Nunta in Iasi (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Nusha, hai mai ca e frumos! Nu da importanta baltilor si mizeriei. Uita-te la zapada, mergi pana in parc, sus, in Copou (eu am fost aseara). E fain de tot... Cred ca acum e si mai si... Nu am avut atata zapada toata iarna cata este acum... Eu am iesit azi de dimineata din casa, pe viscol si era super... M-am simtit exact ca in copilarie cand stateam la bunici si era zapada mare, mare...
Ia si tu partea frumoasa a lucrurilor!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza303 spune:

SALUTARE!

Liliana eu pt. decoratiuni am incheiat contract cu Preference si as vrea sa stiu cum ai lucrat cu ei?
Fetelor am vazut ieri pe site la Preference niste huse aurii cu aranj .floral,super,vreau si eu ....nu stiu inca cat costa...vreau sa ma duc sapt viitoare pe la ei .. sa-mi schimbe culoarea huselor,sper sa accepte.
Am incheiat contract si cu cei de la prajituri si tort, cu cei de la filmat ma intalnesc peste 2 sapt.,vin am gasit,rochie am,mirele are costum,decoratiuni am,nu stiu ce mai trebuie ....cred ca mai am destul timp...bani sa gasesc si timp ...restul vine de la sine

VA pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melania_h spune:

Fetele,

ralnied1, liza303,
Freia, Nusha, Lorym, lorex, danangie, iulissa, darria,sunsmile, enderbaby, lili

O primvara frumoasa si cat mai multe bucurii!!!

Lorym felicitari pentru bebe!!!! Cred ca esti tare emotionata!!

Ma scuzati ca nu am mai dat nici un semn. Am fost foarte ocupata cu bagajele.In seara asta plec si sunt tare emotionata. O sa merg in New York prima data cu sotziorul pana duminica si apoi acasa in Atlanta.

Ieri am reusit sa ajung pana la Bucuresti sa imi caut o rochie de seara si am colindat multe magazine cu prietena mea de acolo, dar ori sunt frumoase, dar prea scumpe si nu merita, ori sunt ieftine,dar urate. Acolo o sa gasesc ceva cu siguranta. Imi pare rau ca nu am putut sa iau ceva de aici, sa fie romanesc. Dar am rochitza de mireasa oricum.

Bafta la pregatiri!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau!
Ce fac mumoasele? Inzapezite? Imbaltite? Si aici e la fel, dar azi a fost o zi frumoasa cu soare!
V-ati ales baba? Apropos MADAM Lili, baba se alege inainte, NU in ziua care ti se pare faina! Trisoareo!
Va pupicesc pe toate, weekend placut si ne mai auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Se zice ca baba e hotarata deja de destin aduni cifrele corespunzatoare zilei tale de nastere pana iti da o cifra intre 1 si 8!spre ex.baba mea e pe 8 pt ca sunt nascuta pe 26!
nunta mea :Astoria, Biserica Sf.Lazar!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Baba mea e pe 7 ca in fiecare an..cine are baba astazi? e soare!!
pupici la fete!

Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vera1981 spune:

Buna fetelor!Sunt o miresica 2006. Am nunta pe 3 sept. Ce sa spun? Am emotii foarte mari si vreau sa ma sfatuiesc si cu voi pentru ca am constatat ca merita! Va pup! Pe toate!

Mergi la inceput

Eu mi-am ales baba pentru maine, 5 martie. Si iubi la fel. Ca taiem motul. Implinim un anisor!!! Dau de baut, de papica, muzica, dans... chef! Cine vrea, sa pofteasca! Incepem de azi!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Lore e drept. Asa se spune. Si in cazul acesta astazi e baba mea. O zi superba, in care am fost doar in geaca de blugi pe afara. Io mi-o alesesem pe 8, de ziua copilului frumos!
Vera bun venit pe DC! Sa aveti o nunta de vis! Vrem amanunte...si cand apare "sefa" Ralu, te trece pe listuta, daca vrei!
Va pup pe toate si va doresc sa aveti numai zile frumoase de primavara!

Mergi la inceput

Multumim, Melania!

E si maine o zi!

Mergi la inceput