Mamici casnice (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

camelia felicitari pt listutza frumoasa foc! .chiar aveam nevoie de asa ceva!

andora-andreea da de ce doar pt symaco?nu stii ca si eu -s cu burta la gura??.glumesc evident,dar tin sa si precizeez acest aspect ca nu vreau doamne fereste sa se supere careva pe mine!

RAALUCUTZA27+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neataaaa somnoroaselor.
Luati d'acilea , ajunge la toate????Daca nu mai spuneti si va mai dau

Cami super listuta , si bafta cu colegu'

Eu va parasesc cateva ore ca fug si eu sa fac cumparaturi in afara orasului, ies putin la judet

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata!
Cami ,wow,super listuta!Sper ca te distrezi bine cu colegul.
fetele ,azi m-am trezit prima ,asa ca va dau eu cafeluta.
Nico ,am si eu o reteta de negresa ,simpla ,simpla,daca o mai vrei imi spui si ti-o scriu diseara.
fetele zic si eu o vb,pe fetele astea care n-au mai trecut de mult pe aici(cel putin 1 luna) n-ar trebui sa le stergem?Incarcam lista degeaba. Zic si eu!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Beyyy,sunteti chiar culmea!
Trezireeeeeeea!hai la o vorba ca umblu de nebuna pe aici .Pun posturi in disperare!
Dati-va jos din!
Raluca ,hihi,si eu vreau sa-mi cumpar ochelari de soare (tot 100 de euro hihi)si sotu' nu prea e entuziasmat.Oricum imi cumpar .las ' ca -i trece supararea.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza si de la mine. Nu va mai dau cafea ca vad ca aveti deja:)

Pai mei Cami tu ai vrut user comun, acu las sa fie:)
Ca sa intre link-ul direct in album, ar trebui sa fie cam asa:
albumele noastre (asta-i de incercare:)

Cred ca apare doar al tau Mihaela ca e public, restul sunt private si nu se vad.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea ti-am trimis PM cu user si parola, acu asteptam poze:)

Mai faceti-va o poza cu ochelarii aia (Ralucutza si Dana), macar in poze sa-i vedem si noi, ca eu una sunt curioasa.
Mie imi plac aia cu care s-a pozat colegul Cameliei, cu inimioare:)))

Alina ti-am vazut pozele, pe unele le mai vazusem, da imi place mult aia cu franzela, mancao-ar mama pe ea de mancacioasa:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si multzam pentru cafea.

Flavia eu am tras cu ochiul si am vazut toate albumele, chiar si cele private

Ange sporuri la... cu soatza.

Andora spor la cumpereturi cu socrella.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

lista e suuuper!
imi imaginez ca avusesi putzin de munca la ea!
ralucutza,ange ar fi pus si DPN-ul nostru daca ar fi stiut cand e....al meu e 17 aprilie!
nico,io sunt total pe dinafara cu dulciurile...de curand invatai sa fac o placinta cu branza!,mai stiu sa fac gogosi,langosi si clatite!.cred ca are legatura cu faptul ca nici nu imi plac dulciurile si deaia bag la cap asa de greu!
andreea absentele se motiveaza ca tu c´hiar ai un motiv forte,vezi poate te faci ca uiti pe socrela in piatza,macar pana gaseste drumul spre casa ai cateva ore linistite!
bey,io tot am vrut sa va zic de vreo cateva ori da m-a luat uitarea...ce se serviti numai cafea diminetza,dati si la gravide ceva,un capucino,un ceai sau o cafea mai slabutza!
si mie imi plac ochelarii cu inimioare!
cami,sa ai un we frumos si plin !
danelutza,te asteptam la burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata mamici si burtici!
cami, BRAVOOOOO! super listuta.
nico, io am o reteta bunaaa si simpla. o dau pe pm?
andreea, iti tinem pumnii. da' cind ... mai pleaca si socrosenia, ca m-am plictisit io de ea, da' tu ...?
miha, dana multumim de cafelute.
flavia, ai dreptate, vrem poze cu .
si io zic tot ca dana, mamicute care decit s-au inscris si apoi PA, sa le stergem. nu dati cu oua!

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

poate ca inainte sa le stergem pe casnicutele care nu au mai dat pe aici,ar trebui un PM,email in care sa le intrebam ce fac si daca mai participa la subiectul nostru.poate unele au fost plecate in concediu,muncesc si nu prea au mai avut timp sa intre..etc.

Mergi la inceput