Clubul nurorilor (17)
Raspunsuri - Pagina 6
impreuna spune:
Neatza dragelor.
Oare ce face Andreea?:)
Cami mi se pare corect sa lasati la o parte actele de caritate, sa-si plateasca si ea cheltuielile si asa poate mai scapati de ea cateva luni bune:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
simiena spune:
Buna.
Sunt si eu noua pe aici dar soacra e veche . Si cu multe pilde , dar o dau doar pe ultima - la multi ani de zece luni lui bebe cand el a facut doar 9 . Intr-o vreme ma stresa venind din 3 in 3 zile pe la noi, dar acum am gasit solutia - il trimit pe fiu-su pe la ea din trei in trei zile cu diverse treburi si eu am scapat de ea de o luna si jumatate .
Numai bine .
Mamicul lui Elian
poze elian
impreuna spune:
Bun venit simiena, e cam comica soacra-ta din ce povestesti, cam putin ce-i drept:) Ca sa te trecem pe lista, zi cum e femeia, bun sau rea? Ca mi-e greu sa imi dau seama.
Poate mai face ea gafe, dar e o femeie buna, sau poate face din rautate..., mai hai cu povesti:)
Cherry am postat in acelasi timp, deci pe aici sunt si eu, astept sa-mi adoarma copilu, sa vina socru acas si sa merg si eu in orash la o intalnire :)
impreuna spune:
Am poza cu socru-meu si nepoata aici, mari gospodari :)
camelia72 spune:
Simona,bine ai venit,să crească mare și sănatos Elian!
Dana,soacra doarme cu bb în cameră pt. ca nu avem o cameră liberă,iar Mihaiță s-a obișnuit să doarmă singurel,când era bolnăvior sau agitat mai dormeam eu cu el...acum...fac naveta intre camere!
Flavia,am mai trecut-o odată la întreținere iar după vreo două luni a plecat,bineînțeles,tot noi am plătit si partea ei...acum dacă se întâmplă același lucru,vom schimba yala,chiar nu mai putem să facem acte de caritate,de-am fi avut pt. cine...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
cherry22 spune:
Flavia, ce mutrita blanda are socrul tau! Sa-ti traiasca!
Simona, bine ai venit! Cum e socrela ta, buna sau rea? Ca sa stim care raanduri se ingroasa, cele rosii sau cele albastre?
Cami, cere-i scorpiei banii in avans, ca doar la voi nu e birou de caritate. Doamne, ce femeie odioasa!
si nu te lasa!
Despre socrela mea, nimic nou. Dupa cum am zis, nu mai trec pe la ea, ca sa nu ma enervez. Si ce bine e!
va pup
lavinai spune:
simona, bine ai venit!!!! sper sa fie soacra cu rosu, ca am ramas in urma la listutza....:)
Flavia simpatic e "bunicu' " Sarei, ,adica ai un socru bland... al prima vedere!!!
pe la soacra am fost zilele trecute... asa de suparata e saraca ca mie mila de ea.... s-a bucurat cand i-am dus clatite facute de mine....ca m-am gandit si la ea!!!
Lavinia: Sotie alintata si in curand (sper)......... !!!!!!!
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
camelia72 spune:
Cherry,nu dă scorpia nimic in avans,sunt tare curioasă când va vedea negru pe alb cât va da...va găsi diverse pretexte...da' stați să vedeți când va trebui sa dea și pt. curent și cablu tv. căci tv-ul e nelipsit,nu pierde nici o telenovelă...!
Flavia,să-ți trăiască socrul,cred că-i om bun,se vede că-și iubește nepoțica...pt.Sara,nora mea frumoasă!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
a.cicel spune:
Ce fac fetele?
Eu incarec sa imi revin. Inca am bataturi in talpa de la dans.... Ca am dansat toata noaptea. Nu stiu daca in total am stat 2 ore la masa. Abia pe la ora 5 bb a inceput sa fie rau si am stat cuminte, dar si invitatii inecpeau sa plece...asa ca, a fost la fix. Oricum...a fost SUPER. Revin cu amanunte si cu poze maine. Va pup pe toate si va multumesc inca o data pentru urari si felicitari.
15+
POZE
cherry22 spune:
Andreea, bine ai revenit printre nurori! Acum esti nora cu acte uin regula, sa se tina socrela bine
Abia astept sa ne povestesti cum ati petrecut si sa vedem pozele.
Cum te cheama acum?
fericitei doamne
Cami pentru ca reusesti sa supravietuiesti cu o asemenea scorpie
va pup