Clubul nurorilor (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Hey, a aparut proaspata sotioara! Bine ai revenit!
Fetele ,eu am inceput sa numar zilele care mai sunt pana la plecarea socroseniei.Dupa Paste ,gata
De abia astept!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Yuhuuu Andreea, asteptam sa iti treaca bataturile si sa vi sa ne povestesti tot si sa va vedem

Mersi fetelor de urari, aproape ca-mi vine sa=i spun socrului ce complimente ii faceti, doar ca mi-e frica sa nu i se urce la cap:)

[red]Cami[/b] deci ramane cum am stabilit (cuscre:)?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Lavinia si Camelia, v-am vazut si eu minunatiile; sa va traiasca! Frumos de numa', toti trei!

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fetelor,
Ce mai faceti? Mi-a fost dor de voi, dar placutul timp petrecut cu sotiorul si mai apoi problemele forumului nu m-au lasat sa mai vin.
Vaz ca v-ati incuscrit..frumos! Io nu "posed" decat una bucata copil patruped de 3 luni si aprox. 3 sapt...da' inca-i mic si nu-l invat la "prostii".
Flavia surpriza a fost degustata la maxim...am primit si eu cadouri si o surpriza cu bataie lunga. Toate au mers asa cum le-am programat si astfel am avut o seara de neuitat.
Andreutzo...DOAMNA...m-am gandit la tine, sa stii! Ma bucur ca a iesit asa cum ati vrut! Asteptam povesti, poze, can-canuri!
Acush s-au terminat bateriile neuronului, asa ca va urez seara faina!!
Pup u all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by pinquleasa

astazi toata ziua am cautat ochelarii mei de soare sa-i dau ei (am o pereche asa mai mari)...dar nu i-am gasit...am sa -i mai caut.
i-am promis ca la nunta de aur am sa o machez asa profesionist, sa-i mai ascund din curcubeul fermecat ce-l poarta prin jurul ochilor.
mi-e mila de ea ,ca mai ales acum ,la 50 de ani de casnicie si cu casa plina de musafiri din care unele oficialitazi...ea sa-i primeasca umflata si colorata pe la ochi ....e penibil tare ptr ea.
problema poate nu sunt vanataile, ci umflaturile ca e umflata rau desii tine mai impermanenta ghiata.
Nico

Cauta sa gasesti Lasonil, unguent cu Heparinoid si Hialuronidaza, enzima care descompune produsii de metabolism ai hemoglobinei, deci hematoamele = vinataile vor disparea mai repede. Merge si cu un simplu unguent cu Heparina. Grija mare, sa nu-si bage si in ochi!!! Ai sa vezi ca trece!

Eu nu prea am timp sa scriu, dar de citit... va sorb cuvintelele!...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Andreea felicitari si "Casa de piatra"

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

'Neata, fetele! Cam liniste pe aici, ce faceti, dormiti?
Andreea, DOAMNA, ti-au trecut bataturile? Asteptam sa ne povestesti tot, ca altfel nu scapi de noi

Dana, dar nu poti scapa de socrela mai repede? Urc-o intr-un tren expres cu destinatie necunoscuta, poate scapi de ea vreun an, doi

la toate noricile si sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Flavia, stii tu de ce imi apare numele cu rosu?????

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata...
Nadia, condoleante ! Proaspata doamna... FELICITARI !
Ieri n-am reusit sa intru... pana la 10:30 nu am putut intra deloc, iar dupa... mergea ffffffff greu...

Raza de soare, curand sotie de pui alintat

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput

Flavia, cred ca s-a rezolvat.

Mergi la inceput