Mamici casnice (12)
Raspunsuri - Pagina 2
ange spune:
Danelutza,pai treci pe
eu sunt prin zona.
imediat te pun pe lista
pretenele,voi vedeti pozele din albumul nostru(mami_casnice)???
gata,ajunge!ma duc sa fac curat si mancare ca acusica apare colegu si eu stau pe net si ma joc
orice modificare vreti la catalog spuneti si execut.
o sa deschid un cont aici pe forum la care vom avea acces toate.
in felul asta poate oricare dintre noi sa deschida cap. nou si sa puna catalogul.
Poate eu nu sunt prin zona cand se termina un capitol si voi nu puteti sa puneti catalogul...sau puteti?!
c.
impreuna spune:
Moama ce faina-i lista
Cami cred ca ai avut ceva de lucru, dar a meritat
Acu iti dam dezlegare sa te bucuri in voie de colegu
Eu ma uit la meci, am venit din oras si am trecut la nani, ca raceala asta m-a molesit de tot.
Mai voiam sa zic ceva, dar iar am uitat (batranetea:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
Asa, ca mi-am amintit: Cami vezi ca Mihaela a inregistrat deja userul comun, acum asteptam confirmarea :) (tu ai citit ceva din urma?:)
Link-ul de la "albumele noastre" nu intra in album, ci doar in yahoo. S-ar putea modifica? Asta ar fi singura sujestie:)
Nu stiu de ce, dar eu parca am impresia ca deja suntem in wk, ca urmare ma ia asa o moleseala...
pinquleasa spune:
io iarasi is in urma
fetili care le are mai bine asa... cu bucataria in special cu dulciurile??
mie mi-a asa o pofta de negresa ....da-ti si mie o reteta ,dar nu asa complicata ca-mi prind urechile..
va pup
Nico
impreuna spune:
Nico eu chiar nu le am cu dulciurile nici pregatit nici mancat:) Da vezi "la bucatarie", acolo trebuie sa fie tot felul de retete, inclusiv de dulciuri rapide.
Pofta mare :)
ange spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Asa, ca mi-am amintit: Cami vezi ca Mihaela a inregistrat deja userul comun, acum asteptam confirmarea :) (tu ai citit ceva din urma?:)
Link-ul de la "albumele noastre" nu intra in album, ci doar in yahoo. S-ar putea modifica? Asta ar fi singura sujestie:)
citesc in urma dar asta mi-a scapat...
dar chiar nu e nevoie sa deschidem cap. noi cu userul comun.
merge sa copiati catalogul si sa-l puneti pe prima pagina a noului capitol.Aviz Flavia
Numai ca cine deschide cap. nou are obligatia sa inceapa cu catalogul si sa se ocupe de el pe parcursul celor 10 pagini.
ma bucur ca va place.astept si celelalte pretene sa-si dea cu presupusul
Flavia nu merge sa ajungem direct in albumul nostru...
incearca tu si eu dau cu copy si paste.
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
pinguleasa,uite aici.www.culinar.ro
spor la treaba!
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Moama ce faina-i lista
Cami cred ca ai avut ceva de lucru, dar a meritat
Acu iti dam dezlegare sa te bucuri in voie de colegu
senxam sa-l devorez
ange,mamica de 2 ori
foto
ange spune:
tot eu ca voi dormiti cred...ori
maine nu-s prin zona si cred ca nici sambata.
sa fiti cuminti si sa nu dormiti dezvelite
somn usor cu vise placute
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">poveste Maia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">poveste Robert
andora spune:
Fetelor scumpelor, mai intai sar'na mult-mult pt gandurile bune legate de musafira No comments
Eu sunt pe dinafara, pierd de zor capitole dar ma bazez pe pretenutele mele sa-mi dea in cap cand e ceva important si eu nu ma auti-sesizez
Dar daca-s ultima p-aci macar sunt prima in listaaaaaaaaaa Felicitari, e frumoasa foc sa n-o deochi, dar nu trebuia si DPN pt Symaco?
Hai ca-nchei acum cu paragrafele astea mono-sintactice. Sa fiu egoista si sa zic despre mine... maine ma asteapta un drum cu tot cu socrella la piata pt cumparaturi ca sambata sunt mosii daca ma-ntelegeti... dar vine we si nu mai sunt singura acasa...
mda, gata auto-compatimirea, ma bucur ca voi sunteti bine si glumete asa cum va stiu, dar eu tot nu stiu care e parola mai trimiteti-mi-o si mie pleaaaase... ori pe PM ori pe Mess. Sarut manusitele.
Inchei ca mor de frig. Scuzati stilul haotic, cam asta e si-n mintea mea acum Pup dulce si sa speram in vreumuri mai bune!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea