Clubul nurorilor (17)
Raspunsuri - Pagina 5
impreuna spune:
Si eu abia astept sa revina Andreea sa ne povesteasca cum a fost
Marina pai ai ceva bataie de cap la servici, nu gluma:)
Nico asa mai zic si eu noutati despre soacra. Imi pare rau de ea saraca, da mi se pare haioasa faza cum ai povestit-o, cu aniversarea casatoriei. Iti dai seama saraca femeie, sa fie in centrul atentiei si sa arate cum arata... Da-i si tu un sa treaca :)
Mona pai cum sa te uitam, nici pe a ta soacra n-am uitat-o, nici chiar pe cumnata :)
Fetelor, chefuiti?:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
camelia72 spune:
Salutare!
Andreea...gata...semnasi...?Bravo,acum esti o DOAMNA,te asteptam cu noutati...hai,bine,dupa luna sau saptamana de miere...!
Nico,imi pare rau de situatia cu soacra ta,asta e...cine sare pari multi...tocmai acum la nunta de aur!
Va pe toate!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
impreuna spune:
Cami tu cum petreci azi? Soacra-ta pe unde mai umbla?:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Alynutza spune:
Am trecut si eu sa va salut. Azi am fost si eu pe la soacra, a vrut sa ne puna la masa, c-am mers si noi pe la 12, de, duminica mai greu cu trezitul, insa trebuia sa mergem, ca vineri ne vin nashii in vizita si-am vrut sa ma sfatuiesc cu ea, cu ce sa-i astept si alte chestii. N-am ramas insa, ca eu deja pregatisem mancarica, numai s-o pun la cuptor. Oricum am stat la povesti aproape un ceas jumate... iar am pus tzara la cale cu nunta, imi place ca totdeauna pot povesti de-astea cu ea si niciodata nu zice "hooooo" (cum zice al meu musiu).
Impreuna, sper ca ai primit PM-ul meu cu "doftorul de dintzi".
Nico, nasol pentru soacra ta, sa pateasca chestia asta intr-o zi asa speciala, insa cand citeam, parca o vedeam pe bunica-mea, care la 80 de ani alerga dupa autobus... Ca sa nu mai zic ca nu demult (1 an-2), cand statea inca singura (casa ei e chiar langa a noastra) se urca pe scara care era rezemata de balcon ca sa vina la noi ca-i era lene sa ocoleasca... He, he, anul asta face 91...
pinquleasa spune:
astazi toata ziua am cautat ochelarii mei de soare sa-i dau ei (am o pereche asa mai mari)...dar nu i-am gasit...am sa -i mai caut.
i-am promis ca la nunta de aur am sa o machez asa profesionist, sa-i mai ascund din curcubeul fermecat ce-l poarta prin jurul ochilor.
mi-e mila de ea ,ca mai ales acum ,la 50 de ani de casnicie si cu casa plina de musafiri din care unele oficialitazi...ea sa-i primeasca umflata si colorata pe la ochi ....e penibil tare ptr ea.
problema poate nu sunt vanataile ci umflaturile ca eumflata rau desii tine mai impermanenta ghiata.
Nico
camelia72 spune:
Flavia,eu am fost cu Georgi la Mc'Donalds la ziua unui coleg de la gradi,am petrecut vreo doua ore...Acum a venit și soacră-mea acasă,ca de obicei,s-a băgat in pat la tv.!Bărbatu-meu se duce mâine sa o treacă la întreținere,se fac 15 zile de când tot vine și nu vrem să avem probleme la asociație...ce față va face când va trebui sa plăteascâ...!
Nadia,condoleanțe,Dumnezeu să o odihnească în pace!
Haide-ți,măi,fetelor,mai puneți poze în album...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
diadaniela spune:
Camelia,da' de ce doarme bb cu ea in camera?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
lavinai spune:
camelia foarte bine!!! sa o treceti al intretinere, poate asa se simte si ea.....!!!!!
Lavinia: Sotie alintata si in curand (sper)......... !!!!!!!
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
cherry22 spune:
'Neata, fetele!
Ce faceti? E cam liniste pe aici.
Andreea, cum a fost? Abia astept sa intri si sa ne povestesti, cu lux de amanunte.
Flavia, pe unde esti, ca tu erai cea mai activa?
la toate nurorile si sa aveti o saptamana minunata