Nunta in Iasi (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Salut miresici scumpe!
Va citesc in fiecare zi si va pup. Am o veste buna: sunt mamica!
Am aflat cind imi inmormintam sufletul meu: pe bunicul.Dumnezeu mi-a luat pe bunicul si mi-a dat un ingeras in burtica!.Mai mult nu pot scrie ca sunt destul de confuza si distrusa! Mi-e dor de el mult tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Seara buna tuturor!

Se pare ca de cand nu am mai scris eu, voi ati fost f productive si ati umplut pagina dupa pagina! Tineti-o tot asa!
Liliana , felicitari si casa de piatra iti doresc!Sa fii iubita si fericita toata viata alaturi de sotul tau!
Am vazut cateva poze si abia astept sa pui si restul pozelor de la nunta! Se cunostea ca radiai de fericire.Ai fost o mireasa superba!

Lorym si Lulla felicitari pt bebei.Cred ca e un sentiment sublim sa simti ca in trupul tau a rasarit inca o viata mititica.
Sa va dea D-zeu bebei sanatosi,voiosi si frumosi, iar voi sa ii cresteti in dragoste si belsug!!!
Lorym,sincere condoleante pt moartea bunicului tau!
Sa stii ca D-zeu cu o mana ne da si cu una ne ia, insa important e sa ne gasim echilibrul si sa intelegem ca fiecare are un rost pe pamant si un timp cand tb sa vina si sa plece.
Mi-e f greu si mie sa accept asta (si fetele stiu de ce) insa alta cale nu exista si e mai bine sa traim impacati cu felul lucrurilor de a fi.

Despre mine nimic nou, doar ca DJ-ul nostru vine pana la urma la nunta si nu va mai fi nevoie de inlocuitor.

As vrea sa va intreb daca stie cineva ce s-a intamplat cu firma Preference .....Sun de vreo 3 zile pe fix si mobil si nu rasp nimeni. Oare is in vacanta ?
Nu imi trece nici un motiv serios prin cap ca sa inteleg de ce nu-i gasesc nicicum.
Stiti ce program au in weekend ca sa trimit pe cineva sa dea de ei cumva?

Multumesc!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Loredana, desi noi vb. pe mess iti spun si aici: sarcina usoara si un sau sanatosi

Cristina, nu stiu ce sa iti ca nu ai reusit sa vb. la tel. cu Preference dar pot sa iti spun ca sunt mai greu de gasit la sediu sambata si duminica pt. ca de obicei se ocupa de nunti. Eu sunam inainte de a merge la ei si asta in timpul saptamanii pt. ca nu erau tot timpul acolo. Cred ca tot mai bine e sa incerci la tel. o programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara,
Ce fac fetele mele?
Incep prin ati spune condoleante, Lory. Stiu ce inseamna, DAR tu ai ceva mic acolo, care o sa va lumineze viata. Sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos si voios!
Lulla si pt tine si BB tau, la fel!
Cristina bine ai revenit la noi! Succes la pregatiri!
Voi zuzele 'babe' ce faceti?
Sefa, matalutza?
Hai va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor.

OANA si LILIANA sa aveti casa de piatra. Am vazut pozele cu voi si sunteti tare frumoaseee!! OANA splendide pozele tale. As avea si eu cateva intrebari: covorul rosu de la biserica era sau ai facut tu rost de el? Artificiile prin cine le-ai luat? Tot prin agentia aia Eva? Cat te-a costat? Deci artificiile de la biserica, din sala si de pe tort. As vrea sa stiu in caz ca ma hotarasc , in aprilie cand vin acasa sa iau leg. cu agentia. Iti multumesc.Aaa si nu uita sa-mi spui de covorul rosu. Si aranjamentul floral tot ag. Eva s-a ocupat?
Scuza-ma ca ti-am facut atatea intrebari. D-ne sa nu va deochi cat de frumoase erati!!

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna seara!!!
lorex bun venit pe si printe miresici...CASA DE PIATRA!!!
lorymfelicitari!!!
sunsmile ce mai faci scumpa??tu nu faci bb??? hai ne bagam amandoua o data??
salut toate fetele ca sunt prea obosita sa mai pot sa scriu fiecare nume in parte

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata la fete,
O zi frumoasa de vineri sa aveti!
Nushu eu vreau din toata inima, numai ca pana prin iunie nu se poate. Trebuie sa terminam cu interventiile chirurgicale pe maxilar si mandibula. Apoi...sigur ne punem pe treaba! Si mi-ar placea sa vina din prima, dar cum o vrea DD! Si tie iti doresc sa vina BB cand vreti voi!
Va pup pe toate si va doresc o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Multumesc Nushulica!
Cryss, eu am vorbit chiar azi cu cei de la Preference si am stabilit o intalnire pentru luni...deci..mai insista, eu am sunat pe un nr de mobil, singurul pe care il am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Salutare si de la mine!

Bey, eu nu sunt sefa... Nusha zicea asa. Daca va uitati in urma, o sa vedeti. Departe de mine gandul de sefie. Ma lipsesc de asa ceva...

Lorex, bun venit! Daca ne spui si restaurantul, biserica, te trecem in listuta... Esti de-a mea! In sensul ca eu am nunta la o saptamana dupa tine...

Cristina, bun revenit! Dimineata m-am trezit cu gandul la tine... Nu-mi explic. Ce mai face tatal tau? A mai ajuns la spital?

Lulla! Ma bucur ca si tu ai revenit! Si de tine ma intrebam oare pe unde esti chiar ieri...

SunSmile... ma astepti pe mine pentru bebe, da??? Ca din iunie, poate ma pun si eu pe treaba. Dupa nunta...

Nusha... hai ca te-am iertat, bine?

Lorym, vorba Darriei, am mai vorbit cu tine si pe Mess. Nu vreau sa mai revin aici, da? Nu te superi, sper! Oricum ma gandeam la o surpriza pt fetele cu bebe... In curand aici, la mesajul cu listuta...

Lili! Am descarcat si eu pozele! Sper sa reusesc sa ti le trimit in curand! Sunt 2-3 care imi plac fff mult cum au iesit!

As mai avea multe sa va spun, dar azi se implinesc 12 ani de cand bunicul meu nu mai este... Asa ca sunt un pic cam trista, chiar daca afara e asa frumos...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor! am intrat doar sa va salut ca nu am nimic de povestitam o stare cam nasola si apropo raluce-i asa frumos afara?!!! ca mie nu-mi place deloc s-a topit zapada care era dimineatza si acu sunt numai balti peste tot
multumesc pentru iertare

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput