f ocupata si intra mai rar pe forum...
pupici ![]()
Corina si bebe Andrei
Bobita spune:
quote:
Originally posted by eveline
Salut inca o data!
Intrebare intrebatoare care necesita raspuns rapid (pe cat se poate): au voie cei mici nuci? Caci mama mea ne-a invitat in dupa amiaza asta la ea....face saraili sau baclava....nu stiu care din ele ca le incurc....ideea e ca nu stiu daca sa-i dau sau nu si la asta mica. Stiam ca parca n-au voie nuci si alune dar nu mai stiu pana la ce varsta si nici nu mai stiu de ce: provocau alergii sau era posibilitatea sa se incece....caci daca e a doua varianta se exclude in cazul de fata....sunt f bine macinate-n prajitura.....dar daca e prima please spuneti-mi...
Ana si Bianca-iubita
Poti sa ii dai numa sa nu faci abuz. Alergie, nu face de la nuca din prajitura.