Nunta in Iasi (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara gagici
Am intrat repede sa va dau salutul si o intind. Vine sotiorul si iesim la restaurant si ii avem si pe cumnatei cu noi...cica deh, sa-si sarbatoreasca fetele!
Asa ca ...Lorex bine ai venit! Sa ai o nunta minunata!
Ralu esti sefa ma?...No bine, acceptam!
Nusha, Darria, Lulla, Racine, Mexxa, Lili, Lizuca, Oana, Karisma...si tuturor va doresc o seara faina si o primavara frumoasa si calda!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Oana: distractie placuta de pe acum pt. ca atunci nu stiu cat timp liber o sa mai am ca sa intru pe Dc(explicatie: un mic pitic).
Noi suntem ok ambidua(cum zicea nepotica la amandoi).
Lorex: felicitari pt. eveniment si sa fiti fericiti
SunSmile: distractie placuta
Ralu: stai ca eu abia acum observai sefa? ete ca eu nu sunt de acord, nu-mi place sefia Na, acum ce mai zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

multumesc fetelor care mi-au urat bun venit!
da, am si eu nunta anul asta (muuuult asteptata nunta)..de, asa am ajuns si eu pe-aici si mi-a placut de voi ca sunteti unite si m-am hotarat sa raman cu voi
!
multumesc darria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare.....cam lunga lipsa..imi pare rau Lili ca nu am avut timp sa intru sa te felicit..cateva probleme...o fac acum..asa ca: Sa fiti fericiti si sanatosi, sa va bucurati unul de celalat, sa aveti parte in viata numai de bucurii...si CASA DE PIATRA!!!!!!!!!!
Eu azi am primit un martisor tare frumos:am vazut bebica la poza..era asa caraghios si se plimba prin burtica... la un moment dat si-a pus manutele sub cap si statea cu burtica in sus ca la plaja..e un dulce...m-am topit!asa ca acum sunt in Nirvana tot stau si ma uit pe pereti si nu pot decat la el sa ma gandesc..

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Ma scuzati... v-am spus ca sunt in Nirvana....O PRIMAVARA FRUMOASA SI PLINA DE IMPLINIRI TUTUROR!!!!!

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
O zi faina sa aveti fetele mele!
Lulla
Va pup pe toate si ne auzim pe seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare,
V-ati ales baba? Ca azi e frumos afara si m-am gandit ca azi sa fie baba mea
Lulla sa-ti traiasca bb-ul
Eu azi ma duc dupa poze, tre' sa fac selectie din 650 poze, mor de nerabdare si curiozitate si mai am cateva ore pana la pranz.
Va doresc o zi frumoasa

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Neatza, si o primavara cat mai frumoasa si cat mai calduroasa!

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza303 spune:

O PRIMAVARA FRUMOASA ,PLINA DE CADOURI SI FERICIRE!

LILIANA ITI DORESC CASA DE PIATRA , O VIATA IN DOI IMBELSUGATA,COPII FRUMOSI SI IUBIRE PANA LA ADANCI BATRANETI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Lula, ti-a topit inimioara? Mai ai un pic de asteptat pana sa-l simti si sa vezi atunci ce o sa fie.
Al nostru la 11 saptamani, si-a acoperit cu manutele ochisorii ca-l deranja lumina(stii ca verifica medicul cateva secunde). O sa ai multe momente de "Nirvana" pe masura ce creste
Sarcina usoara si un bebe sanatos

Liliana, nu mi-am ales baba ca nu cred in asa ceva, nici macar pt. amuzament

O zi placuta fetelor

Mergi la inceput