Mamici casnice (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fetelor nu stiu ce sa zic, daca sa stergem pe cineva de pe lista sau nu... , poate sunt fete care vor sa revina, cel putin cele care povesteau la inceput si acum au luat o pauza..., Porumbela nascut, Anculina a fost operata, Gargaritza a disparut de tot de pe DC, dar sper sa revina (poate nu mai are net)...
Eventual cele care au intrat o singura data si apoi pauza..., dar cine sta sa verifice cine a avut doar o postare?
Eu as zice sa le lasa, ca loc este, iar cand se lungeste lista prea mult o putem restrange...

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

ralucutza,sunt de langa orastie!al meu sot zice ca sunt nepoata de-a lui decebal..cine stie din ce radacina al arborelui genealogic ma trag si io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

diadaniela am un sfat!CUMPARA-I!

SYMACO si eu tot din hd!din petrosani!cunosti locul?ca eu stiu unde-i orastie!

RAALUCUTZA27+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Fetelor nu stiu ce sa zic, daca sa stergem pe cineva de pe lista sau nu... , poate sunt fete care vor sa revina, cel putin cele care povesteau la inceput si acum au luat o pauza..., Porumbela nascut, Anculina a fost operata, Gargaritza a disparut de tot de pe DC, dar sper sa revina (poate nu mai are net)...
Eventual cele care au intrat o singura data si apoi pauza..., dar cine sta sa verifice cine a avut doar o postare?
Eu as zice sa le lasa, ca loc este, iar cand se lungeste lista prea mult o putem restrange...

de acord, da' sunt mamici care s-au inscris, la noi n-au mai scris, da' in alte subiecte sunt f active, deci ...?????
totusi, zic si eu ca flavia loc este, iar cind se lungeste lista prea mult o putem restringe.

alexa & fam

Mergi la inceput

ce e cu pauza asta?
numarati banii sau ... ca e o vreme!
sa fiti iubite si sa iubiti! azi e Dragobetele.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Gata am ajuns acasa moarta de oboseala

In legatura cu fetele care nu sunt active...parerea mea sa nu ma...(dupa cum mai spunea inca cineva, scuze ca nu imi mai aduc aminte cine)sa le dam un PM sau mail, si daca in o saptamana nu se "aude" nimic sa le stergem din lista, sau poate isi anunta intentia de fi din nou alaturi de nou...Acum astept oole

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Da, e o idee si cu PM, sau sa anuntam aici:
Mamicile casnice inscrise pe lista si care nu si-au mai facut aparitia, sunt rugate sa dea un semn de viata daca doresc sa ramana pe lista si sa fie active (dupa posibilitati:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Imi dau si eu cu parerea, cred ca e mai bun un PM, ca daca scriem aici tot nu cetesc.

Iar a venit ploaia la mine , mi-a trecut nasul partzial, asha ca am iesit iar cu Isabella la plimbare. Doamne, ce inima are lumea asta de aici, nu-s dom'le ca noi romanii, sint reci de gheatza, nu potzi sa te imprietenesti cu nimeni, in afara de un salut nimic mai mult.
Asha ca, am venit acasa si m-am pus pe... , ca-mi lipsesc prietenii, o fi de vina si astenia de primavara, si vremea de afara, si... stresul de sint asha deprimata.
Pina una alta, va multzumesc ca existatzi , ma simt foarte bine aici la "mamici casnice".

Plec sa-mi culc odrasla, revin

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Hop si io in mijlocul zilei, asta da eveniment
Raalucutza, da mey, merit ca nu-s ce m-a apucat de v-am uitatara tocmai pe voi cu dpn-ul cred ca erai ultima pe lista de burticute si din motive identice cu lipsa mea pe aici uitai.... hehe.... tocmai graviduta care locuieste in tinutul viselor mele....
Cafeloiul de dimineata a ajuns la mine abia acum, cred ca l-ati trimis prin posta. Evident ca incercand sa incep savurarea a venit mama, socrella nu doarme, Gogo e pe cale sa se scoale asa ca fulger va fi mesajul meu.
Sunteti niste scumpulite si jumate ca ma sustineti, inseamna enorm pt mine!!!!!!!!!!! De plictisit vad ca v-ati plictisit de musafiruta mea, ei bine luni se interneaza iar, asa ca Saraca face si ea haz de necaz, nu ma mai supar pe ea ca-i bolnavioara, ma lua duiosia
La piata am fost azi heheee dar pe ce vreme..... Gogo saraca in carut isi trasese sapca pe ochi si barbiua in gulerul gecii c-o batea vijelia si ploaia si socrella ma punea sa-i dau fetii banana, si asa era inghetata, ma lua si-un tip la sfatuit sa bag cupilului mana-n buzunar, ca doar soacra nu vedea ca inghetam cu toatele.. deh, Moldova nordica ii polul frigului in genere si oamenii0-s calit. Off topic parca n-ar avea piele aomenii astia, baga mana in apa clocotita si tin ouale fierbinti in mana (de Paste, nu va ganditi la oaresce) ca ma complexeaza de tot.
Fetele care au lipsit - cred ca e super ideea cu pm-ul. termen de gratie 3 zile.
Sarumana pt PM o sa intru sa bag poze, !
Oops au venit cu imine-n camera sunt la un pas in spatele meu paaaaaaaa!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

danelutza, conteaza pe noi.
andreea, bafta cu musafira.
hai sa va zic ce am patit azi. pe YM am dat la o adresa la care trebuia sa fie o prietena, de cineva care mi-a vb f urit. eu urasc limbajul vulgar, mai ales in public. ma cosolez spunindu-mi ca nu era ea, era altcineva.
voi ce ziceti?

alexa & fam

Mergi la inceput