Mamici casnice (12)
Raspunsuri - Pagina 5
impreuna spune:
Daniela si Andreea contati pe noi, ca si eu contez pe voi:)
Alina eu cred ca nu era ea. In cidente din astea se intampla destul,e mai ales daca intra pe net de la servici sau un club de net, oricine poate fi prin preajma. Cred ca te-ai enervat, si mie mi-ar sari mustarul si tocmai asta e si intentia "interlocutorului", asa ca ignore si nu-i da satisfactie.
Cine trimite PM?:)
Andreea asta da eveniment:) Apopo de piele, eu n-am mai auzit sa tina mana in apa fiarta, da stiu ca unii umbla desculti pe zapada, deci cred ca e vorba de caleala
Flavia (sotie si mamica fericita)
symaco spune:
ralucutza,cam cunosc zona,petrosaniul nu asa bine dar eu am stat 2 ani in vulcan copil fiind!
eu as putea sa trimim pm-urile numai ca saptamana viitoare cand voi avea mai mult timp.de azi si pana miercuri il am pe sotul meu acasa..asa ca sa nu ma dati disparuta sau sa ma stergeti de pe vreo lista.si incercati sa nu faceti vreo 3 capitole noi pana revin!
sa stii ca ai dreptate cu moldovenii,ca si al meu sot moare de cald si eu sunt congelata.desi nascut si crescut la bucuresti prin vene ii curge sange de moldovean!
alina,tot ce e posibil sa nu fi dat sign out si sa-i fi intrat altcineva..asta in cazul in care stii ca persoana respectiva scrie de pe la servici/cafe net.
danelutza,uite sa suntem colege de suferinta ca si la noi e vreme urata,sta sa ploua si iar au anuntat zapezi.nici cu nemtzi nu mi-e rusine cand e vorba de raceala..ca tre sa le tragi cu clestele vorba din gura!.da io m-am obisnuit cat de cat..adica am cam devenit si eu la fel cand e cazul,si prieteni am romani si alte natii...numa nemtzi nu!
deci:in caz ca nu mai reusesc sa il dau jos pe al meu sot de pe pc...ne auzim abia saptamana viitoare!
la pitici
la mamici
la burtici
la burticile in devenire
ange spune:
bonjourica,ce credeati ca scapati de mine?!
am 5 min pauza.colegul e cu copii afara la zapada.iarasi a nins...
eu cica am ramas in casa sa pregatesc micul dejun dar nu am rabdat sa nu trec pe aici sa va salut
eu am vrut nici sa nu le adaug pe lista pe fetele care nu trec pe aici insa nu mi-am permis fara aprobarea vostra.
eu zic ca una din voi sa le dea m.p.si sa le aduca aminte ca sunt inscrise la subectu nostru.care se ofera? eu nu poci,zau ca as face si treaba asta
Sau le stergem pur si simplu si daca apar le punem la loc.Ce ziceti?
Sunt cateva care nu au nici date,nimic.
ma bucur tare ca va place listuta.si cu userul nu-i bay Flavia.Chiar putem sa deschidem cap. din el.Ar da frumos.Si asta ramane cum vreti voi.
Cu ce ideei veniti pt. listuta?
Eu una ma gandeam sa punem jos intr-un colt "linkuri utile" legate de noi femeile si de copii.De copii stiu multe.
pup la voi,
c.
impreuna spune:
Hah, Cami te-am prins:) Vad ca esti pusa pe fapte marete, da-i bataie
Super faina ideea cu link-uri utile, da-i bataie si noi ne dam apoi cu parerea:) Numa sa nu fie reclama, sti tu...
Sa vedeti ce fac eu acuma: Sara nu vrea sa doarma si l-am lasat pe socru sa o culce, eu m-am pus la comp, castile pe urechi si muzica data taaaaare sa nu mai aud nimic. Si doamne bine-i:)
mihaela amalia spune:
Cred, si eu, pana la urma ca cel mai bine e, sa le stergem din prima pe fetele care nu dau pe aici, si daca vor reveni le vom trece la loc...
Si ideea cu linkurile e super
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
impreuna spune:
Fetelor, eu parca nu sunt impacata:)
Si eu sunt pe alte liste chiar daca nu dau prea des pe acolo:)
Hai sa trimitem mai 1 PM cel putin si apoi mai vedem...
Of...ce ma omoara organizarea asta:) Eu is mai dezodronata de felul meu
alexa si mami spune:
sunt de acord cu flavia, hai sa nu stergem pe nimeni.
cami, distractie placuta! sa adoarma cupiii repede.
alexa & fam
ange spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Fetelor, eu parca nu sunt impacata:)
Si eu sunt pe alte liste chiar daca nu dau prea des pe acolo:)
Hai sa trimitem mai 1 PM cel putin si apoi mai vedem...
Of...ce ma omoara organizarea asta:) Eu is mai dezodronata de felul meu
tu nu treci des pe acolo insa ele nu trec deloc pe la noi
mie-mi este indiferent.
nu vrei sa le dai tu m.p.? vad ca esti singura activa pe aici.Celelalte dorm sau ce?!
eu cu colegul acasa si tot trag cu ochiul pe aici!
deseara mergem toti 4 la film.Robert abia asteapta pt. ca stie ca acolo mananca pop corn si bea cola
Acasa nu-i bun pop-corn-ul pe care-l fac eu si cola e interzisa
asa ca ma dispera cu intrebarea:"mami cand mergem la cinema?"
un weekend placut.
c.
ange spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
cami, distractie placuta! sa adoarma cupiii repede.
alexa & fam
senx.o sa am grija sa adoarma repede.
deasta-i ducem si la film,apoi ii alergam prin zapada si la 19,00 sleep ca mami si tati au treaba multaaaa
c.
ange spune:
quote:
Originally posted by symaco
lista e suuuper!
imi imaginez ca avusesi putzin de munca la ea!
ralucutza,ange ar fi pus si DPN-ul nostru daca ar fi stiut cand e....al meu e 17 aprilie!
zau de inteleg ce inseamna
e data cand vei naste?
ralucutza,symaco daca vreti sa va trec data la care apare bebe pe lume astep sa-mi comunicati si execut imediat
pe gegea stie cineva cum o cheama? pe ea parca am vazut-o destul de des pe aici parca
cat despre linkuri o sa ma ocup zilele astea.problema este ca majoritatea sunt in franceza.Sunt situri pt. copii dupa care ma ghidez eu in meseria mea dar o sa le pun ca nu e musai sa stiti franceza sau engleza.
O sa pun si siturile Maiei.Sunt cu jocuri pt. copii.
Si,Flavia nu am eu treaba cu reclama.Nu ma gandeam la situri concurente dc-ului
hai ca ma duc la ai mei.am inebunit de tot cu forumul asta
c.